Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-15-13, 08:20 AM   #1701
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
佢好似對番有冇其他人打同一層,要同層先會link埋........

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-13, 09:01 AM   #1702
捲毛老爺
God of Gamer

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
總算單人過到第9層... 隻LORD 後半易打過前半
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-13, 09:21 AM   #1703
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: 捲毛老爺 查看文章
9樓隻 devil lord 點打 原本咁廢 而家差咁多既
如果佢冇D幾煩既卒仔幫拖,只係一個活靶…
其實如果佢召埋籃哥布林法師會棘手好多。

失敗記錄
美杜莎:第二房間才打,美杜莎因意外苦戰而走佬
紅龍:隧道跑盡,紅龍墮樓?
獨眼巨人:…唔知。
石魔門:由於你搞太耐,軍隊自己開大砲炸毀石魔門。
死神:跑到盡頭有陽光,死神唔再追。
八爪魚:D柱俾佢整斷晒並乘機走人。
大惡魔:修女終於將光石板放回原位,神光幫你做瓜佢。
奇米拉:跌第三次,佢就會墮進溶岩。
殺人兔:敵國騎士團趕到黎送死,可以走或者用無限炸彈可以炸死兔,不過一樣COUNT你FAILED。

此篇文章於 08-15-13 09:36 AM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-13, 09:27 AM   #1704
捲毛老爺

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
如果佢冇D幾煩既卒仔幫拖,只係一個活靶…
其實如果佢召埋籃哥布林法師會棘手好多。

失敗記錄
美杜莎:第二房間才打,美杜莎因意外苦戰而走佬
紅龍:隧道跑盡,紅龍墮樓?
獨眼巨人:…唔知。
石魔門:由你搞太耐,軍隊自己開大砲炸毀石魔門。
死神:跑到盡頭有陽光,死神唔再追。
八爪魚:D柱俾佢整斷晒並乘機走人。
大惡魔:修女終於將光石板放回原位,神光幫你做瓜佢。
奇米拉:跌第三次,佢就會墮進溶岩。
殺人兔:敵國騎士團趕到黎送死,可以走或者用無限炸彈可以炸死兔,不過一樣COUNT你FAILED。
我用amazon 打 係佢招 石化 比較麻煩 (即使我有石化無效) 跑到遠一遠 都中招

我武器有石化 小兵 石化哂 然後 隻lord 係咁向天噴屬性攻擊 既空檔 好多攻擊時間
舊 08-15-13, 09:32 AM   #1705
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
引用:
我用amazon 打 係佢招 石化 比較麻煩 (即使我有石化無效) 跑到遠一遠 都中招

我武器有石化 小兵 石化哂 然後 隻lord 係咁向天噴屬性攻擊 既空檔 好多攻擊時間
佢後期爆石化好似唔係順序爆
會中招應該係中左畫面外睇唔到果個
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-13, 09:33 AM   #1706
神人ではない!新人だ

引用:

發動果時唔望D魔法陣咪得囉
又或者地面轉轉轉都一樣唔會中,有信心既パリィD卒既攻擊都可以無敵過…

舊 08-15-13, 11:24 AM   #1707
醜小鴨
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2003
除左迷宮第9層外真係好少會連到其他人,差不多全程都係1條友打總算打到第97層,打呢個迷宮真係悶到爆。
醜小鴨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-13, 11:28 AM   #1708
神人ではない!新人だ

引用:
作者: 醜小鴨 查看文章
除左迷宮第9層外真係好少會連到其他人,差不多全程都係1條友打總算打到第97層,打呢個迷宮真係悶到爆。
問題係LINK入黎打就算由1打起都唔COUNT你踏破

舊 08-15-13, 11:45 AM   #1709
クラウド
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
問題係LINK入黎打就算由1打起都唔COUNT你踏破
係架咩?
但我尋日LINK去第9層, 打左一版就打DEMON LORD,殺左佢就踏破第9層出埋金杯...

舊 08-15-13, 11:49 AM   #1710
~蛙蛙~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: クラウド 查看文章
係架咩?
但我尋日LINK去第9層, 打左一版就打DEMON LORD,殺左佢就踏破第9層出埋金杯...
因為9-1就完既
我打左n次(刷流星弓) 所以好記得

引用:
作者: YHW 查看文章
99層... 搞笑乎? 3/6/9層都有啦, 你唔會用得晒掛?
99無限出嘛
~蛙蛙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-13, 11:51 AM   #1711
神人ではない!新人だ

引用:
作者: クラウド 查看文章
係架咩?
在下早兩日爆NORMAL(PS3 HK A/C),入FRIEND果度踩咗兩層。
之後開返冇踏破到既
引用:
作者: ~蛙蛙~ 查看文章
99無限出嘛
三枝忘情水咩都夠啦,逐招試咩

舊 08-15-13, 11:54 AM   #1712
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
http://www.gaforum.org/showpost.php?...&postcount=663

睇家用版果邊,仲有人報告有咁既情況
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-13, 11:56 AM   #1713
神人ではない!新人だ

引用:
作者: BlackWing 查看文章
http://www.gaforum.org/showpost.php?...&postcount=663

名副其實既混沌迷宮…

舊 08-15-13, 12:04 PM   #1714
~蛙蛙~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2008
其實update完好似冇左呢回事
同埋以前係9-3 尋日又打幾次 係9-1就完
半個鐘用左20萬
~蛙蛙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-13, 02:30 PM   #1715
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
迷宮一日都打唔到一兩層,都唔知要打幾耐
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-13, 05:02 PM   #1716
醜小鴨

引用:
作者: BlackWing 查看文章

update完已經唔會再出現以上情況,真係有好有唔好,好處係唔會打完飛左去第2層,我就試過打完19-1之後佢同我飛左去3-2…
唔好處就係好難搵到人連機了…
舊 08-15-13, 05:10 PM   #1717
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
除了增加乳量魔力之外,魔女學咩會普通攻擊大力d....唔計法書....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-13, 06:44 PM   #1718
assy
Game Master

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDweh2cat
引用:
作者: J+1 查看文章
除了增加乳量魔力之外,魔女學咩會普通攻擊大力d....唔計法書....
由手機版發出
普攻都係睇支杖攻擊力
有d有附火/冰/雷+dmg 會大力小小
不靠書,就只有飛行/跳起 出招+50%

舊 08-15-13, 08:43 PM   #1719
YHW
「乖~ 姐姐呵番~」

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnimeTheme
用慣左魔女遠攻, 開隻新AMAZON唔係好適應...

AMAZON有邊啲招係必學/好用?

[Windows桌面小工具] - 會唱歌跳舞的桌面!? 初音ミク、涼宮春日、秋山澪、泉此方等為你親身示範~!
YHW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-13, 10:10 PM   #1720
sagitis

註冊日期: Feb 2012
擋,天上與地下 無敵轉, 狂暴率增加
sagitis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-13, 02:49 AM   #1721
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
霸者紋章可唔可以重複拎???
岩岩link完機同人打到第10層.
其實係咪越落果D drop既item越勁???
雖然而家先lv82, 打到好多裝都用唔到, 下下都lv99

舊 08-16-13, 02:54 AM   #1722
benltc0000
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2009
媽的岩岩同個大波高手連打到第6層之後斷線
咩都冇曬,白打 (T-T)
benltc0000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-13, 08:48 AM   #1723
醜小鴨

引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
霸者紋章可唔可以重複拎???
岩岩link完機同人打到第10層.
其實係咪越落果D drop既item越勁???
雖然而家先lv82, 打到好多裝都用唔到, 下下都lv99
霸者紋章應該只可以開新人再入去混沌打先有得再拎…
後面d層數出的裝備同前面一樣,所以基本上你想刷裝就只需要由第9層開始,睇你想刷邊樣就打返佢會出果層就可以,無需要打上去的。

引用:
作者: benltc0000 查看文章
媽的岩岩同個大波高手連打到第6層之後斷線
咩都冇曬,白打 (T-T)
我之前試過想升lv連打9場B路線,點知打到第8場斷線強迫我返城,打到的裝備佢就有出返比我,但d經驗值就無晒了…

此篇文章於 08-16-13 08:51 AM 被 醜小鴨 編輯。
舊 08-16-13, 08:55 AM   #1724
捲毛老爺

引用:
作者: sagitis 查看文章
擋,天上與地下 無敵轉, 狂暴率增加
講少左 分身
舊 08-16-13, 10:30 AM   #1725
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
睇2ch
霸者紋章有機會係D NPC條屍上面囉
而條屍會跌咩係你帶返屋企果時已經決定

可以洗

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Dragon's Crown / ドラゴンズクラウン l PS5 Switch 完全版未定 待機 武藤遊戲 電視遊戲討論版 937 11-03-17 11:18 AM
[多機種] Dragon's Crown 玩家收集區 (ドラゴンズクラウン) 留名 P.1 (#1) 八仙果 攻略及心得交流區 964 08-05-14 10:17 PM
放 psv :dragon crown 我係我 買賣專區 2 07-30-13 09:51 PM
快放行版Psv dragon crown LEDIV 買賣專區 1 07-27-13 08:58 PM
售 Dragon's Crown 特典畫冊 矢吹丈 買賣專區 0 07-25-13 06:05 PM

現在的時間是 09:22 AM

手機版 | APP版