Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-10-15, 10:57 PM   #126
newb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
引用:
作者: Kain 查看文章
潛入LV11有E LOCATOR
咁唔洗用偵察啦
依加好似越黎越多全隊都係潛入
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-15, 12:50 AM   #127
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: darkvolver 查看文章
打左幾場,結果都是集中玩2個MODE。

1) 隱形互換場

2)守場

現在等級4,發現守場可以半狙擊,原來headshot加不少分
做偵察marking係幾好
但帶狙擊槍就真係..除非夜晚,如果唔係唔做好過做

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-15, 01:01 AM   #128
大懶財
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDJACKYSIN
打獵頭用s跑速迷彩兵好過癮

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
做偵察marking係幾好
但帶狙擊槍就真係..除非夜晚,如果唔係唔做好過做
原來你係sato, 聽日再打

啱聽嘅說話,就係金石良言....相反就當你透明.
(  ̄ー ̄)人(゚д゚;)
大懶財 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-15, 01:22 AM   #129
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 大懶財 查看文章

要撞時間 我成日都好夜先打

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 10-11-15, 07:47 AM   #130
豆腐多
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
玩重裝玩頹頹地
比起潛入,重裝要頂到幾LV先有出頭天?
豆腐多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-15, 08:20 AM   #131
darkvolver
God of Gamer
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:

所以,成日玩守基地關時,被隱形人整死 已沒有再玩。

暫時玩隱形互換關,不過分好似好少。

舊 10-11-15, 02:03 PM   #132
大懶財

如果你地開party,就入去群組開,如果唔係其它人見唔到
晚晚打嚟打去都係嗰幾個咁
引用:
要撞時間 我成日都好夜先打
我地都打到12點嘅
引用:
作者: 豆腐多 查看文章
玩重裝玩頹頹地
比起潛入,重裝要頂到幾LV先有出頭天?
你可以望下頭post技能表,我冇用唔知

會長唔見你打嘅?
引用:
所以,成日玩守基地關時,被隱形人整死 已沒有再玩。

暫時玩隱形互換關,不過分好似好少。
高速隱形兵真係超好玩

舊 10-11-15, 02:45 PM   #133
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

做偵察兵用自己loadout 需要用既野都帶既話點都重到跑速C
真係好鬼廢

ペルソナ5

隨時更新
舊 10-11-15, 02:50 PM   #134
大懶財

引用:
做偵察兵用自己loadout 需要用既野都帶既話點都重到跑速C
真係好鬼廢
所以我都半放棄中

舊 10-11-15, 03:02 PM   #135
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
scout 唯一出路係搶旗
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-15, 03:02 PM   #136
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
轉角位FULTON地雷
之後特登踩E LOCATOR引人黎

此篇文章於 10-11-15 03:28 PM 被 Kain 編輯。
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-15, 03:44 PM   #137
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
所以我都半放棄中
唯有睇下升上去有得開迷彩,有反物質槍果時會點
由手機版發出
舊 10-11-15, 04:52 PM   #138
darkvolver
頹冗

引用:
唯有睇下升上去有得開迷彩,有反物質槍果時會點
由手機版發出
官方有沒有升級路線圖?

舊 10-11-15, 05:36 PM   #139
Freddy
博麗神社信徒

註冊日期: Dec 2001
其實MGO入面Gear買果D裝有冇能力加成?
雖然description 到好似講到有某d能力
但實際玩係上黎又唔係好覺有
定剩係純裝飾?

一個十分喜歡 東方 系列的Fans
棋局幻無常,智者樂其中
任天堂大亂鬥 FC: Freddy/FRED/2105-8095-6543

少女祈禱中....
Freddy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-15, 06:09 PM   #140
Dr.KOF
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: Freddy 查看文章
其實MGO入面Gear買果D裝有冇能力加成?
雖然description 到好似講到有某d能力
但實際玩係上黎又唔係好覺有
定剩係純裝飾?
全裝飾
Dr.KOF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-15, 06:18 PM   #141
darkvolver
頹冗

玩偵察有今生冇來世,一字記之曰﹕ 閃

偵察玩守城都不錯,其他就

隱型格鬥,令MGO開始變質

舊 10-11-15, 06:46 PM   #142
newb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
引用:
官方有沒有升級路線圖?
偵察依加玩到lv22,都見唔到有呢兩樣野
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-15, 09:08 PM   #143
豆腐多
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
如果你地開party,就入去群組開,如果唔係其它人見唔到
晚晚打嚟打去都係嗰幾個咁

我地都打到12點嘅

你可以望下頭post技能表,我冇用唔知

會長唔見你打嘅?

高速隱形兵真係超好玩
一直都有玩,只係我收工都點幾兩點
只係暫時見唔到重裝有咩天頭天,諗緊洗唔洗轉潛入
豆腐多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-15, 09:16 PM   #144
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
有冇人中過bug

Hold 左係死左畫面重生唔到

舊 10-11-15, 10:51 PM   #145
Freddy
博麗神社信徒

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: com1010hkjp 查看文章
有冇人中過bug

Hold 左係死左畫面重生唔到
試過幾次, 初頭玩以為死得多有時間限制
仲有試過其他BUG,
打打下變左按住L2, 全程都係準備射擊
出到去FREE PLAY行動異常,
諗住按手制HOME restart 部機, 出到去SYSTEM MENU按上下有MGO D按鍵聲...

一個十分喜歡 東方 系列的Fans
棋局幻無常,智者樂其中
任天堂大亂鬥 FC: Freddy/FRED/2105-8095-6543

少女祈禱中....
Freddy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-15, 11:24 PM   #146
大懶財

死火,唔知點解玩到悶悶地,都係舊版好玩d

舊 10-11-15, 11:58 PM   #147
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
CQC 横行
潛入 mode 廚玩
二足兵器打全場

舊 10-12-15, 12:10 AM   #148
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

其實我覺得主要係DW太勁
潛行mode呢個除非對面唔跑,我覺得都無咩野既sosad
對面跑反而有得捉

ペルソナ5

隨時更新
舊 10-12-15, 12:43 AM   #149
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
WALKER GEAR一排子彈即爆
一D唔無敵

自己玩熟下潛行就知點樣唔俾人捉到背
玩咩兵都唔可以暴露自己位置

行孖咇,留意腳步聲呢D一定要做
反而佢衝過黎CQC我仲多謝佢
玩高D LV有FULTON地雷又唔同玩法

此篇文章於 10-12-15 02:33 AM 被 Kain 編輯。
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-15, 07:01 AM   #150
darkvolver
頹冗

引用:
所以我覺得玩隱身互換關是暫時最好玩。

其他2個好易悶,大致一樣。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2]Metal Gear Solid 3 Subsistence [5 月舉行 MGO 最強傭兵決定戰] Metal Gear NT 電視遊戲討論版 385 04-28-06 02:42 PM

現在的時間是 07:56 PM

手機版 | APP版