Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17 57  ... 最後
飲食版>M記討論區 Vol.6
Suda 01:26 AM 08-23-13
呢排買麥樂雞餐成日漏俾甜酸醬...
ZlWS 03:11 PM 08-23-13

OT 夜會21+9(20+8)咁買

超必 06:45 PM 08-26-13
麥當勞取消咗八達通日日賞,以後都唔可以儲分換食物了!!!
Rance 11:00 PM 08-27-13
太好,唔使成日比人問有無儲分....
Chris Redfield 03:26 PM 09-04-13
聽日出番將軍?
見報紙賣緊廣告
anyone 10:12 PM 09-04-13
加蛋要唔要$35呢
W!LL 10:18 PM 09-04-13
一定又細個又貴,話哂一年出一次
clanyuen1 01:05 AM 09-05-13
自從有MOS BURGER之後,日日都有將軍漢堡食(照燒牛肉堡,多左沙津醬姐...)
係貴左少少($40UP),
今次睇怕要過$35以上,兩間公司價格差距又少左,
點解仲要食佢?
BOYBOYBOY 01:21 AM 09-05-13

29.5
草薙さん 11:47 AM 09-05-13
麥麥送
$32/ $33.5 (玉子)
jason_kasim 11:51 AM 09-05-13
未突破30大關
食得過
昏迷童子Sleepy 01:48 PM 09-05-13
果然係加價生意淡泊出將軍......
pierrekwok 03:47 PM 09-05-13
南區屋苑價$27.5/28.5(玉子),記得要多醬。
BOYBOYBOY 04:56 PM 09-05-13
作者: 昏迷童子Sleepy:
果然係加價生意淡泊出將軍......
例牌架啦

我唔食餐,2個包多醬
W!LL 06:54 PM 09-05-13
WEEKEND去長沙灣村果間咩價先
地場衛 12:58 AM 09-06-13
天水圍要$29加大就$4
W!LL 02:42 AM 09-06-13
好耐無加大, 加大有冇得叫俾兩包粉?
kotetsu 05:48 PM 09-06-13
加大先有shake,一包粉
Dangerous-boy 12:04 AM 09-08-13
昨日買玉子將軍漢堡餐時,諗住用WeChat優惠$5買個棉花糖芒果新地。點知個收銀十郎竟然唔知係咩嚟,要叫個經理過來;但個經理仲十過個收銀,竟然當咗係減5蚊優惠,減了我個餐5蚊,沒有賣棉花糖芒果新地給我....
是但啦 05:49 AM 09-08-13
作者: Dangerous-boy:
昨日買玉子將軍漢堡餐時,諗住用WeChat優惠$5買個棉花糖芒果新地。點知個收銀十郎竟然唔知係咩嚟,要叫個經理過來;但個經理仲十過個收銀,竟然當咗係減5蚊優惠,減了我個餐5蚊,沒有賣棉花糖芒果新地給我....
咁你有無即時比原價加多兩蚊買埋棉花糖芒果新地?不過啲棉花糖既存在價值係零啊。
Dangerous-boy 04:48 PM 09-08-13
作者: 是但啦:
咁你有無即時比原價加多兩蚊買埋棉花糖芒果新地?不過啲棉花糖既存在價值係零啊。
着數了5蚊,沒有食棉花糖芒果新地
哥薩克 07:42 PM 09-08-13
作者: 是但啦:
老實講...D棉花糖又乾又唔凍,放入去完全係異物feel
DC 97 03:49 PM 09-09-13
荔枝特飲得唔得?
將軍餐 + 加大 +特飲 $40@@
Nelly 12:28 AM 09-18-13
作者: SiEG~~:
唉…D 薯条越嚟越輕。…中變細
作者: W!LL:
堂食你而家話佢裝得小, 佢即刻彈句話: 我地內部有指引裝幾多架, 一係叫多個$5細薯條啦
叫外賣仲奸, 專登唔响你面前放入袋, 其實因為包薯條只裝左一半

因為剷薯條係美觀>份量
裝得靚仔, 即係要一條條咁"樹"起, 唔要橫生的枝節
所以剷完薯條, 要撥返D薯條走 務求要靚仔.

試過見紅牌, 中薯條可以剷到個大薯條出來

利申: 前老麥員工
言若~ 10:51 PM 09-19-13
第一次玉子將軍酸酸甜甜咁幾正
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17 57  ... 最後

返回主題版面