Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 07-28-08, 12:19 AM   #151
phil077
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: mikemike 查看文章
V雷達你去左邊呀~~~~~~~~~~~~~~
都好易估啫
比記者佬脅質住
要扇乖乖地幹下去

事例一則:大部份人可以步行直接到A地的電影院看電影,有一少部人因為條路被封不能直接步行到達,A地地主怕麻煩叫果一少部人自己想辦法,不會另開B地作電影院給全部人一齊看電影,果一少部人結果又要搭飛機又要轉火車先到A地,果一少部人最後都不看電影算了
phil077 目前離線  
舊 07-28-08, 12:23 AM   #152
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
卡蓮突然咁猛的……之前都唔係咁的……

舊 07-28-08, 12:33 AM   #153
Gnosis
Advance Moderator
グノーシス

註冊日期: Dec 2002
睇完呢話
我覺得freyja唔多似係核彈
似反物質炸彈多d

而且裝係lancelot上面
我諗桌角女應該做左手腳想豬腳同eleven攬炒

舊 07-28-08, 12:38 AM   #154
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
其實有冇人覺得今集的扇同之前某一集的魯魯一樣..?

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線  
舊 07-28-08, 01:16 AM   #155
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
cc好萌啊,但好可憐,實在睇唔慣,都係做女王好d

朱雀今集提供左好多gif素材

小粉紅之前俾人洗過腦,身世越見撲朔,朱雀意識到係若本所為
9年前,同皇后事件好似幾接近..

黑騎內部矛盾又加劇
千葉打算戰爭結束後回老家.. 好彩無講落去,依家死亡flag率一半半

合眾國成立,劇情話來就來,咁就可以開打
zero係CEO,咁玉城內務掃拭贊助官..係做乜架

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線  
舊 07-28-08, 01:21 AM   #156
luciferdark
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
今隻LULU D舉動嚇死CC...
一時好一時又打...
CC幾時還拖

舊 07-28-08, 01:40 AM   #157
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
萌C.C.順眼過上集出場o個時.....

卡蓮亂舞睇到我勁心涼呀

桌角女想將蘭斯變做GP02.....

千葉講o左禁句呀

咲世子著suit都仲要整返頂女僕帽....

最後要講o既係..........睇o黎真係走返好朋友線.....

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線  
舊 07-28-08, 01:49 AM   #158
dc999
Senior Gamer

個粉紅比人洗腦,佢真身唔會係lulu個阿媽瓜...

舊 07-28-08, 01:55 AM   #159
加瑪
奧脫福的一條小草

引用:
作者: dc999 查看文章
個粉紅比人洗腦,佢真身唔會係lulu個阿媽瓜...
咁個肉體點解釋先......
唔會又凌波麗咁悶掛.....
直頭話佢係clone算啦...

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
加瑪 目前離線  
舊 07-28-08, 01:56 AM   #160
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: Hallucino 查看文章
睇完呢話
我覺得freyja唔多似係核彈
似反物質炸彈多d

而且裝係lancelot上面
我諗桌角女應該做左手腳想豬腳同eleven攬炒
我都相信桌角女收埋左個私伙引爆計

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線  
舊 07-28-08, 01:57 AM   #161
BRA武藏
Game Master

而家先開始睇

卡蓮GJ﹗﹗﹗

打得好﹗﹗﹗﹗
BRA武藏 目前離線  
舊 07-28-08, 01:58 AM   #162
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
睇左幾次 呢個扇真係太唔自然啦.....但咲世子 又有不在場證據-=.-

橙搵騎士有咩事?

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線  
舊 07-28-08, 02:01 AM   #163
加瑪
奧脫福的一條小草

le幕好有意思呢...

加瑪 目前離線  
舊 07-28-08, 02:02 AM   #164
加瑪
奧脫福的一條小草

引用:
作者: GN00508771 查看文章
睇左幾次 呢個扇真係太唔自然啦.....但笑世子 又有不在場證據-=.-

橙搵騎士有咩事?
除o左拉佢過檔仲會有第2樣同佢傾咩?
好明顯係講2王女而家o係我手上
你想繼續做佢o既騎士就加入我o地...咁

加瑪 目前離線  
舊 07-28-08, 02:19 AM   #165
Neloth
Game Master

註冊日期: Oct 2003
染血既黒king

/ 丶    |/  \
  /   ( ⌒つ´)    \
Neloth 目前離線  
舊 07-28-08, 02:22 AM   #166
Nozomu
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
除o左拉佢過檔仲會有第2樣同佢傾咩?
好明顯係講2王女而家o係我手上
你想繼續做佢o既騎士就加入我o地...咁
反而我覺得佢想靜靜雞放走コーネリア
Nozomu 目前離線  
舊 07-28-08, 02:22 AM   #167
BRA武藏
Game Master

好驚RORO 會去郁CC……
BRA武藏 目前離線  
舊 07-28-08, 02:28 AM   #168
加瑪
奧脫福的一條小草

引用:
作者: Neloth 查看文章
染血既黑king
你get唔到個意思呢...
引用:
作者: BRA武藏 查看文章
好驚RORO 會去郁CC……
我諗都幾難
因為相信lulu會將C.C.收埋o係間房唔比佢出去見人...
o個間房除o左佢2公婆之外都好似未見過有第3個人入過去....

加瑪 目前離線  
舊 07-28-08, 02:40 AM   #169
海野藻屑
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
桌角女…咄咄迫人…
超討厭

從未低頭 途經幾百萬傷口
站在我的身後 要確保你無愁沒憂
不聽閒言 若你好 就已經 很足夠
浪漫溫馨一世紀
那裡只得我共你 勝過絕美的晨曦
海野藻屑 目前離線  
舊 07-28-08, 03:29 AM   #170
Arcanist
Game Master

註冊日期: Apr 2004
今集好好睇又好過癮, 講完
Arcanist 目前離線  
舊 07-28-08, 04:47 AM   #171
Oruma
Ultimate Gamer
Beware...

註冊日期: Aug 2004
原來anya寫blog係有原因既...自己都有疑惑

最後叫日本萬歲真係...

Oruma 目前離線  
舊 07-28-08, 07:26 AM   #172
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
CC 食扭扭腸批....................

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線  
舊 07-28-08, 08:18 AM   #173
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: money 查看文章

口都出到geass

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線  
舊 07-28-08, 09:44 AM   #174
GundamMan
Insane Gamer

註冊日期: May 2005
引用:
作者: money 查看文章
韓國neta話介指係錯
只係膠布

上面lulu 同c c 對話果幕,點解cc 冇中geass
GundamMan 目前離線  
舊 07-28-08, 09:53 AM   #175
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: GundamMan 查看文章
上面lulu 同c c 對話果幕,點解cc 冇中geass
因為CC 未比人收code.............

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[全機種] 秘技區,建設中......(歡迎大家提供秘投) 神祕人1號 攻略及心得交流區 263 07-20-08 12:54 AM
[動畫] コードギアス 反逆のルルーシュ R2 TURN 11「想い の 力」Vol.10丨(6/21 OP2 試聽開始) money 日本動漫畫討論版 1001 06-23-08 12:22 AM
[動畫] コードギアス 反逆のルルーシュ R2 TURN 7「棄てられた 仮面」Vol.9丨(壁子最新情況 感謝俺達の悟朗情報提供) money 日本動漫畫討論版 1001 05-19-08 12:44 AM
[動畫] コードギアス 反逆のルルーシュ R2 TURN 5「ナイト オブ ラウンズ」Vol.8 丨(ロロ雑巾) money 日本動漫畫討論版 1001 05-04-08 09:02 PM
[Xbox360] skillful WE 交流 jojo3 攻略及心得交流區 81 04-17-08 04:37 PM

現在的時間是 07:42 PM

手機版 | APP版