Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後
街機遊戲討論版>GUILTY GEAR XX ΛCORE PLUS R
鈴蘭 03:09 PM 06-05-12
作者: knife-edge:
唔係打官司
係買GG既版權
佢要用個合理價買得返個版權唯一方法係擱置佢好多年
令隻野個價值下跌..
之後再出另1隻野頂死佢
咁幾年後大家就有計傾啦

老細...
隻GGXXACPR好似最快都要9月先出到
咁就更加慘
打P4U好過.......

老老實實,佢咁樣炒呢碟冷飯
我寧願佢地味D整隻新作(再退一步,完全既新角色)出黎,而唔係囉舊人當新人、舊招當新招.............
knife-edge 03:14 PM 06-05-12
作者: 鈴蘭:
咁就更加慘
打P4U好過.......

老老實實,佢咁樣炒呢碟冷飯
我寧願佢地味D整隻新作(再退一步,完全既新角色)出黎,而唔係囉舊人當新人、舊招當新招.............
佢用隻GGXXACPR來試水溫囉...
有陰謀論話如果反應掂..
另1隻全新/大改既GG應該會好快出世
好似SLASH>AC咁
Andromeda 03:17 PM 06-05-12
氣啦
唔駛講到GG同BB
我相信就算Vampire出新作佢地都唔會玩
我仲等緊vampire架..
鈴蘭 03:21 PM 06-05-12
作者: *戀水蝶*:
我仲等緊vampire架..
我都等緊
不過我相信香港既「格闘玩家」唔會玩
因為Vampire以我所知同經驗....係空中安全過係地版....
Vampire個定位真係唔知點講
我覺得玩GG既人又未必接受到
我可能都玩唔掂 實在太快
千野新一 03:22 PM 06-05-12
作者: Sgodkyo:
你真係冇得頂
我一早講左冇腦o既係個角色 , 唔係用家
對面用唔用腦打唔係問題
但個角色可以令到對面唔用腦打, 就令我覺得享受唔到隻 GAME
關乜Q 尊唔尊重事 ?
定係你想我尊重開發個班友 ?
你咁講令到諗到,就好似對班mk打02用下重腳同投,等於狗,令到班mk享受唔到隻game而走去打人
GUSTAV 03:23 PM 06-05-12
其實兩隻買野咪得 有限錢姐
我差人幾百萬都打算買哂兩隻
Dyhalt Rushifar 03:26 PM 06-05-12
作者: s2001154:
Check this
日本wiki同日本game新聞都好似冇出現過…在下就真係唔係太信。
如果係既應該冇必要走去用sega版…

輸咪輸囉
我一路都係話隻 GAME改到個角色好有問題
我覺而你地唔覺 , OK , 因為你地係高手 , 我係廢柴玩家
但係冇啦啦比人屈我唔尊重對手

係咪真係打機只為勝負 ?
想討論下隻GAME 本身都唔得先 ?
係你自己唔覺得自己有問題,唔代表你冇問題。
第一次講粗口果時,在下都唔知開口開埋都問候人娘親係好冇禮貌…

你講既根本就冇論點支持。
「我冇技術冇研究,不過果招一定係冇腦」
撐你果個就真係…
Andromeda 03:26 PM 06-05-12
下,聽講I-no超強化左喎....
會咁筍既咩?
我懶...可唔可以講下強左D咩/
knife-edge 03:26 PM 06-05-12
作者: GUSTAV:
其實兩隻買野咪得 有限錢姐
我差人幾百萬都打算買哂兩隻
明顯你係講緊供緊樓啦
Andromeda 03:27 PM 06-05-12
我都等緊
不過我相信香港既「格闘玩家」唔會玩
因為Vampire以我所知同經驗....係空中安全過係地版....
我好明白,所以我係用QB..
knife-edge 03:28 PM 06-05-12
作者: Dyhalt Rushifar:
日本wiki同日本game新聞都好似冇出現過…在下就真係唔係太信。
如果係既應該冇必要走去用sega版…
用世家版D人估話係買返個版權既條件之一來
鈴蘭 03:32 PM 06-05-12
會咁筍既咩?
我懶...可唔可以講下強左D咩/
横ケミで端バウンド
HS狂言は硬直が短くなってる
JS(jc)>空中ダッシュ~を確認
空中ダッシュ二回可能
Andromeda 03:39 PM 06-05-12
横ケミで端バウンド
HS狂言は硬直が短くなってる
JS(jc)>空中ダッシュ~を確認
空中ダッシュ二回可能

我覺得好似去錯GAME咁...

Sgodkyo 03:41 PM 06-05-12
作者: Dyhalt Rushifar:
係你自己唔覺得自己有問題,唔代表你冇問題。
第一次講粗口果時,在下都唔知開口開埋都問候人娘親係好冇禮貌…

你講既根本就冇論點支持。
「我冇技術冇研究,不過果招一定係冇腦」
撐你果個就真係…
咁我真係唔夠技術丫嘛
我都話我係講緊作為一個廢柴玩家o既觀點o者
又冇話我一定o岩o既
你地作為高手o既覺得唔o岩咪出聲賜教下小弟囉
我實受教

係唔知點解冇啦啦比人話我唔尊重對手
又冇啦啦話我n年前拍掣之嘛
Andromeda 03:53 PM 06-05-12
咁我真係唔夠技術丫嘛
我都話我係講緊作為一個廢柴玩家o既觀點o者
又冇話我一定o岩o既
你地作為高手o既覺得唔o岩咪出聲賜教下小弟囉
我實受教

咁你果陣有冇拍
如果有,只能怪是年輕時犯下的錯
k8888 03:54 PM 06-05-12

我講返個故事出來,都只是等部分玩家記返你是邊個咋
無其他目的既,果部分同你要討論的地方絶無關係
Sgodkyo 03:58 PM 06-05-12
咁你果陣有冇拍
如果有,只能怪是年輕時犯下的錯
咪 SAY 左 SORRY 囉

作者: k8888:
我講返個故事出來,都只是等部分玩家記返你是邊個咋
無其他目的既,果部分同你要討論的地方絶無關係
多謝晒
Sgodkyo 04:01 PM 06-05-12
你又要討論隻game但又要去除技術部份
咁一隻game無左技術部份.....除左無腦之外仲可以有咩?
已經唔係討論AC,係所有game都係........
仲要事實係......其實咩game你無技術既話都唔會有樂趣
就算係簡單如街霸2一樣 你無技術唔用腦玩都唔會好玩
你不如好具體咁講下你既論點,點為止「好game」.....
我都係用例子答你啦

我用其他角色 , 打輸
轉用小P , 打贏
我唔知用緊其他角色有冇用腦打
但係我用小P一定係冇腦咁打
之後贏左
就可以令我覺得小P係一個冇腦o既角色啦
唔駛識鏡 LOOP 先可以話小P屈機掛
蒼森.laio 04:24 PM 06-05-12

我覺得好似去錯GAME咁...
空中ダッシュ二回可能

咁真係太過份了=-=;
我之前還要用4/1 氣ダッシュ

横向貼墙<<<<咁會唔會唔FRC都COMBO到???

如果係I-NO就冇左招牌COMBO了
鈴蘭 04:25 PM 06-05-12
即係打街霸4 用楊無腦無技術無combo咁打輸左 用軍佬無腦無技術無combo咁打淨係波腳刀贏左
故得證楊唔夠軍佬無腦 而軍佬係無腦角色
係咪咁?
由手機版發出
Thaws 04:39 PM 06-05-12
你又要討論隻game但又要去除技術部份
咁一隻game無左技術部份.....除左無腦之外仲可以有咩?
已經唔係討論AC,係所有game都係........
仲要事實係......其實咩game你無技術既話都唔會有樂趣
就算係簡單如街霸2一樣 你無技術唔用腦玩都唔會好玩
你不如好具體咁講下你既論點,點為止「好game」.....
このタイヨウより眩しくのオレさまが勝ってるゲームがいいゲーム
勝ってないゲームはクソゲだ!

いじょ!

你想見到咁樣答?
由手機版發出
Sgodkyo 04:45 PM 06-05-12
即係打街霸4 用楊無腦無技術無combo咁打輸左 用軍佬無腦無技術無combo咁打淨係波腳刀贏左
故得證楊唔夠軍佬無腦 而軍佬係無腦角色
係咪咁?
由手機版發出
理論上~係~
蒼森.laio 04:47 PM 06-05-12
作者: Thaws:
このタイヨウより眩しくのオレさまが勝ってるゲームがいいゲーム

いじょ!

你想見到咁樣答?
由手機版發出
咁GE話大把好GAME
鈴蘭 04:56 PM 06-05-12
理論上~係~
咁你出去sf4問下無印ssf4軍佬同楊邊個無腦d
由手機版發出
鈴蘭 04:58 PM 06-05-12
作者: Thaws:

いじょ!

你想見到咁樣答?
由手機版發出
係既咪簡單 大家即刻明晒,可以off topic
由手機版發出
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後

返回主題版面