Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後
日本動漫畫討論版>「仮面ライダー 鎧武」第23話「いざ出陣!カチドキアームズ!」,「幪面超人OOO」TVB 每週六上午11:15播放/ Vol.15
keijoey 06:02 PM 11-22-12
作者: 魔璃:
連Phantom都冇埋生唔出boss啦已經
毛線: 太監都可以召妓的
♀宮野真守♀ 07:35 PM 11-22-12
我自DCD覺得垃圾後,W係我覺得接近神作
之後D水準一直滑落,OOO都仲幾好睇
但科士記真係唔多掂,加上賣弄清春果下好假
D人性格係鮮明但太造作,個end又爛
呢套魔法師我直情唔想提

W其實係衰在個尾,如果冇左財團x再推若菜做last boss
菲利普消失劇情保留,我覺得咁會好D
OOO就...係另一個anke出泥前有小小悶
但後面D集數好熱血
qhxu 05:22 PM 11-23-12
映司送內褲?

Dangerous-boy 11:36 PM 11-23-12
連Wizard唯一的亮點法拉,見佢集集都係同一件衫,我也開始覺得厭了....
iu fu pig 11:07 AM 11-24-12
作者: Dangerous-boy:
連Wizard唯一的亮點法拉,見佢集集都係同一件衫,我也開始覺得厭了....
人地有換過衫的
佢件衫有深淺色分別啦,wizard有新模式果集的結尾咪唔係平時套衫囉...亮點唔可以成日閃架嘛XD...

我承認兩位女主角都係wizard的亮點...但奇怪的係,我覺得wizard劇情上拍得住W喎...
科士我第三集已經無力追落去...(可能係口味問題吧)
qhxu 12:44 PM 11-24-12
作者: iu fu pig:
我覺得wizard劇情上拍得住W喎...
講笑定認真
魔法師D case悶到抽筋好嗎
魔璃 12:55 PM 11-24-12
Wizard劇情直頭比3條6公式更加超簡化 ...
仲要得一兩個伏線咁大把可以有排拖 ...
a147852987 02:58 AM 11-25-12
作者: qhxu:
講笑定認真
+1

仲有可5可以真係有成功"飯桶"好5好....
魔法師,你d"道理"我真係好厭

另外制作組好似意到良平5得,出場好似少左
不如犧牲她啦

我會睇得開心d
Suda 07:31 AM 11-25-12
チンプイ又煩又廢,臨尾仲要阻住地球轉

僕なんかいてもいなくても一緒なんです<==錯喇,你唔係度會更好

照井:你地恨唔到架喇
魔璃 08:52 AM 11-25-12
作者: Suda:
チンプイ又煩又廢,臨尾仲要阻住地球轉

僕なんかいてもいなくても一緒なんです<==錯喇,你唔係度會更好

照井:你地恨唔到架喇
OK YOU WIN
exiazero 01:26 PM 11-25-12
作者: 魔璃:
OK YOU WIN
拉打界中完美的人生勝利者
Ishimura 01:33 PM 11-25-12
A哥:當初笑我是幪面超人被騎的傢伙現在感覺如何了

但所長仍然是會吃醋的
GN00508771 02:05 PM 11-25-12
可惡的警騎!!
魔璃 04:45 PM 11-25-12
話說今集隻Phantom咁似デリューナイト既
件皮套已經拎左去改造 a
Nicklaus 06:04 PM 11-25-12
琴晚搵黎搵去都搵唔到個新topic, 原來無加特攝係前面

呢排由頭追返wizard, 感覺真係好麻麻, 個underworld既設定搞到好戰隊feel
打完一輪之後call robo(條龍)再打, 暫時睇落真係覺得麻麻地
但d女角全部都好正, 點解會咁

我都好多年無睇拉打, 上一套已經係kabuto
不過家陣另一邊係度睇緊OOO, 因為有朋友推薦呢套同W
暫時睇到第十集左右, 雖然好好睇又未算, 但睇落已經過癮過wizard
fami~yan 06:22 PM 11-25-12
作者: qhxu:
講笑定認真
不能同意更多...
滅龍士 06:27 PM 11-25-12
科騎俾警騎NTR>弦醬將撫子同照井龍爆肛>弦醬:「你兩個俾我爆完肛,呢世都係我朋友鳥」>Happy End
烈海王 09:50 PM 11-25-12
作者: fami~yan:
不能同意更多...
主要係主線引唔起人追,尤其係反派線,之前三套反派線,都係幫手推動主線行。

W係睇園笑家內鬥,OOO係睇班Greeed各懷鬼胎搶幣,Fourze係睇點樣收齊十二星座,但今次得兩隻Phantom,見佢地集集吹水奸笑,又無推動到主線劇情,唔知想點,而家兩大謎團:阿曆既過去同白色魔法師真身,應該要好後先帶到出來。
keijoey 10:02 PM 11-25-12
真係有主線咩?
10集喇! 成個故事除左出新form推玩具之外, 跟本零推進過
Dom031059 11:25 PM 11-25-12
過咗十二集,主線零推進
怪人方一味捱打
強化形態麻麻地
單元故事唔吸引
某配角令人厭惡
地場衛 05:13 PM 11-26-12
為小曆而睇
鷹柳 05:24 PM 11-26-12
wizard 我承認係睇女架 由其是童顏巨x個個, 不過兩個d衫都好密實...露出最多既係 奸角妹妹...
wizard 就算把啦~~~
烈海王 05:54 PM 11-26-12
作者: Dom031059:
過咗十二集,主線零推進
怪人方一味捱打
強化形態麻麻地
單元故事唔吸引
某配角令人厭惡
感覺同Kiva頭十幾集好似,造型唔差,但無劇情全Sell玩具,恐怕要到第二拉打出場先有轉機,跟返新平成既習慣,大概要到40話先會加速推主線,中段好唔好睇,就要靠第二拉打帶出來既副線吸唔吸引。
chunmanx 11:03 PM 11-26-12
作者: iu fu pig:
人地有換過衫的
佢件衫有深淺色分別啦,wizard有新模式果集的結尾咪唔係平時套衫囉...亮點唔可以成日閃架嘛XD...

我承認兩位女主角都係wizard的亮點...但奇怪的係,我覺得wizard劇情上拍得住W喎...
科士我第三集已經無力追落去...(可能係口味問題吧)
係口味問題
我且相反
frouze第一集已經覺得呢套實岩我睇
wizard第一集睇落好似麻麻地
keijoey 01:41 PM 11-27-12
http://app.famitsu.com/20121127_111352/
『脱出ゲーム×仮面ライダーウィザード』魔法の力でシャバドゥビタッチ脱出♪

420円.. 好貴
由手機版發出
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後

返回主題版面