Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-06-09, 04:08 PM   #151
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

註冊日期: Jan 2002
伊斯力係被多次圍攻下慢慢消耗戰力而死,
就戰鬥力上而言同深淵者仍相差甚遠,
麻煩在不斷復活同難以根絕.

所以同深淵者打要一回合分勝負,
主力都係no.1,2, 而唔係惡魔.
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-09, 04:17 PM   #152
Thaws
God of Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
再加上小馬哥無食飯打仗ga.....

其實組織整左堆咁o既野出黎, 餵舊敵大陸d人o既肉就萬事ko啦...
仲使咩理個孤島?a

舊 03-10-09, 02:12 AM   #153
Seifer
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
唔知組織會唔會係搵蘿莉血肉途中搵埋七劍d組織呢
之前七劍同蘿莉打個時如果受過傷咁咪有機要同莉芙路陪葬

小馬哥一路好走

PAD ID : 185.700.529
Seifer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-09, 06:50 AM   #154
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Thaws 查看文章
再加上小馬哥無食飯打仗ga.....

其實組織整左堆咁o既野出黎, 餵舊敵大陸d人o既肉就萬事ko啦...
仲使咩理個孤島?a
好明顯班龍族是但一個街市阿嬸都係lv999既終極強者啦

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-09, 10:22 PM   #155
Aqours
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2006
重諗住達夫會拎便當
點知e家既古莉雅都係打唔入佢
Aqours 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-09, 10:25 PM   #156
kennethyu
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 紫月  查看文章
重諗住達夫會拎便當
點知e家既古莉雅都係打唔入佢
唔可以解放妖力所以斬唔入

解放左就可以秒左佢但係無左stealth

所以都係斬人隻腳算
kennethyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-09, 10:35 PM   #157
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
根據今次既結果, 我諗大慨而家古莉雅同米大姊既lvl大慨係達夫左右(如果解放妖力既話)

舊 04-06-09, 02:37 AM   #158
Oruma
Ultimate Gamer
Beware...

註冊日期: Aug 2004
尤瑪又做番包袱

Oruma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-09, 01:43 PM   #159
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: Oruma 查看文章
尤瑪又做番包袱
佢一向都係包袱 只不過係新世代某D人仲廢過怇

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-09, 05:33 PM   #160
GGGG
Game Master
我是玻璃心

註冊日期: Feb 2007
下集先覺醒a
不過估唔到係要古莉雅既妖氣先有反應
GGGG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-09, 08:01 PM   #161
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: GGGG 查看文章
下集先覺醒a
不過估唔到係要古莉雅既妖氣先有反應
而家最大問題覺醒之後個意識係邊一個....如果有拉花那意識比較多, 可能會幫手反組織都唔定

舊 05-01-09, 09:49 PM   #162
carsonwan
Senior Gamer

小古究竟發生左咩事
感覺西芙便當好近了~
深淵者時代真係要結束lu
carsonwan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-09, 11:06 PM   #163
美堂蠻
蛇夫座的使者

會唔會一覺醒就秒殺達夫or莉芙露架.............

打撃系など花拳繍腿、関節技(サブミッション)こそ王者の技よ!!

生きているのなら…神様だって殺してみせる!
美堂蠻 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-09, 11:10 AM   #164
鳳熾魂
紅蓮の焔神

好想睇下醒後之後姐妹花會係咩樣

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 05-03-09, 02:39 AM   #165
K.LIFE

註冊日期: May 2004
PSN  IDLIVEKLIFE
引用:
作者: Castor 查看文章
好想睇下醒後之後姐妹花會係咩樣
可能會是這樣出人意表的...
http://www.gaforum.org/showpost.php?...1&postcount=22
K.LIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-09, 01:38 PM   #166
carsonwan
Senior Gamer

小古應該強化了@@
雙花覺醒體唔知有無機會出場
BTW,今期作畫好似大格左
carsonwan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-09, 08:52 PM   #167
Aqours
Crazy Gamer

姐妹花比古莉雅吸收左 ?
Aqours 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-09, 10:05 PM   #168
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

奇怪....如果剩係覺醒右手, 而自身妖氣收晒, 頂盡都係有當年no.2既高速劍威力, 唔好話覺醒左之後孖妹, 單係露雪娜之前貓女形態, 或者拉花娜都打唔贏啦, 見到佢高速劍既威力就覺得足夠???
如果你話佢連自身妖力用埋, 當佢因為係迪女神血肉先話勁o者, 但而家又唔係咁

舊 06-03-09, 10:27 PM   #169
美堂蠻
蛇夫座的使者

引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
奇怪....如果剩係覺醒右手, 而自身妖氣收晒, 頂盡都係有當年no.2既高速劍威力, 唔好話覺醒左之後孖妹, 單係露雪娜之前貓女形態, 或者拉花娜都打唔贏啦, 見到佢高速劍既威力就覺得足夠???
如果你話佢連自身妖力用埋, 當佢因為係迪女神血肉先話勁o者, 但而家又唔係咁
最初一開始連10分一都冇,之後攞到隻手接近1/2

佢打達夫既時候,加埋感應妖氣既方法,應該叫做掌握到多d,我估都叫做有伊蓮妮既3/4既

之後佢應用埋去風斬,加上7年既修練,如果解放埋,佢應該有得同達夫打下既

先唔好講第一代no.1同小馬哥,佢應該連露雪娜都打唔過,不過都唔會俾人秒殺既

打撃系など花拳繍腿、関節技(サブミッション)こそ王者の技よ!!

舊 06-03-09, 10:34 PM   #170
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: 美堂蠻 查看文章
最初一開始連10分一都冇,之後攞到隻手接近1/2

佢打達夫既時候,加埋感應妖氣既方法,應該叫做掌握到多d,我估都叫做有伊蓮妮既3/4既

之後佢應用埋去風斬,加上7年既修練,如果解放埋,佢應該有得同達夫打下既

先唔好講第一代no.1同小馬哥,佢應該連露雪娜都打唔過,不過都唔會俾人秒殺既
咁我覺得佢夠達夫打係正常, 始終佢打贏左獅子王

不過可能格食格佢之前唔夠力斬開達夫d皮, 而家計解放妖力應該唔止有得打下咁簡單(雖然佢打贏獅子王果時差唔多覺醒晒黎屈機....)

舊 06-03-09, 10:37 PM   #171
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
這年代就是要多核心才可以

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-09, 10:39 PM   #172
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: 細路翔 查看文章
這年代就是要多核心才可以
又黎超兵???

咁計法孖妹醒左之後咪無敵???

舊 06-03-09, 10:48 PM   #173
美堂蠻
蛇夫座的使者

引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
咁我覺得佢夠達夫打係正常, 始終佢打贏左獅子王

不過可能格食格佢之前唔夠力斬開達夫d皮, 而家計解放妖力應該唔止有得打下咁簡單(雖然佢打贏獅子王果時差唔多覺醒晒黎屈機....)
覺醒係講緊妖力100%or以上既解放,咁即係証明左佢係有好高既潛力(應該 )
之前佢係學迪尼莎既打法,所以好少開妖力

佢而家冇解放就咁斬,好似都可以打到達夫表面出痕,如果解放埋應該切到入肉
不過問題係男性時代no.3同女姓既no.1既實力差幾遠je

舊 06-03-09, 10:52 PM   #174
GGGG
Game Master
我是玻璃心

註冊日期: Feb 2007
八木某時候d安排仲屈機過OP,到底係妖力繼承定連肉體都繼承埋呢
妖力強到連老遠既同伴/敵人都感覺到Orz
GGGG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-09, 10:55 PM   #175
鳳熾魂
紅蓮の焔神

其實都無咩討論價值 根本小古設定就係最強大主角威能
無記錯套野都好似係Jump
有強大必殺技連妖力感知都要高人一等,仲唔係威能XD
其實今回我仲未睇

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NDS] CLAYMORE [大劍 / 獵魔戰記] ACT game 化決定~ 2009年春發行預定 Netnet 手提遊戲機討論版 30 05-01-09 02:03 PM
[漫畫] 八木教広「CLAYMORE」総合THREAD money 日本動漫畫討論版 1016 07-06-08 04:39 AM
bamboo claymore 邪教教主 Cosplay同人MIX討論區 5 06-24-08 03:44 AM
[漫畫] 請問claymore第79話出左未??? 普通人一個 日本動漫畫討論版 0 04-09-08 08:10 PM

現在的時間是 02:51 AM

手機版 | APP版