Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-24-09, 10:31 PM   #151
加量熱狗
Crazy Gamer
訓醒未啊你?

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: Busconcamp 查看文章

又來了
雖然改左報站機
不過都係算吧啦

(謎之聲:失驚無神又出返舊E500,你會心動嗎?)Err...

舊 02-24-09, 11:53 PM   #152
靈格斯
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2003
引用:

又來了
第三架o者
不過呢架都會入
靈格斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-09, 11:59 PM   #153
靈格斯
Crazy Gamer

引用:
作者: Pato 查看文章
我買左...
買黎玩下影下相幾搞笑
仲買左80m個膠錢箱+一架EFE車
全場差唔多個個都有一塊
見到仲有成班友拎o黎合照

本來見到塊70都有d心動
不過睇到d質地 (唔係話做得差,不過硬卡紙真係 )
靈格斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-09, 12:05 AM   #154
Cpato
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDPato-0402
引用:
作者: 靈格斯 查看文章
全場差唔多個個都有一塊
見到仲有成班友拎o黎合照

本來見到塊70都有d心動
不過睇到d質地 (唔係話做得差,不過硬卡紙真係 )
三十蚊還可以啦
我買左之後同女友行過snoopyland, 拎左d牌同個架snoopy校巴影相
Cpato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-09, 12:39 AM   #155
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

http://news.sina.com.hk/cgi-bin/nw/s...1046234/1.html

EL發光新巴...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-09, 12:55 AM   #156
Cpato

引用:
夜晚應該會幾靚, 我未見過
舊 02-25-09, 01:23 AM   #157
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

註冊日期: Mar 2002
引用:

又來了
今次又係必入!
雖然有 Banner 不過我都應該會入埋, 同 8100 湊成一對, 真正新城一家親~
不過希望今次D QC 真係會好D, 更加唔好好似上次我架 8100 咁要打回頭, 唔係就真係...

同埋今次可能會順道入埋架 S3BL410~

魔法先生 Super Bus
雛田莊自衛隊隊長/麻帆良學園市特別消救及保安隊隊長
麻帆良學園魔法研究同好會成員
我的相簿 My Photo Album
Super Bus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-09, 03:07 PM   #158
jackchan321
Junior Member

註冊日期: Oct 2008
我都想buy5502,但又是「錢」的問題
jackchan321 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-09, 03:10 PM   #159
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
巴士兄訂左5502未?

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-09, 03:23 PM   #160
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

引用:
作者: Beanhoho 查看文章
巴士兄訂左5502未?
o岩o岩連架九巴 70 訂左~

舊 02-25-09, 03:55 PM   #161
才子
量地總監

引用:
作者: Super Bus 查看文章
我唔係問你...
我會叫你超級巴兄

BTW, 70號係香港已經sold out, 你仲訂到果然係大客

(`・ω・´)
舊 02-25-09, 04:03 PM   #162
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

引用:
我唔係問你...
我會叫你超級巴兄

BTW, 70號係香港已經sold out, 你仲訂到果然係大客
80n o既"衣濕"仲有啵

舊 02-25-09, 07:40 PM   #163
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
巴士兄訂左5502未?
引用:
作者: Super Bus 查看文章
引用:
我唔係問你...
我會叫你超級巴兄
一睇就知喇...

或找友人入...

舊 02-25-09, 08:16 PM   #164
才子
量地總監

引用:
一睇就知喇...

或找友人入...
我都係叫返你巴士佬算

(`・ω・´)
舊 02-26-09, 08:35 PM   #165
加量熱狗
Crazy Gamer
訓醒未啊你?

註冊日期: Jun 2007
呵呵,賤格...
原來真係仲有錯體報站機混水摸魚

舊 02-27-09, 05:18 PM   #166
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

九巴平治, 妳終於都歸隊啦~~

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-88329-1-1.html

舊 02-27-09, 09:41 PM   #167
wilson3a10

註冊日期: Dec 2007
我又post剛到的
wilson3a10 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-09, 10:00 PM   #168
Cpato

引用:
作者: 加量熱狗 查看文章
呵呵,賤格...
咁都得, 離譜左d喎
舊 02-27-09, 11:09 PM   #169
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: 加量熱狗 查看文章
呵呵,賤格...
引用:
作者: Pato 查看文章
咁都得, 離譜左d喎
巴迷:看只有1300架份上...小事小事...

另...奉上丫烏某某財技一宗
http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com...ction/b9733748
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com...ion/1117800901
4日內轉手賺$190...
足夠再bid架$180熱狗...

舊 02-27-09, 11:20 PM   #170
才子
量地總監

引用:
另...奉上丫烏某某財技一宗
http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com...ction/b9733748
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com...ion/1117800901
4日內轉手賺$190...
足夠再bid架$180熱狗...
lee條友仔叫TONY, 佢仲有個account叫tonytang330,
專走去bid平車跟手放返去佢個uhappy88 account度賣,
佢之前買左我架九巴羊年同新巴鼠年, 跟手就再賣過, 新巴鼠年連相都抄埋

(`・ω・´)
舊 02-27-09, 11:27 PM   #171
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
lee條友仔叫TONY, 佢仲有個account叫tonytang330,
專走去bid平車跟手放返去佢個uhappy88 account度賣,
佢之前買左我架九巴羊年同新巴鼠年, 跟手就再賣過, 新巴鼠年連相都抄埋
那2部5501...偶遲下也要發動高位再高位財技了...

舊 02-27-09, 11:30 PM   #172
才子
量地總監

引用:
那2部5501...偶遲下也要發動高位再高位財技了...
5501超級海鮮價, 有時350, 有時差不多500

(`・ω・´)
舊 02-27-09, 11:44 PM   #173
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
5501超級海鮮價, 有時350, 有時差不多500
見$350...爛紙盒,已拆膠紙...
全新...over$530也見過...

最後悔...
早2個月見某板友有部全新$350...
可惜自己無即時運用溝貨財技...

此篇文章於 02-27-09 11:46 PM 被 Busconcamp 編輯。
舊 02-28-09, 10:45 AM   #174
Lonely
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2005
引用:
尋晚係屋企樓下見到 (8P), D 字識發光既
Lonely 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-09, 12:03 AM   #175
wilson3a10

註冊日期: Dec 2007

Selkent E200
wilson3a10 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
wifi 城市,wifi巴士,wifi...... 皇家馬爹里 ~清談館~ 19 12-10-08 04:51 PM
九巴70號線巴士7/12起取消 劍路 ~清談館~ 51 12-08-08 05:10 PM
有壓力、要解決?又係巴士?? Irwin ~清談館~ 20 08-13-08 01:48 AM
兩周內揭盅 影響400萬客 5巴車費最高加7% riceball ~清談館~ 11 05-11-08 11:07 AM
巴士鹹豬手掀裙摸大髀 少女啞忍 短片上網公開惡行 雷火武 ~清談館~ 58 09-28-07 10:41 AM

現在的時間是 11:55 AM

手機版 | APP版