Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 51 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 71 111 161 561  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
okabe 08:59 PM 11-13-15
作者: clie:
有無案例手遊GAME會關服?
呢隻GAME既冷河期太長
呢隻算係咁CC最初都係每月一次魔神戰
其餘時間無新野,大把手遊GAME開頭都無咩活動攪
有GAME開服兩三個月就摺,不過呢隻GAME已經吸左唔少金
夠佢有排玩
clie 10:49 PM 11-13-15
THX~~
咁關服既話,手上既課金項目咪渣都無?直情望都望唔返喎
唔明點解有啲GAME仲可以炒過萬,嚴格黎講全部終有一日會摺
clie 10:51 PM 11-13-15
計過賣晒啲廢SR同R啱啱湊夠400晶
未到月尾就可以凸爆JS,營運都幾有良心
heyman774 10:52 PM 11-13-15
無玩開手機game的話機戰係一個好開始, 快d棄晒佢
亍 ◣ 12:20 AM 11-14-15
作者: T.K.:
skip
ナイトガンダムパズルヒーローズ
.......
大把www
你做咩要提
clie 10:01 AM 11-14-15
作者: heyman774:
無玩開手機game的話機戰係一個好開始, 快d棄晒佢
我有玩BFB同幽遊白書,都陪咗我兩年,亦令我封印咗家庭機兩年
機戰OMG一出我就戒咗上面兩隻,真心多謝SEGA
clie 10:04 AM 11-14-15
用券抽既機率係咪低過用鑽?
我抽十幾張都係R,但用鑽抽十連就有一半SR
yorkyork 10:22 AM 11-14-15
我咁多張卷未抽過SR
T.K. 10:54 AM 11-14-15
卷中過SSR ,呢隻野有sr?我只知有SSR 、十晶片、三晶片

基本魚池更新,斷空我、初號機各一入池?
clie 12:30 PM 11-14-15
希望初號機入魯魯個池,第一個池完全唔想中
yeah yeah 02:31 PM 11-14-15
作者: clie:
我有玩BFB同幽遊白書,都陪咗我兩年,亦令我封印咗家庭機兩年
機戰OMG一出我就戒咗上面兩隻,真心多謝SEGA
幽遊白書有出GAME?
我有興趣WO
clie 03:02 PM 11-14-15
幽遊白書~魔界統一最強バトル~
香港無乜人玩
傑斯特 04:40 PM 11-14-15
咪即係個啲網頁game
J+1 03:14 PM 11-15-15
Yeah,allin抽強運,全炒
由手機版發出
T.K. 03:27 PM 11-15-15
+1
放棄,各位加油

有無人接手??
Gnosis 03:46 PM 11-15-15
擺到明係坑, 我留返啲石打event算
T.K. 03:49 PM 11-15-15
你中左梗係咁講www
Matthew.Y 03:57 PM 11-15-15
60石allin中伏
Hea玩可以,永不課金
Gnosis 04:07 PM 11-15-15
作者: T.K.:
你中左梗係咁講www
我冇arx7, OK?
T.K. 04:16 PM 11-15-15
唔係你中咩a
不過算啦,唔中都好既
yorkyork 04:31 PM 11-15-15
你地都唔玩了?
T.K. 04:43 PM 11-15-15
我都唔知點面對佢
J+1 04:57 PM 11-15-15
作者: yorkyork:
你地都唔玩了?
又唔會棄住,不過唔駛指意我投入落去....
由手機版發出
T.K. 05:00 PM 11-15-15
最慘五十石好難儲
Gnosis 05:12 PM 11-15-15
睇下第二章開咗可以打到幾多石先,第一章夾夾埋埋都有過百粒

如果縮水唔送石我就真係廢事打頹LOGIN算

另外每日LOGIN BONUS聽日會改,睇怕都係改惡多…
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 11 51 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 71 111 161 561  ... 最後

返回主題版面