Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 02-25-06, 12:34 AM   #126
斯羅
God of Gamer
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
zeta皆旺150
斯羅 目前離線  
舊 02-25-06, 12:59 AM   #127
apc
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2002
點解隻zeta高過百式一個頭以上架......

2. 每個人心中都有一個天坪, 你對人好d, 個天坪就有credit, 相反亦然...負數太勁就會反枱...
3. 每件事都可以有好多角度去睇...真係退一步, 海闊天空...有問題, 退一步去睇, 會有更好的解決方法...
apc 目前離線  
舊 02-25-06, 01:27 AM   #128
Hoffman
Crazy Gamer
鮎川まどか

註冊日期: Mar 2004
點解機身隻藍色好似深色o左咁多既
Hoffman 目前離線  
舊 02-25-06, 11:26 AM   #129
危險人物
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2002
OT:而家有d擔心笨大會唔會整個zeta+百式+mk-2既boxset出黎掘錢.........
危險人物 目前離線  
舊 02-27-06, 12:03 AM   #130
bear bb
abc123

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagtingting
邊度重有strike freedom同destiny?
bear bb 目前離線  
舊 02-27-06, 01:45 PM   #131
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: bear bb
邊度重有strike freedom同destiny?
如果灰版,奇趣有

頭先再去奇趣睇睇,d MK-2 complete set雖然仲有,但已經回升返$2xx......

舊 02-27-06, 01:48 PM   #132
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: Gundam MK-2
如果灰版,奇趣有

頭先再去奇趣睇睇,d MK-2 complete set雖然仲有,但已經回升返$2xx......

請問奇趣zeta咩價錢??
暴走蟹 目前離線  
舊 02-27-06, 02:45 PM   #133
pmtommi
Junior Member

註冊日期: Nov 2005
小弟昨日買了HCM PRO ZETA, 因購買時沒有看清楚, 回家後發現左腳小腿外側o個塊蓋係同右邊個蓋一樣, 所以不能完全歁入。 實情係左右兩塊蓋的「卡位」係唔一樣的, 即係話左右兩塊蓋應該係唔同parts, 但係我o個隻兩塊都係右邊parts... 請各位老友購買時注意一下!

p.s. 有無老友知道有無得換呢?我o個盒係有瑞華行貼紙的。
pmtommi 目前離線  
舊 02-27-06, 03:18 PM   #134
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

註冊日期: Jan 2002
睇尼hcmpro zeta 都有唔少野入錯喎......
msz006 目前離線  
舊 02-27-06, 04:03 PM   #135
危險人物

引用:
如果灰版,奇趣有

請問有冇hcm pro雷姆?????????
thx!
危險人物 目前離線  
舊 02-27-06, 04:04 PM   #136
危險人物

引用:
作者: msz006
睇尼hcmpro zeta 都有唔少野入錯喎......
係其他forum都睇過相關消息~
但到而家仲唔係好明錯乜..........
危險人物 目前離線  
舊 02-27-06, 04:39 PM   #137
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: pmtommi
小弟昨日買了HCM PRO ZETA, 因購買時沒有看清楚, 回家後發現左腳小腿外側o個塊蓋係同右邊個蓋一樣, 所以不能完全歁入。 實情係左右兩塊蓋的「卡位」係唔一樣的, 即係話左右兩塊蓋應該係唔同parts, 但係我o個隻兩塊都係右邊parts... 請各位老友購買時注意一下!

p.s. 有無老友知道有無得換呢?我o個盒係有瑞華行貼紙的。
瑞華行應該有得換...不過要走入青衣..

舊 02-27-06, 05:06 PM   #138
bitbit仔

註冊日期: Jun 2004
我試過可以用信換parts, 係mia freedom, 換parts要有單
bitbit仔 目前離線  
舊 02-27-06, 06:03 PM   #139
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

有野想問,
hcmpro 用既物料,可唔可以好似gundam模型用既物料一樣,滲線滲出界而未乾時一卒就甩??

thx
msz006 目前離線  
舊 02-27-06, 07:28 PM   #140
pmtommi
Junior Member

引用:
作者: 91
瑞華行應該有得換...不過要走入青衣..
有無瑞華行個電話?等我打去問問,我o係機場返工,都叫做順路o既!
pmtommi 目前離線  
舊 03-02-06, 04:11 PM   #141
KATOKI

註冊日期: Apr 2003
電擊 4月號 - HCM Pro (Limited, RX-121-2)

舊 03-02-06, 04:15 PM   #142
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
引用:
作者: KATOKI
電擊 4月號 - HCM Pro (Limited, RX-121-2)

咩黎架

『等價交換』
普通人一個 目前離線  
舊 03-02-06, 04:49 PM   #143
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
引用:
作者: KATOKI

死,即刻中左毒
引用:
作者: 普通人一個
咩黎架
一個講太大支o既Z外傳,裡面部主腳機

舊 03-02-06, 05:15 PM   #144
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
引用:
死,即刻中左毒

一個講太大支o既Z外傳,裡面部主腳機
我知個故事係點.....
我意思係部hcm點先有,係唔係買咩送定經電擊訂的???

『等價交換』
普通人一個 目前離線  
舊 03-02-06, 07:53 PM   #145
黃昏之魔彈
Ultimate Gamer
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh
兩隻TR-1都會出HCM-PRO

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線  
舊 03-02-06, 09:24 PM   #146
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

今次隻Z gundam,係我第一隻HCM Pro~~~

而且仲要o向UML捱貴貨,成$188

[自我安慰]不過有成廿十幾盒我慢慢揀,算啦…[/自我安慰]

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線  
舊 03-02-06, 10:06 PM   #147
SZO

註冊日期: Jan 2005
睇得唔係好清楚,好似話6周年記念刊跟書

舊 03-02-06, 11:24 PM   #148
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
作者: 普通人一個
我知個故事係點.....
我意思係部hcm點先有,係唔係買咩送定經電擊訂的???
我都唔知...
試下上Z劇場版topic度問啦,我估應該有人知

舊 03-03-06, 12:22 AM   #149
q^__^p
Hobby收集者

註冊日期: Dec 2002
引用:
我都唔知...
試下上Z劇場版topic度問啦,我估應該有人知
那HCM-pro Hazel是....電擊增刊號 3月號的試作品,並非實際商品,但認真到連外盒都做埋
看得我流哂口水
q^__^p 目前離線  
舊 03-03-06, 06:04 AM   #150
qoop_qoop

引用:
作者: q^__^p
那HCM-pro Hazel是....電擊增刊號 3月號的試作品,並非實際商品,但認真到連外盒都做埋
看得我流哂口水
即係唔會出
qoop_qoop 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[SEGA] SEGA HI-SATURN 及 DC 的 KARAOKE UNIT (P.20) - 大家的世嘉年代續集 鳴謝劉公子提供 八仙果 電視遊戲討論版 1001 10-24-09 05:19 PM

現在的時間是 12:05 AM

手機版 | APP版