Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-16-13, 10:27 AM   #1601
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
迅龍升爆110以上 角龍應該都得

其實 d掘出黎既防具得 1個複skill 我覺得幾錯下 配裝下都幾大限制...... 講真d 複skill 又唔係咁勁...

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-13, 11:55 AM   #1602
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

註冊日期: Dec 2006
Nintendo Switch ID4912 7594 2308
3DS Friend Code1693 0391 8181
PSN  IDcarychowhk
XBox Live Gamertagcarychow
引用:
作者: 風之將 查看文章
我講得唔清楚,其實係想搵呢個>いにしえの龍骨a
上位 item.
食魚+酒出秘境術執, 天空山7區都有.
用銀之匙交副任幫手啦. 採集任務入唔到秘境.

舊 10-16-13, 01:44 PM   #1603
shooter
Game Master

註冊日期: Jan 2005
引用:
我打左十次左右既冰海恐暴龍,每次食貓飯出秘境,共掘到30幾舊骨。
shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-13, 06:44 PM   #1604
ketsu
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: shooter 查看文章
我打左十次左右既冰海恐暴龍,每次食貓飯出秘境,共掘到30幾舊骨。
我最近十次冰海秘境,一舊都摸唔到。
ketsu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-13, 06:51 PM   #1605
shooter
Game Master

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: ketsu 查看文章
我最近十次冰海秘境,一舊都摸唔到。
乜野任先得架?下位採集?
shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-13, 08:18 PM   #1606
ketsu
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: shooter 查看文章
乜野任先得架?下位採集?
上位化けサメ,雙白兔,恐暴龍

勁過讀心神探。
ketsu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-13, 02:37 AM   #1607
integrator
潛艇基地八十七™

註冊日期: Mar 2002
XBox Live GamertagCloudScy
引用:
開上位冰海採集任啦
秘境同7區都有機會摸到
integrator 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-13, 02:38 AM   #1608
integrator
潛艇基地八十七™

註冊日期: Mar 2002
XBox Live GamertagCloudScy
引用:
作者: GUSTAV 查看文章

其實 d掘出黎既防具得 1個複skill 我覺得幾錯下 配裝下都幾大限制...... 講真d 複skill 又唔係咁勁...
個倉幾十件挖掘防具完全無諗過去研磨佢地
integrator 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-13, 05:18 AM   #1609
Y.Bird
Ultimate Gamer
度日如日

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code1676 3642 5459
請問我想要オオクワアゲハ 蟲,
上網搵過資料話影子獵人打天空山會出,
不過我集會所獵人全部依賴都係洞穴。

集會所獵人可以升級?
定係可以設定佢地去邊狩獵??

隱藏、二周目、儲齊裝備、獎杯等都放棄了啦,
因為跟本唔夠時間打機,
買一隻爆一隻都好難...。
Y.Bird 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-13, 07:16 AM   #1610
小Ray
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: Y.Bird 查看文章
請問我想要オオクワアゲハ 蟲,
上網搵過資料話影子獵人打天空山會出,
不過我集會所獵人全部依賴都係洞穴。

集會所獵人可以升級?
定係可以設定佢地去邊狩獵??
係咁叫佢地去打上位既任就出
地點就非火山同冰原
由手機版發出
小Ray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-13, 08:07 AM   #1611
Y.Bird
度日如日

引用:
作者: 小Ray 查看文章
地點就非火山同冰原
由手機版發出
點叫佢地打上位任,
我搵來搵去搵唔到個選項。

因為跟本唔夠時間打機,

此篇文章於 10-18-13 08:19 AM 被 Y.Bird 編輯。
舊 10-18-13, 08:09 AM   #1612
Y.Bird
度日如日

用弓箭打鋼龍簡直係地獄,
毒、麻、眠爆、閃光乜都用齊,
剩返幾十秒負碌地 過到任。

因為跟本唔夠時間打機,
舊 10-18-13, 09:44 AM   #1613
大破人間
God of Gamer

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: Y.Bird 查看文章
點叫佢地打上位任,
我搵來搵去搵唔到個選項。
集會所右上角銅鑼個女仔個邊, 有得選公會獵人的任務傾向
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-13, 09:45 AM   #1614
ヨコ男
てっぺんとるぞー!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code3050 8711 4125
PSN  IDCTLCCF
XBox Live Gamertagotakuyoko jp
引用:
作者: 小Ray 查看文章
地點就非火山同冰原
由手機版發出
個人覺得下位天空山大怪出多D
唔想等, 建議出發後過一個QUEST, 之後SAVE LOAD大法CHOK到佢出

自己中過ぎてマジ無いわ、理解力無くてしんどいわ
思い出せデリカシー、嫌いじゃないけどうっとうしい!!!」
ヨコ男 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-13, 10:31 AM   #1615
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: GUSTAV 查看文章

所以發掘野淨係得武器有用
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-13, 03:47 PM   #1616
Y.Bird
度日如日

引用:
作者: 大破人間 查看文章
集會所右上角銅鑼個女仔個邊, 有得選公會獵人的任務傾向
先入為主認為個妹妹仔一直以為連線先有用。

THX 晒。

因為跟本唔夠時間打機,
舊 10-25-13, 09:51 AM   #1617
rider
MR.X

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDgafrider
-del-

此篇文章於 10-25-13 10:28 AM 被 rider 編輯。
rider 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSP] Monster Hunter P2ndG Vol.4 [已售] 滅龍士 手提遊戲機討論版 688 06-10-14 07:57 PM
Monster Hunter 4 攻略集會所 Vol.1 ≡首頁新增KEY任一覽(更新中)≡ 野良猫 攻略及心得交流區 1322 10-02-13 08:43 PM
[3DS] Monster Hunter 4 綜合情報 Vol.3 | 無料線上狩獵 | 日版已售 W!LL 手提遊戲機討論版 1042 09-13-13 08:33 PM
[出售] Monster Hunter 超造形魂 Vol.1 (有意請PM, 價錢可議) Bobohong 買賣專區 2 04-30-13 01:18 AM
[PSP] Monster Hunter Portable 3rd - Vol.6 ist 手提遊戲機討論版 1179 03-10-12 02:02 PM

現在的時間是 06:22 PM

手機版 | APP版