Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 51 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 71  ... 最後
飲食版>kfc 燒雞炸雞 討論區!^^
Dangerous-boy 03:37 PM 08-20-15
見圖幾吸引,今日急不及待去試了雙層雞扒軍艦!
個軍艦等候時間都好長,要幾分鐘!
樓上說中了!係用早餐兩件炸雞夾嘢
煙肉軟淋淋,都唔脆!
墨西哥脆脆的芝士醬,有少少辣!

我怕個餐食唔飽,上KFC之前,特登去老麥外卖10蚊兩個漢堡上去食
JMi 03:45 PM 08-20-15
早餐果件都好過雞塊既 得閒去試下先
陸奧 貴志 03:52 PM 08-20-15
頭先食左,食到我有恐懼感,差d食左一半就要棄機

我唔會再試,我認輸
JMi 03:58 PM 08-20-15
比碟同刀叉你早晨全餐咁分返開來食會唔會開心D lol
david 04:09 PM 08-20-15
我咪話佐好漏O架囉

煙肉唔脆係死罪
<--俾鬼頭寵壞了...
(=v=)b 05:34 PM 08-20-15
早餐雞未食過~同雞胸分別大唔大呀~?
廢人 12:58 PM 08-21-15
去德褔想食
佢話果間無賣
由手機版發出
hitachi 01:18 PM 08-21-15
冇想像中重型
(=v=)b 01:35 PM 08-21-15
食完~Ok喎~會翻兜~
配墨西哥係一大敗筆~
david 02:00 PM 08-21-15
我覺得配格薯會夾過粟米片
小草 02:08 PM 08-21-15
作者: david:
我覺得配格薯會夾過粟米片
佢預左,所以請加$1換薯格
david 02:15 PM 08-21-15
作者: 小草:
佢預左,所以請加$1換薯格
原來有此下著
龍寶寶 05:46 PM 08-21-15
食左,對我來說太細件唔夠飽
fami~yan 08:30 PM 08-21-15
作者: 陸奧 貴志:
頭先食左,食到我有恐懼感,差d食左一半就要棄機

我唔會再試,我認輸
唔好怯!怯!你就輸成世(?????)
朔望~ 01:28 AM 08-24-15
今日食左double down
等左好耐...見即叫即整咁好有d期待啦
出到黎塊雞超辣手
但只係面果塊...底果塊竟然係凍既
david 06:55 AM 08-24-15
作者: 朔望~:
今日食左double down
等左好耐...見即叫即整咁好有d期待啦
出到黎塊雞超辣手
但只係面果塊...底果塊竟然係凍既
你要緊貼潮流啦,呢排興拉勻計。
martinnitram 11:28 AM 08-24-15
作者: fami~yan:
唔好怯!怯!你就輸成世(?????)
掃雷兵們, 今日都市日報有 -$2 coupon
利申: 睇見都覺重口味...
fami~yan 03:43 PM 08-24-15
作者: martinnitram:
掃雷兵們, 今日都市日報有 -$2 coupon
利申: 睇見都覺重口味...
掃雷完畢...好硬,好乾,好硬
利申:APM KFC
小草 05:14 PM 08-24-15
試左
我估外賣回家自行加工會好食好多
兩件家鄉雞凍的,搞到食兩塊原裝芝士
兩塊水浸煙肉死罪
唔洗錢沙律醬,我要抹走佢先食到

結論係自己買兩件家鄉雞回家,自己加配料應該唔錯
david 06:00 PM 08-24-15
睇落應該又係QC問題

我O係鬼頭地區食O個次,煙肉脆雞熱芝士半溶的,食味係好的,但人大佐一次過要食曬咁油O既東東真係唔多得,可一不可再...
JMi 07:23 PM 08-24-15
韓國再絕D... 中間真係夾漢堡肉 lol
david 07:44 PM 08-24-15
其實DD已經有幾多VARIATIONS,除佐迷之肉餅,仲有元祖夾薯餅版,元祖夾炸ONION同BBQ SAUCE版,夾腸仔O既熱狗版,同埋脆辣雞版。

O係香港而家先出元祖版。

如果我呢邊鬼頭區再出脆辣雞版DD我會再落多次地獄,唔會再試元祖...
(=v=)b 08:08 PM 08-24-15
作者: david:
仲有元祖夾薯餅版
夾薯餅咁邪惡~爆瘡爆死~
david 08:32 PM 08-24-15
作者: (=v=)b:
夾薯餅咁邪惡~爆瘡爆死~
拜G神見到馬拉仲癲...

陸奧 貴志 08:50 PM 08-24-15
我o係淘大食o個個反而係太熱,用手揸唔得耐焗你快快擺入口,中哂招.....
第一 ... 11 51 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 71  ... 最後

返回主題版面