Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 18 58 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74  ... 最後
日本動漫畫討論版>尾田栄一郎「ONE PIECE 最後の海 新世界編」開幕 Vol.15
mrk 05:37 PM 09-26-15
作者: 魚伕:
索柏懸賞金係漲價1倍....
哦Sorry!記錯左!(估唔到係OnePiece世界中同香港一樣,醫生多到都唔值錢,或者班政府記者廢到唔知佢係醫生啩)

PS:樓上比人提一提,先發覺,山治新個張其實都係唔正常的,話唔定係OnePiece世界中真係又有另一條友生得同個幅相一模一樣既友仔呢!!
魚伕 03:18 PM 10-01-15
繼HXH 會長死後.... 出現自稱會長的兒子後.....
OP又出現了新兒子.....

另...

GOD 之名.....太型了.....
捲毛老爺 03:42 PM 10-01-15
我好難相信 呢隻咁既肥野係 白胡子 個仔

個阿婆一定係扮哂野
clie 04:23 PM 10-01-15
我已經唔記得,山治佢地要去呢個島??
魚伕 08:35 PM 10-01-15
作者: clie:
我已經唔記得,山治佢地要去呢個島??
係,羅0既同伴都好似係0個個島
stcdavidhk 08:42 PM 10-01-15
作者: 捲毛老爺:
我好難相信 呢隻咁既肥野係 白胡子 個仔

個阿婆一定係扮哂野
最雜魚樣七武海
神秘過客 08:58 PM 10-01-15
成個低能仔咁款,叫人點相信你係白胡子個仔丫

個阿媽仲要咁極品, 白胡仔死左都俾佢嚇返生啦, 老屈佢食過咁o既女人真係一世污名黎
信長 04:23 PM 10-02-15
正常咁諗,我估白痴仔係假....
應該再出多個真白胡之子
qwe 05:11 PM 10-02-15
雖然唔想白胡子形象破壞
但會唔會後生時成日飲酒出事
始終老爹係日飲夜飲
stcdavidhk 05:40 PM 10-02-15
作者: qwe:
雖然唔想白胡子形象破壞
但會唔會後生時成日飲酒出事
始終老爹係日飲夜飲
老爹船上求其執件豹紋護士都好過佢十萬8千里啦
hap3afrien 07:41 PM 10-02-15
作者: stcdavidhk:
老爹船上求其執件豹紋護士都好過佢十萬8千里啦
尾田畫親d阿婆唔係後生時都係索女咩
比卡SP 02:09 PM 10-03-15
個SIZE....物理上點諗都入唔落....點生
但佢好似識卡普,應該來頭唔細
Eking 02:17 PM 10-03-15
卡普咁出名,正常都識.....
比卡SP 03:20 PM 10-03-15
作者: Eking:
卡普咁出名,正常都識.....
相識同識既分別。指佢個叫法冇加稱號同姓氏,比人既感覺似舊相識。
雖然OP世界觀唔係日本, 但日本人作家係呢D方面比較有講究,
例如一般人叫路飛做草帽, 熟果班先會叫路飛一樣
如果係單方面識應該會叫鐵拳卡普, 或者叫姓或者全名。
qwe 08:57 PM 10-03-15
男人飲醉左 船上又無乜燈...
kog 10:31 PM 10-03-15
尾田似舖排四皇編...

現在餘下七武海~鷹眼,暴君,蛇姬和小丑都是幫草帽,
白鬍子二世憎恨黑鬍子,間接也是幫草帽.

四皇的紅髮一定幫草帽,
BIG MOM因人魚島甜食追捕草帽,但黑腳應該可以解決這問題,也可能變自己人 XDD.

黑鬍子本身與草帽敵對,
百獸是多佛朗明哥最大買家,草帽破壞其好事當然變敵人,
剛巧又下跌落"基德,霍金斯"的海賊團的據點,而"基德,霍金斯"又正是打紅髮主意.

a
Eking 12:15 AM 10-05-15
作者: 比卡SP:
相識同識既分別。指佢個叫法冇加稱號同姓氏,比人既感覺似舊相識。
雖然OP世界觀唔係日本, 但日本人作家係呢D方面比較有講究,
例如一般人叫路飛做草帽, 熟果班先會叫路飛一樣
如果係單方面識應該會叫鐵拳卡普, 或者叫姓或者全名。
睇佢同個仔都知死充, 正常都扮熟吧
問天小肥 11:16 AM 10-08-15
下話休....

今話...魯賓係咁話隻龍可愛(心入面)....
AND...果然近得路飛佢多關係....羅都開始被同化......一聽到忍者一齊反應....
supermanlady 02:13 PM 10-08-15

supermanlady 06:12 PM 10-26-15
「ゾウ編」、「和の国編」は確定として
さらに「ホールケーキアイランド編」、「革命軍編」も追加された模様

神名レオ 02:24 PM 10-29-15
今話訊息量大
邊個係jack?
山治睇嚟又搞左啲大獲野...
Sito 05:44 PM 10-29-15
我只覺得屍體一定是指布魯克
拓飛 02:52 PM 10-30-15
路飛無開見聞色......
問天小肥 02:41 PM 11-05-15
喔....! 下話休刊...
AND 山治出左事...? 比人捉左 ?

PS 第一頁既細路都好令人在意...
神名レオ 03:34 PM 11-05-15
今次玩認真?
山治...尾田有幾憎佢呢究竟
第一 ... 18 58 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74  ... 最後

返回主題版面