Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-24-09, 05:31 PM   #151
martinyau1979
God of Gamer

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
作者: 機場美少年 查看文章
其實有行版都要擔心會唔會有行版DLC
我想有中英文版, 不過唔知有無

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-09, 07:09 PM   #152
咖哩魚蛋
Crazy Gamer
Chiyuu

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDkalubibi
XBox Live Gamertagkalubibi
引用:
作者: WAL1 查看文章
wii版個gameplay有咩唔同??
同一頁既gameplay 片段有答案 , 睇下就知
咖哩魚蛋 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-09, 07:33 PM   #153
seed2005
Ultimate Gamer

Wii U IDseed2005
3DS Friend Code4038 6080 2757
引用:
作者: 咖哩魚蛋 查看文章
畫面唔同
玩法一樣
seed2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-09, 07:36 PM   #154
A.Kazuma
獎盃獵人 Lv.12

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDKazuma81
引用:
作者: martinyau1979 查看文章
我想有中英文版, 不過唔知有無
得番唔夠一個月, 機會好微, 我但求行版有o野送

A.Kazuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-09, 07:45 PM   #155

引用:
作者: A.Kazuma 查看文章
鬼口水

地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-09, 07:51 PM   #156
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
送購買BD電影現金優惠券啦

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-09, 08:04 PM   #157

引用:
作者: W!LL 查看文章
一於好似槍神咁, 個電影1,2 隻放埋落game disk 度, 咁就真係正

地球不曾為誰停一停

舊 05-24-09, 09:15 PM   #158
A.Kazuma
獎盃獵人 Lv.12

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDKazuma81
引用:
作者: martinyau1979 查看文章
鬼口水
打開個盒o個陣得一pat o野....

引用:
但係BD未公佈行版喎

A.Kazuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-09, 01:27 AM   #159
WAL1

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: 咖哩魚蛋 查看文章

除左d人變左q版..
單憑個段gameplay睇唔出分別....
WAL1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-09, 01:31 AM   #160
咖哩魚蛋
Crazy Gamer
Chiyuu

引用:
除左d人變左q版..
單憑個段gameplay睇唔出分別....
其實我冇話過玩法上有分別......

只是我睇完段片既感受, 係咁E講兩句者, 無意說WII版不是

PS : 如我是一個只有WII的玩家, 我也覺得遊戲不太吸引我, 當然真的很主觀

此篇文章於 05-25-09 02:07 AM 被 咖哩魚蛋 編輯。
舊 05-25-09, 02:19 AM   #161
WAL1

註冊日期: Oct 2002
我真係唔知到底有咩分別..
所以先問你..以為你知添
因為好多時wii版係閹割版..(除畫面降grade)
WAL1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-09, 02:26 AM   #162
咖哩魚蛋
Crazy Gamer
Chiyuu

引用:
我真係唔知到底有咩分別..
所以先問你..以為你知添
因為好多時wii版係閹割版..(除畫面降grade)

我不會用閹割版形容,事實上也不是, 它完完全全是有別於PS3/360的一款同名遊戲

其實我最期待是NDS版,哈哈哈

此篇文章於 05-25-09 02:16 PM 被 咖哩魚蛋 編輯。
舊 06-06-09, 02:17 AM   #163
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

from neogaf
引用:
Got my Official Playstation Magazine Australia (July) issue a few hours ago. Same issue, Infamous (9), Prototype (8)

9/10

+ truly admirable attention to detail, lots of fan service
+ tight gameplay, you'll be hooked after you trap your first ghost
- shonky lipsynching, some objectives could be clearer
- load times after dying are oddly long and kind of annoying

online co-op (no splitscreen) for standalone missions, online survival (horde) mode, ghostbusters vs ghosts.

大乱闘X
舊 06-06-09, 09:19 AM   #164
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
from neogaf

online co-op (no splitscreen) for standalone missions, online survival (horde) mode, ghostbusters vs ghosts.
oh, 即係story無得co-op, 有d失望
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-09, 09:31 AM   #165
12號四分衛
Game Master

註冊日期: Jan 2006
XBox Live Gamertagqbgabe12
引用:
from neogaf
正!

個人來說,電影改篇Game有7分已經等於非改篇Game o既9分。可以準備科水
12號四分衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-09, 10:11 AM   #166
GAOGAIGAR
Insane Gamer

PSN  IDgaogaigar555
XBox Live Gamertaggaogaigar555
引用:
打開個盒o個陣得一pat o野....

但係BD未公佈行版喎
捉鬼BD已出$189

是星的眼淚 閃著未完的心願
幸福還末來 眼裏滿是藍色的思念
末完的期待 彷彿你我夜空中約定了..........記住
GAOGAIGAR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-09, 10:52 AM   #167
CMS
Game Master

註冊日期: Feb 2002
引用:
作者: ahleung 查看文章
乜唔係 online co-op 唔可以 splitscreen 咩 ??
CMS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-09, 11:05 AM   #168
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: CMS 查看文章
乜唔係 online co-op 唔可以 splitscreen 咩 ??
佢話剩係有d獨立任務 & horde mode 可以online co-op
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-09, 11:23 AM   #169
littleyip
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2004
PSN  IDlittleyip
XBox Live Gamertagyip616
引用:
佢話剩係有d獨立任務 & horde mode 可以online co-op

灰哂
littleyip 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-09, 06:31 PM   #170
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
story co-op係wii ver獨佔

大乱闘X
舊 06-06-09, 06:34 PM   #171
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
引用:
作者: GAOGAIGAR 查看文章
捉鬼BD已出$189
新故事定係舊野翻出BD?
今個月計漏左呢隻game.....
破產

舊 06-06-09, 06:34 PM   #172

引用:
story co-op係wii ver獨佔
oh, co-op only on wii

地球不曾為誰停一停

舊 06-06-09, 06:37 PM   #173
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: AshleyYan 查看文章
新故事定係舊野翻出BD?
今個月計漏左呢隻game.....
破產
舊的
198x年第一集既BD版, 最尾有綿花靈精
今日入手$175

大乱闘X
舊 06-06-09, 06:42 PM   #174
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
引用:
舊的
198x年第一集既BD版, 最尾有綿花靈精
今日入手$175
以為新添....
我有DVD了~
一二集都有~
BD係咪再清D~?
快D試下啦~

舊 06-06-09, 07:38 PM   #175
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: AshleyYan 查看文章
以為新添....
我有DVD了~
一二集都有~
BD係咪再清D~?
快D試下啦~
o岩o岩返黎咋,
一二集DVD Boxset出果陣唔捨得買所以無入手
而家BD一出便入手了~

大乱闘X

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Ghostbusters ~ 來吧! 老餅們! 燃起沉睡了四份一世紀的捉鬼之心吧! W!LL 攻略及心得交流區 321 10-27-09 01:46 PM

現在的時間是 05:44 PM

手機版 | APP版