Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-04-16, 08:36 PM   #16101
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: gingq7 查看文章
本來已放棄,剛剛見倒你呢句又走入去抽
10抽 - 4張清姬禮>金盤底> 偽娘劍
再10抽 - 4張弁慶禮
施主...回頭是岸

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-16, 08:50 PM   #16102
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
呢句出自歐洲人口中真係

其實今次砌隊個遮那攻擊手用邊個單體寶具都差唔得太多,當然月神果D真係如虎添翼
但最重要真係caster如果明湖無是但一隻都幾難打
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-16, 08:59 PM   #16103
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: rfdingo 查看文章
我都想緊,黑J德 好似大力過師匠(見哈哈有人貼師匠打400萬....

師匠我試咁耐最多都係打得180,仲高機會無下文www

實有機會......
我用650%羅摩大概最高火力一turns打300萬
其實都有諗過試下騎孖女

話說有朋友share過比我睇羅賓一hit 600幾萬
有師兄有興趣我可以upload上黎

舊 06-04-16, 09:25 PM   #16104
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
因為冇5星殺職所以想碰下運氣抽酒吞,1pack 30抽加7符,唔中酒吞但竟然中玉藻
咁啱土曜種火系術,即刻拿拿聲打左成個下午爆20果練好玉藻
配埋自前既黑貞孔明同fd孔明,本身hea打緊既ev即刻變得好有動力打

本身想加多1pack追酒吞,但凝望酒吞個樣半分鐘後,突然覺得為呢隻野比千幾蚊好似好唔值
決定放棄追,繼續用殺式算

舊 06-04-16, 09:31 PM   #16105
Crazy Gamer
馬弓手

CV都抵返
舊 06-04-16, 09:34 PM   #16106
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

目前玩緊安徒狐金閃爆擊(明放後排防事故)

只要童子唔好發癲無啦啦連續打C狐4下就一定可以平安打哂600萬

此篇文章於 06-04-16 09:38 PM 被 GN00508771 編輯。
舊 06-04-16, 09:37 PM   #16107
gingq7

註冊日期: May 2008
炒車渣都無,好傷喎

月神隊我多數15回合打剩100萬內,如果派卡派得好可以11-13回合左右撃殺 (我只裝了3張金時,其中1張突滿,放多張應該會好d)

試過放沖田/師匠落去第4個位,但完全唔夾
諗緊放隻殺式入去試下

此篇文章於 06-04-16 09:39 PM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-16, 09:41 PM   #16108
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: GN00508771 查看文章
目前玩緊安徒狐金閃爆擊(明放後排防事故)

只要童子唔好發癲無啦啦連續打C狐4下就一定可以平安打哂600萬
爆擊點解唔玩黑貞?
其實我都想試下,不過等儲夠2億分確保拎倒4粒結晶先亂玩

引用:
作者: 6078 查看文章
CV都抵返
每次入去換野果頁就好想抽

此篇文章於 06-04-16 09:43 PM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-16, 09:44 PM   #16109
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
船長 雙明 黑貞,最大力300左右,不過唔夠金時禮裝,然後就沒有然後了
rfdingo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-16, 09:45 PM   #16110
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: gingq7 查看文章
爆擊點解唔玩黑貞?
其實我都想試下,不過等儲夠2億分確保拎倒4粒結晶先亂玩
我個人覺得
1.儲星冇金閃咁爽
2.寶具唔係全體 要哂時間打手
3.食傷好痛w
4.金閃有技3吸星

P.S. 利申黑貞德寶具LV3

舊 06-04-16, 10:31 PM   #16111
蛋撻王子
功德完滿

話說頭先講完我就真係開左場孖女黎試

純粹玩味性質 但係有少少失望左

二圖

650% 5LV寶具
孖女3技加攻
80級無食小呼

師匠8LV原初符文+44%
孔明10LV+30%
朋友孔明 無睇LV
MASTER全體強化LV2
孔明寶具LV1 (早前減過一次)

見到劈頭幾刀以為個輸出會好爆
但結果都係274
但條件太複雜 不宜長刷用

舊 06-04-16, 11:02 PM   #16112
Crazy Gamer
馬弓手

呼符有心一抽,酒吞!
上次沖田都係咁出sosad
舊 06-04-16, 11:10 PM   #16113
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
話說頭先講完我就真係開左場孖女黎試

純粹玩味性質 但係有少少失望左

二圖

650% 5LV寶具
孖女3技加攻
80級無食小呼

師匠8LV原初符文+44%
孔明10LV+30%
朋友孔明 無睇LV
MASTER全體強化LV2
孔明寶具LV1 (早前減過一次)

見到劈頭幾刀以為個輸出會好爆
但結果都係274
但條件太複雜 不宜長刷用
見到有人一下打到650(定680萬)

舊 06-04-16, 11:22 PM   #16114
蛋撻王子
功德完滿

引用:
見到有人一下打到650(定680萬)
都唔係完全無計既
因為佢個%影響個傷害好大

咁食埋D小呼+990攻
再搵孔明高LV
自己技3又再高D
然後放個下儲埋其他兩隻100%
自己用令咒谷到500%
其實都做到

我頭先個到只要用令咒谷埋上去
其實應該可以打到300幾400萬單HIT掛?

但始終都係麻煩

舊 06-04-16, 11:24 PM   #16115
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
3回目....D手係殺職~

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-16, 11:26 PM   #16116
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 樹靈DRYAD 查看文章
3回目....D手係殺職~
寶具封印既救濟位?

舊 06-04-16, 11:31 PM   #16117
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
都唔係完全無計既
因為佢個%影響個傷害好大

咁食埋D小呼+990攻
再搵孔明高LV
自己技3又再高D
然後放個下儲埋其他兩隻100%
自己用令咒谷到500%
其實都做到

我頭先個到只要用令咒谷埋上去
其實應該可以打到300幾400萬單HIT掛?

但始終都係麻煩
雙子海賊出寶具時自己幾多血?
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-16, 11:36 PM   #16118
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

戈兩隻手21萬血了....

暫時仲可以一個EA掃場。聽日再轉應該唔得...都係趁今日打埋戈1億先

舊 06-04-16, 11:41 PM   #16119
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 6078 查看文章
呼符有心一抽,酒吞!
上次沖田都係咁出sosad
祝賀,為什麼你們這麼好運

封寶具1 回合比封技能好多,最煩手變成會加童子攻擊(以前是否已有?) hp 又多了。。。。。

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-16, 11:44 PM   #16120
大破人間

引用:
戈兩隻手21萬血了....

暫時仲可以一個EA掃場。聽日再轉應該唔得...都係趁今日打埋戈1億先
我反而開始擔心當有能力打600萬既人係頭幾日衝爆3億,之後幾日先HEA打100萬

最後幾日會唔會扣唔哂茨木既總血量
舊 06-04-16, 11:44 PM   #16121
Crazy Gamer
馬弓手

頭先打左場用太太sub(多左張金時唔夠cost落J德)
意外死左明湖都頂到下

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
祝賀,為什麼你們這麼好運

封寶具1 回合比封技能好多,最煩手變成會加童子攻擊(以前是否已有?) hp 又多了。。。。。
多謝鐵大
運呢D野,輪住轉既啫XD

引用:
作者: 大破人間 查看文章
我反而開始擔心當有能力打600萬既人係頭幾日衝爆3億,之後幾日先HEA打100萬

最後幾日會唔會扣唔哂茨木既總血量
照趨勢應該唔會既....
同埋以防庄司真係送4星sosad

此篇文章於 06-04-16 11:50 PM 被 6078 編輯。
舊 06-04-16, 11:57 PM   #16122
蒼穹的天空
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
今日殺職輕鬆左唔少,
3億畢業, 轉打2BP集酒壺
茨木加攻好似之前已經有.

此篇文章於 06-05-16 12:01 AM 被 蒼穹的天空 編輯。
蒼穹的天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-16, 12:08 AM   #16123
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
手加童子攻好似係新的? 之前係減我地防
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-16, 12:15 AM   #16124
大破人間

以前手係加自己手攻
唔係加童子
剛剛一場茨木童子寶具可以打我個邊十萬
舊 06-05-16, 12:40 AM   #16125
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
欠六十萬先打死bp3

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 02:25 AM

手機版 | APP版