Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 14 54 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 74  ... 最後
飲食版>kfc 燒雞炸雞 討論區!^^
david 03:49 PM 12-07-15
O下?隻新雞係辣雞底加蜜糖?
fami~yan 10:24 AM 12-08-15
作者: david:
O下?隻新雞係辣雞底加蜜糖?
係呀

APM呢間又唔會太辣,岩岩好,我琴日又食多次了
(=v=)b 12:47 PM 12-08-15
作者: fami~yan:
係呀

APM呢間又唔會太辣,岩岩好,我琴日又食多次了
之前官塘區~我覺得整得最好係麗港城~次次食都見到隻雞重有煙出~不過執左~
fami~yan 01:35 PM 12-08-15
作者: (=v=)b:
之前官塘區~我覺得整得最好係麗港城~次次食都見到隻雞重有煙出~不過執左~
厲鬼城基本上容納唔到咁多速食店...
(=v=)b 06:19 AM 12-14-15
作者: fami~yan:
第二次係今日APM,落個量岩岩好,好想試第3次
試左apm~堅整得好食~
fami~yan 12:18 PM 12-14-15
試左apm~堅整得好食~
我前前後後係APM食左4次蜜糖雞了
陸奧 貴志 01:41 PM 01-15-16
近期家鄉妻d新野9唔搭8....又咖哩飯又熱香餅...

btw,個咖哩飯試左,伏
(=v=)b 06:40 PM 01-15-16
作者: 陸奧 貴志:
btw,個咖哩飯試左,伏
有幾伏~?咖哩難食~?雞/魚有問題~?
陸奧 貴志 06:48 PM 01-15-16
有幾伏~?咖哩難食~?雞/魚有問題~?
https://scontent-hkg3-1.xx.fbcdn.net...6d&oe=56FDC003

主要個飯乾到出飯焦(但唔係脆),塊雞白雪雪既(我寧願佢用燒雞....),份量偏少,反而個咖哩冇乜事
gsw 02:03 AM 01-16-16
https://scontent-hkg3-1.xx.fbcdn.net...6d&oe=56FDC003

主要個飯乾到出飯焦(但唔係脆),塊雞白雪雪既(我寧願佢用燒雞....),份量偏少,反而個咖哩冇乜事
賣相樣衰過舊時咁多
(=v=)b 06:31 AM 01-16-16
賣相好雷~
david 06:35 PM 01-16-16
賣相好雷~
+1

個人覺得唔係好夠汁...
亍 ◣ 09:09 AM 01-17-16
咖哩應該冇咩可能失手掛....同d 10蚊即食比.......

我只希望佢呢個汁加落22蚊頹飯o個邊.....
Squall-Lucifer 12:20 AM 01-18-16
好彩今日食KFC沒去試食/掃雷......
陸奧 貴志 02:39 PM 01-25-16
新雞我覺得好伏...無論視覺同味覺上....

https://scontent-hkg3-1.xx.fbcdn.net...0c&oe=572F0EB4
(=v=)b 06:33 PM 01-25-16
新雞我覺得好伏...無論視覺同味覺上....

https://scontent-hkg3-1.xx.fbcdn.net...0c&oe=572F0EB4
乜味呀~?
陸奧 貴志 07:25 PM 01-25-16
乜味呀~?
搽左乳豬醬既原味雞味
亍 ◣ 09:26 PM 01-25-16
好想知佢個研發部係咩人諗埋d咁野
(=v=)b 06:40 AM 01-26-16
搽左乳豬醬既原味雞味
咁一定要去試下啦~

作者: 亍 ◣:
好想知佢個研發部係咩人諗埋d咁野
可能明將班人過左去做呢~
大破人間 08:17 AM 01-26-16
咁標奇立異點解唔返兜避風塘辣雞
好似無返兜兩年了
小草 11:12 AM 01-26-16
期待佢出爆炸糖炸雞,朱古力味雞

其實外國有無咁多特別口味
J+1 03:14 PM 01-26-16
識整就北京填鴨味
由手機版發出
小草 11:36 PM 01-26-16
作者: J+1:
識整就北京填鴨味
由手機版發出
幾年前出過北京雞卷
印象中幾好食的
朔望~ 07:24 PM 01-27-16
我唔介意試多次薯片雞
亍 ◣ 07:46 PM 01-28-16
作者: 小草:
幾年前出過北京雞卷
印象中幾好食的
我要食雞食到燒鵝味,雖說塊餅皮都重要......
第一 ... 14 54 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 74  ... 最後

返回主題版面