Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 07-03-04, 10:31 PM   #151
邦。AxC
Game Master
AxC

註冊日期: Jun 2003
[QUOTE=宮本茂]而我覺得蜘蛛俠在電梯裏的一幕,是十分的可愛及好笑!
[QUOTE]
當時蜘蛛俠勁尷尬...超好笑

舊 07-04-04, 01:36 AM   #152
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
Lightbulb

引用:
作者: 小黑
我睇極都冇反應 ....

下集係咪講綠魔
隻野唔知係咪叫綠魔先岩
繼承父孽

[綠色狂想]老豆係笛子魔王,個仔係笛子魔童。[綠色狂想]

舊 07-04-04, 01:44 AM   #153
williamsiusuper
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
我重未睇呀!!!想問下今集佢係咪又唔使自己整蜘蛛絲,記得卡通佢要自己整用哂要番屋企拎
williamsiusuper 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-04, 02:43 AM   #154
DQGUNDAM
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
心思思去睇早場
早場是否冇乜人的?
買即日飛唔知有冇呢

做人要有責任,衰左要認,錯左要道歉

做人要有品德,不要強詞奪理,生安白做

動森夢番地:3600-0295-3743
DQGUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-04, 02:45 AM   #155
S.T.A.R.S.
Banned

引用:
作者: DQGUNDAM
心思思去睇早場
早場是否冇乜人的?
買即日飛唔知有冇呢
你睇邊間?
S.T.A.R.S. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-04, 02:46 AM   #156
DQGUNDAM

Nintendo Switch ID4752 8991 7789
引用:
作者: S.T.A.R.S.
你睇邊間?
太古

舊 07-04-04, 02:48 AM   #157
S.T.A.R.S.
Banned

引用:
太古
邊間戲院
S.T.A.R.S. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-04, 02:51 AM   #158
DQGUNDAM

引用:
作者: S.T.A.R.S.
邊間戲院
SORRY,講得唔清楚,太古城個間

舊 07-04-04, 09:56 AM   #159
小黑

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
引用:
作者: cancerman
繼承父孽

[綠色狂想]老豆係笛子魔王,個仔係笛子魔童。[綠色狂想]
等多2年有得睇
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-04, 11:51 AM   #160
DQGUNDAM

剛剛睇左早場,正
唔知點解,買飛時見到9成滿,但就冇咁多人入場睇

ps.估唔到有好多人係自己一個人睇,唔通早場係自己一條友睇既黃金時間

此篇文章於 07-04-04 11:53 AM 被 DQGUNDAM 編輯。
舊 07-04-04, 12:01 PM   #161
DQGUNDAM

引用:
作者: 我的爸爸
仲有,女主角依然有上集的傳統 真係我眼利先睇到...大家不妨留意下
你話臨尾女主角被綁個度?

舊 07-04-04, 01:43 PM   #162
q^__^p
Hobby收集者

註冊日期: Dec 2002
尋晚睇完,很喜歡的說.
難得是人性的刻劃、男女主角的感情線寫得好到,面對著愛慕多時的女生,Peter Parker不能把自己心情說出口的那份無奈完全給表達出來.
q^__^p 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-04, 02:00 PM   #163
Q頭
Banned

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDgrave_terry
XBox Live Gamertagwrygrave
幾時出正版dvd ?
Q頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-04, 02:06 PM   #164
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
今日早場爆滿~
今集又真係好睇d咁...不過我都係接受唔到個女主角....佢做得peter阿媽la....

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-04, 03:24 PM   #165
dan
sun shine™

唔講都唔知 , 係真係得一隻手

引用:
107. 蜘蛛俠3~~~~~~~
peterlai9413 張貼時間:07/03/04 08:38PM
我睇完第二集之後,隱隱feel到第三集打d咩人......各位記唔記得Peter個老師...即係個個professor呢~~~佢係無o左隻手傢!!!!!
佢有機會係蜥蜴人呀!!!
因為蜥蝪人佢因為無o左手,所以輸入o左d蜥蝪?骾na,希望生番隻手出o黎,但係自己反而
變o左隻蜥蝪.所以佢有機會係蜥蝪人!!!!
另外,另一個可能出現?嚗臚H就係綠魔!!!!!
因為佢找到佢老豆個套裝備!!!!so下一集都好大機會見到佢傢!!!!!!!!
dan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-04, 03:30 PM   #166
小黑

咁都俾佢見到得一隻手
真係估佢唔到

綠魔就一睇就知會出
舊 07-04-04, 03:35 PM   #167
dan
sun shine™

呢個仲正 , 個編劇其實都留左好多位去Spider Man 3

引用:
經過第一集特技上既成功後,
第二集除左upgrade特技,仲加重左劇情既張力......結果係成功。
估計第三集亦會向住呢個方向進發,於劇情上落足功力。既然係咁,歹角方面應該亦唔會咁簡單,只係今集臨尾留低既伏線--Harry發現佢阿爸既「遺物」而變成綠魔II咁表面。
估計第三集最少會有兩個歹角(頭兩集都已經單對單,第三集要成功,唔止咁簡單吧?),除左Harry外,另一個可能係Mary Jane今集個夫婚夫(叫咩名就唔記得左),因為自Jane臨時唔結婚後,係完全冇講佢有咩反應、行動,呢樣野於下集應該會講返。
至於Peter個老師.....可以唔急於寫佢異變,如果Spider Man 3成功,再寫佢都唔遲;如果第三集失敗左,都可以即停唔寫。
dan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-04, 04:11 PM   #168
小黑

只有呢個反應

有冇人知黑色果隻好似spider man果隻野叫咩名
打機果陣隻野好勁
舊 07-04-04, 04:26 PM   #169
疾風雷電
Game Master
停止進化的人類

註冊日期: Mar 2003
引用:
只有呢個反應

有冇人知黑色果隻好似spider man果隻野叫咩名
打機果陣隻野好勁

Venom

疾風雷電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-04, 06:02 PM   #170
DQGUNDAM

引用:
作者: 疾風雷電
Venom
呢隻野點黎嫁

舊 07-04-04, 06:03 PM   #171
小黑

引用:
作者: 疾風雷電
Venom
中文係d咩
舊 07-04-04, 07:07 PM   #172
疾風雷電
Game Master
停止進化的人類

引用:
呢隻野點黎嫁
我以前睇電視動畫就好似話佢係外星生物,跟住來左地球,本來係一舊野,但同個宿主(人類)一齊就變成而家個樣。我自己都唔係好記得,希望有能之士出來講翻正解..........

此篇文章於 07-04-04 07:09 PM 被 疾風雷電 編輯。
舊 07-04-04, 07:08 PM   #173
疾風雷電
Game Master
停止進化的人類

引用:
中文係d咩
唔知 \

舊 07-04-04, 07:08 PM   #174
Dor
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
呢隻野點黎嫁
它來自太空
而且應該係咁多個奸角中最勁既一個 :bface:

舊 07-04-04, 08:03 PM   #175
DQGUNDAM

引用:
作者: Dor
它來自太空
而且應該係咁多個奸角中最勁既一個 :bface:
但點解佢d能力同蜘蛛俠咁似/一樣既

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
手機鈴聲交流區 Kenji少 手機平板遊戲討論版 193 10-08-07 03:05 PM
03-04 英超聯賽程表 suzuki 體育版 7 06-19-03 11:56 PM

現在的時間是 04:48 AM

手機版 | APP版