Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後
日本動漫畫討論版>支倉凍砂 「狼と香辛料 XVII Epilogue」7月10日発売決定丨ホロとロレンスの旅、感動の結末とは――。シリーズついに最終巻が登場!
money 01:26 AM 02-06-08

kcf1201 01:26 PM 02-06-08
睇黎下集咸狼就要現真身
issac92354 04:57 PM 02-06-08
e家好似係1話1幕咁,終幕應該係連埋第6幕,咁12話咪講得2卷
尼路 06:20 PM 02-06-08
作者: issac92354:
e家好似係1話1幕咁,終幕應該係連埋第6幕,咁12話咪講得2卷
應該係。
kcf1201 06:26 PM 02-06-08
一早就預佢得兩卷
到時如果真係收得,咪出第二季law
Mage.千砂望 06:27 PM 02-06-08
睇d人已經肯定係得兩卷~佢出到牧羊人ja ma~
細路翔 07:59 PM 02-06-08
某人由男變成女之後,繼而再變成賤貨/\
Duck 08:03 PM 02-06-08
我想問賢狼係一個種族定係得佢一個?
issac92354 11:43 PM 02-06-08
作者: 細路翔:
某人由男變成女之後,繼而再變成賤貨/\
其實戲份差唔多,咁變做女黎做咩單純賣萌

作者: Duck:
我想問賢狼係一個種族定係得佢一個?
唔係得佢一個咋咩?其他既都係普通狼(但係佢咁大隻+長生不老,咁其他狼同佢咪好大分別囉?佢返到去北方都可能唔見晒d朋友la)
LIGHTTHELIGHT 11:59 PM 02-06-08
黑田D畫愈睇愈...

中世紀
教王>國王>貴族>商人?
怪盜小G 12:17 AM 02-07-08

唔係得佢一個咋咩?其他既都係普通狼(但係佢咁大隻+長生不老,咁其他狼同佢咪好大分別囉?佢返到去北方都可能唔見晒d朋友la)
可能北方唔同哂
尼路 01:18 PM 02-07-08

有其他吧?羊女時不會有見到後生小輩嗎?雖然無樣出……
jamsquare 01:35 PM 02-07-08
淨睇tv真係有d問題
d劇情去得太快, 消化唔到...........
細路翔 03:18 PM 02-07-08
作者: jamsquare:
淨睇tv真係有d問題
d劇情去得太快, 消化唔到...........
我覺得小說都去得好快
Duck 04:51 PM 02-07-08
剛睇完第五話
唔明白保佢地安全個計劃係點...

>賢狼
我初頭都諗係得佢一個
就好似係 狼神 / 狼妖 咁
但第四話時
佢o係床度講左四個朋友名出尼
又話因為大家都好長命
所以四散左都覺得一定會見得返

因為咁, 我就諗到呢個問題喇...
issac92354 11:25 PM 02-08-08
第2卷既疑問

後期話走私黃金還錢架嘛,但係我唔明點解走私黃金可以有勁多錢
唔洗關稅呢個我明,但係你要買黃金返黎咪一樣要勁多錢買,咁你賣出去頂多唔係多少少喳咩?
有無d聰明過我既人可以解下比我聽,thz

尼路 11:45 PM 02-08-08
第2卷既疑問

後期話走私黃金還錢架嘛,但係我唔明點解走私黃金可以有勁多錢
唔洗關稅呢個我明,但係你要買黃金返黎咪一樣要勁多錢買,咁你賣出去頂多唔係多少少喳咩?
有無d聰明過我既人可以解下比我聽,thz
這樣
無留心聽書?因為在那城市是關稅勁重的商品,所以賣出價值也是其他城市的數倍明唔明?簡單來說就是走私價入,那城市現價賣(或低小小),情況同香港走私香煙之類一樣。

issac92354 11:58 PM 02-08-08
作者: 尼路:
這樣
無留心聽書?因為在那城市是關稅勁重的商品,所以賣出價值也是其他城市的數倍明唔明?簡單來說就是走私價入,那城市現價賣(或低小小),情況同香港走私香煙之類一樣。
我真係無留心聽書添,唔該晒你解答我既疑問
cheerfulming 09:57 PM 02-12-08
賢狼好萌XDDDDD

money 01:06 AM 02-13-08

whitecloud 11:05 AM 02-13-08
last兩個鏡頭的賢狼好萌XD
bigcat 02:39 PM 02-13-08
今集看完 多人開始改稱賢狼ホロ 為 萌狼ホロ 特別是隻 pvc.
但不明白為何是 早期說是鹹狼ホロ..看動晝來不太像鹹狼.
不過 鹹不鹹,沒有關係以後 是 萌狼ホロ 大人
尼路 02:41 PM 02-13-08
到底某人女體化有甚麼意義……
stcdavidhk 03:28 PM 02-13-08
作者: bigcat:
今集看完 多人開始改稱賢狼ホロ 為 萌狼ホロ 特別是隻 pvc.
但不明白為何是 早期說是鹹狼ホロ..看動晝來不太像鹹狼.
不過 鹹不鹹,沒有關係以後 是 萌狼ホロ 大人
想像一下,如果今集佢變番人個時根據正常女性ge身體變人,都應該會是18禁=0=
當然呢個只是斷估
Jamie 03:48 PM 02-13-08
作者: 尼路:
到底某人女體化有甚麼意義……
試圖將其行為解釋為對賢狼的嫉妒心吧...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後

返回主題版面