Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-07-16, 12:14 PM   #17176
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
好驚金狂戰士卡

雙狂戰pickup
沒所謂中賴光當中大獎(中了才說吧),茨木我還有點信心,反正不論怎主要為禮裝一定不會大貨

不過想來金時你這傢伙真是有很棒的修羅場啊

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-16, 12:18 PM   #17177
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: newb 查看文章
尋日已經予告定第6章班人的結果係呢幾隻無咩興趣抽
所以尋日急住cut網站刪片
一定係商業因素決定

今次活動唔夠數既話
決定上傳6章資料個課長要負好大責任

舊 07-07-16, 12:24 PM   #17178
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
一定係商業因素決定

今次活動唔夠數既話
老實講雷太既畫基本上唔會令人失望
我覺得終靈圖一出就自然一堆人抽抽抽
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-16, 12:27 PM   #17179
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
一定係商業因素決定

今次活動唔夠數既話

第六章是全仔, 活動是全女, 吸金力沒有交錯, 大概影響不多吧...

源賴光應該穿了胸甲吧
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-16, 12:32 PM   #17180
蛋撻王子
功德完滿

我見茨木個描述好似係會入故事POOL
應該得源賴光係限定 今次

真係雷太畫既~?

舊 07-07-16, 12:32 PM   #17181
鐵之侍

其實茨木也有吸引力啦,只是大家以為是送的最後變了抽而己

引用:

真係雷太畫既~?
源賴光是限定,茨木和風魔入故事池

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
舊 07-07-16, 12:33 PM   #17182
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
沒所謂中賴光當中大獎(中了才說吧),茨木我還有點信心,反正不論怎主要為禮裝一定不會大貨

鐵大不知怎地你好像正給自己找理由課金XD~~

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-16, 12:34 PM   #17183
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: 樹靈DRYAD 查看文章
法老王課金需要理由嗎?

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-16, 12:34 PM   #17184
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
靜哈桑!法老金!!!終於等到了!!!!

我的錢包啊啊啊啊啊啊啊!!

鬼島活動絕不能課了……
引用:

今天的我打倒昨天的(ry
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-16, 12:35 PM   #17185
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

引用:

真係雷太畫既~?
個樣加上魔乳...都應該幾肯定係雷太^^"

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
舊 07-07-16, 12:42 PM   #17186
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
抽到茨木就收手,對D7尺高的人冇興趣

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-16, 12:43 PM   #17187
鐵之侍

引用:
作者: fami~yan 查看文章
法老王課金需要理由嗎?
引用:

引用:
作者: teealpha 查看文章
今天的我打倒昨天的(ry
課金有錯嗎?我也不是法老只是假歐洲人而己

像剛過了的師父我是想要她但最後只是用了兩符一點課也沒有,我可不是隨便就貨的說

引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
抽到茨木就收手,對D7尺高的人冇興趣
一樣想法(加為齊禮裝),不過她不是限定如果真是抽不到也不要大貨就是了

舊 07-07-16, 12:51 PM   #17188
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

不過寶具是產星率上升(1回合),寶具攻擊HIT數或一套攻擊HIT數決定有無作用~~

技能組又係老問題,有無魔放決定強弱^^"

火紋
舊 07-07-16, 01:00 PM   #17189
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
一定係商業因素決定

今次活動唔夠數既話
其實刪片只係為左改片尾一句"好評配信中", 段片昨晚已上番線啦

-----

源頼光9成9係RAITA...除左面相易認外, 佢畫d囡只有非常貧或非常誇張, 好似無中間

狂戰全體寶具不太吸引, 要睇下技能組如何再決定抽唔抽

此篇文章於 07-07-16 01:05 PM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-16, 01:08 PM   #17190
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: gingq7 查看文章
其實刪片只係為左改片尾一句"好評配信中", 段片昨晚已上番線啦

-----

源頼光9成9係RAITA...除左面相易認外, 佢畫d囡只有非常貧或非常誇張, 好似無中間

狂戰全體寶具不太吸引, 要睇下技能組如何再決定抽唔抽
但連個網站都404 not found

舊 07-07-16, 01:29 PM   #17191
gingq7

引用:
但連個網站都404 not found
仲係度喎,
http://news.fate-go.jp/2016/z6i1w/
昨晚都睇倒

我估兩個可能:
1. 真係放錯左, 營運知潑出去既水收唔番就不如光明正大公開算
2. 晨早放定料吸引女性玩家入場 (反正saber的圓卓騎士團成個設定都十分乙女game...)
舊 07-07-16, 02:28 PM   #17192
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
課金有錯嗎?我也不是法老只是假歐洲人而己

像剛過了的師父我是想要她但最後只是用了兩符一點課也沒有,我可不是隨便就貨的說

一樣想法(加為齊禮裝),不過她不是限定如果真是抽不到也不要大貨就是了
冇冇冇,絕對冇問題,鐵大你係有自制力人士黎
我會咁講都只係因為從來睇人課金開心過自己課
不過FGO我都只係課過必得果次咁大把

六章我又冇野想要,EVENT到時抽次十連算數
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-16, 02:36 PM   #17193
蛋撻王子
功德完滿

引用:
仲係度喎,
http://news.fate-go.jp/2016/z6i1w/
昨晚都睇倒

我估兩個可能:
1. 真係放錯左, 營運知潑出去既水收唔番就不如光明正大公開算
2. 晨早放定料吸引女性玩家入場 (反正saber的圓卓騎士團成個設定都十分乙女game...)
佢有段時間係停左
但之後就原LINK擺放出黎 好似依家咁
(係咪比人入到404 not found就唔知
但佢官網好似好少出呢種情況

其實我覺得正路都係師兄講既1點既
因為其實D料一曝光
已經好多人COPY PASTE走左
更甚係BACKUP左

佢夾硬收起其實都已經無乜意思

舊 07-07-16, 02:44 PM   #17194
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
點解大家咁想抽第6章,全果真係全男人一下都唔抽

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-16, 03:04 PM   #17195
鐵之侍

引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
點解大家咁想抽第6章,全果真係全男人一下都唔抽
男人有吸引力也想要啊(圓桌已很吸引人,法老金我個人最大目標),女的話靜哈桑和克蘇魯女王(甚至應有埃及妖后)吸引力某程度更大吧

舊 07-07-16, 03:17 PM   #17196
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

引用:
男人有吸引力也想要啊(圓桌已很吸引人,法老金我個人最大目標),女的話靜哈桑和克蘇魯女王(甚至應有埃及妖后)吸引力某程度更大吧
但係大家估下邊一個角色又係CM出左但唔會出卡~~

火紋
舊 07-07-16, 03:29 PM   #17197
鐵之侍

引用:
但係大家估下邊一個角色又係CM出左但唔會出卡~~
最少法老金應是過關後才有得抽的吧(所以實際上我要等他UP了才會真正出手)

舊 07-07-16, 03:42 PM   #17198
gingq7

偽靈基4圖

舊 07-07-16, 03:46 PM   #17199
蛋撻王子
功德完滿

引用:
偽靈基4圖

咩環境

舊 07-07-16, 03:49 PM   #17200
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:

咩環境
酒吞IN由比, 賴光IN美紗姊

幾時可以出齊
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 04:28 PM

手機版 | APP版