Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 05-07-06, 07:51 PM   #126
mmssm
Game Master

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: Cucu
投先行商場見到段片比人拎左黎做demo
咩野要咁demo?
mmssm 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-06, 08:53 PM   #127
Cucu
Game Master

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDcululu
引用:
作者: 雪舟等楊
邊個商場咩舖
298一間sell mon既鋪頭
可能個老細貪得意

U.C.0096 PROJECT UC / La+
Cucu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-06, 08:54 PM   #128
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: Cucu
投先行商場見到段片比人拎左黎做demo
拎阿叔講 [好大壓力] 果段用來做電話鈴聲~
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-06, 11:41 PM   #129
垣野
Crazy Gamer
唯美主義

註冊日期: Jun 2002
轉貼自我有今日

未解決

ヒカル

此篇文章於 05-07-06 11:43 PM 被 垣野 編輯。
垣野 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-06, 10:17 AM   #130
yeah yeah
God of Gamer

註冊日期: Dec 2002
個阿叔好明顯係short左........
講唔理既.....就真係無法......
係我就真係爆左了........may be....打佢一下....XD

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-06, 10:50 AM   #131
bonedog
Crazy Gamer
變態少女+.+

註冊日期: Aug 2005
我睇個段片個時已經好想笑..
個呀叔真係...大壓力到頂點
如果我係個男仔我會介紹個醫生俾佢..佢咁大壓力的話..
最正就係佢x 個男仔時時候一直都冇收線..而電造 個個又等佢
不過我發覺最好笑係睇到呢幾頁野...我上緊堂~自己一個係到傻笑..
好似白痴咁..俾人歧視
仲有d 相..真係好正
bonedog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-06, 08:46 PM   #132
wongja0708

註冊日期: Dec 2004
古惑仔都有講呢單野... 同之前個咩alan 有得fight

wongja0708 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-06, 10:55 PM   #133
night
Junior Member

註冊日期: Mar 2006
真係無聊.....
唔惹個阿叔咪乜事都無囉

惹得人地就要有覺悟 , 要準備同人嘈什至出手打架啦
惹左人地自己又要笠水唔敢大聲惡返人地轉頭
咁當初做乜惹人地,拍人個膞頭

剩係睇條片我只覺得個靚仔好衝動

諗清諗楚自己有無實力同人嘈同人打先好攪人地啦

真係多鬼餘
night 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-06, 11:22 PM   #134
Hunter

註冊日期: Jan 2002
可能我偏見啦
總之我覺得講電話好大聲既人都唔會係咩好人

就算你有無禮貌都好, 阿叔一樣會插人

今日睇報紙都有寫, 呢位阿叔真係出哂名啦

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-06, 12:26 PM   #135
Bleed Saga
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
http://evchk.wikia.com/wiki/%E6%9E%9...BA%8B%E4%BB%B6

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-06, 01:36 PM   #136
nakata
Game Master

引用:
作者: Bleed Saga
係點樣開?我睇唔倒既?

1.唔夠快
2.跑得慢
3.冇速度
nakata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-06, 01:58 AM   #137
kyu
我要搞掂丁力個衰人

註冊日期: Oct 2003
段片搞到見報,可算是厲害了。
不過在某討論區人家還要製作有關改圖、鈴聲和Remix;真的服了他們。
恐怕第時有人製作惡搞keroro軍曹片段都有果位巴士阿叔把聲

舊 05-10-06, 11:40 PM   #138
不死game神
任天堂絕命之使者

PSN  IDWONG_FAMILY
XBox Live GamertagNintendo
萬世個節目模擬返段片,頂癮

任天堂是唯一可以能夠帶你們進入創意無限的遊戲國度,讓你們體會電視遊戲的真正樂趣。雖然我們人數不多,而且四面受敵,但我們絕不氣餒,我們的大門隨時願意為你們打開,墮進電玩遊戲冥界的人喔,趕快回頭是岸唷!
阿們
老任皇者之收藏庫:N64遊戲(over100),GC遊戲(over300),NDS遊戲(over300),Wii日版遊戲(全部)
用手機,識貨之人梗係會用NOKIA啦
打TV同手提game,係路o既人實玩任記o既
不死game神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-06, 11:44 PM   #139
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003

舊 05-11-06, 03:15 AM   #140
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: Bleed Saga
呢個亞叔呢排肯定紅到發紫...

魔法先生 Super Bus
雛田莊自衛隊隊長/麻帆良學園市特別消救及保安隊隊長
麻帆良學園魔法研究同好會成員
我的相簿 My Photo Album
Super Bus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-06, 12:03 PM   #141
天河名人
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDBrian1942
個亞叔壓力到頂點....佢family一定好慘
天河名人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-06, 01:05 PM   #142
RS 200

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry

RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-06, 01:55 PM   #143
HeHa
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDDontJALot
呢單野始終唔知一開頭發生咩事,睇落好似阿叔唔o岩,但係又有唔知開頭發生咩事,可能個後生仔一開始態度極唔好呢,亦唔知個阿叔點大聲法
如果係講電話大聲,忍下lor,其實又唔係咩真係關係到咩重大利益既事,你出聲同人講,人地一樣可以吉番你(無啦啦比人話條氣肯定唔順),最後為左咁少事打交就冇謂,重可能又有手尾跟
HeHa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-06, 02:30 AM   #144
wongja0708

註冊日期: Dec 2004
俾我係度就應該喪鬧至落車, 佢唔俾我就兜腳踢多... (我唔係好人)

俾我老婆係度, 應該多一個聲援, 會喪鬧到佢落車..... (我老婆亦唔係善男信女)

俾我d fd 係度.... 老老實實.... 打硬佢 xDDDD

越睇段片越想撞到個阿叔, 我都好大壓力

呢個掂

此篇文章於 05-12-06 02:40 AM 被 wongja0708 編輯。
wongja0708 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-06, 02:59 AM   #145
Enviro 500
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2005
一開始就"即咭落車~", 我反而想知個青年係點拍個阿叔

不過其實可唔可以報警???

舊 05-12-06, 12:20 PM   #146
MachineGunner
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2006
睇埋過阿叔改版先
http://www.youtube.com/watch?v=6M-Hf7hMZrc
MachineGunner 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-06, 12:36 PM   #147
唔好記住我
嗚~~

好正~~haaha

出埋字幕版~~
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-06, 01:53 PM   #148
Abale~姬絲汀小美
◆Whip Moderator◆
經一事...長一智

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 神京

康斯坦丁......

Click---> 大陸創意毒食物------[版主按]:中國大陸各省地區各項有問題食物新聞。<---
Click--->[電玩產業]全球轟動Capcom 2007年10月10日: << 1010魔物獵人空投支票 >>事件
Abale~姬絲汀小美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-06, 06:49 PM   #149
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

http://www.youtube.com/watch?v=RSHziqJWYcM
試下提名康城影展

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦
ultrachiu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-06, 07:07 PM   #150
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
http://www.youtube.com/watch?v=S1vBjtPtAfE

林尚義都落埋場
呢個ver真係正

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
阿叔講得好 StevenLeong 體育版 20 06-25-02 11:44 AM
阿叔好靚仔呀!!!!!!! boy 體育版 15 06-16-02 10:26 AM
笑死!!阿叔炳有線 ^^ initial 體育版 0 06-12-02 12:30 AM

現在的時間是 07:21 PM

手機版 | APP版