Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後
電視遊戲討論版>SD Gundam G Generation GENESIS
強化人間ですの~★ 04:58 PM 12-17-15

有無機會出到呢部用BR既吉姆
埃及使者 05:00 PM 12-17-15
用DLC黎賺錢囉
廢人 05:14 PM 12-17-15
你依隻吉吉都無入過歷史
由手機版發出
知世公主 05:23 PM 12-17-15
等咁耐還以為不出,SEED同高達00作品冇左了
iu fu pig 06:02 PM 12-17-15
作者: 大覺屋師真:
Unicorn個結局本身就係總結宇宙世紀同NT,所以咁set真係幾有意思. 希望劇情上會以深層次既表現手法演繹出o黎(懶高深)
深層表達,所有NT死後都會成為絕地英靈⋯
宇宙有原力,同埋好廣闊嘅銀河系,

故事無乜期望,無halo計,重制經典場面,多d卒機已經收貨lu
由手機版發出
stcdavidhk 07:11 PM 12-17-15
and more... 我係咪可以期望入面會俾返F91我
flpchoho 07:19 PM 12-17-15
作者: stcdavidhk:
AND MORE......即表示DLC見吧
fami~yan 10:52 PM 12-17-15
作者: stcdavidhk:
有得F91你咪又會諗CROSSBONE,有CB你又會諗V,有V又諗埋GHOST
Gundam MK-2 11:42 AM 12-18-15
作者: fami~yan:
有得F91你咪又會諗CROSSBONE,有CB你又會諗V,有V又諗埋GHOST
世事都被你看透了
kimtch 11:52 AM 12-18-15
睇下dlc可唔可以去到3,4隻game既價錢

到底係ps版本既ggen 定Ws版本既ggen 黎講
已經唔重要. 因為冇左ggen都4年
Squall-Lucifer 12:15 PM 12-18-15
應該說,除去電話平台上的,GGEN目前分為三大類,TomCreate前期的、VanGuard的,以及TomCreate後期的
三者的代表作分別是PS上的F、WS上的Monoeye,以及PSP、Wii上World
捲毛老爺 12:25 PM 12-18-15
作者: 知世公主:
等咁耐還以為不出,SEED同高達00作品冇左了
冇左係好事

D機設定 廚到飛起

平衡勁差
Sar8 12:51 PM 12-18-15
果堆機以前三鎖玩哂.....
Sam=R 12:55 PM 12-18-15
作者: Sar8:
果堆機以前三鎖玩哂.....
當年如果Nu和卡碧尼都有三鎖就會平衡d
kimtch 12:55 PM 12-18-15
8鎖TURN A
iu fu pig 03:03 PM 12-18-15
無V同F91即係戰艦無得用用開果幾隻~
由手機版發出
HakiK 03:45 PM 12-18-15
作者: iu fu pig:
無V同F91即係戰艦都係得用用開果幾隻~
由手機版發出
本身咁多代黎黎去去都係用果幾隻
今次無TURN A,無OO,無SEED,無V無F91,
仲反而用開既都無哂
iu fu pig 03:58 PM 12-18-15
作者: HakiK:
本身咁多代黎黎去去都係用果幾隻
今次無TURN A,無OO,無SEED,無V無F91,
仲反而用開既都無哂
打錯字,哈哈
就係想表達無艦用,

今次會係三隻新亞加瑪?
由手機版發出
真!DC 04:21 PM 12-18-15
雷比爾將軍號
格納庫夠大
由手機版發出
HM 04:23 PM 12-18-15
作者: 真!DC:
雷比爾將軍號
格納庫夠大
由手機版發出
咪又係泰坦斯果隻艦
iu fu pig 04:24 PM 12-18-15
作者: 真!DC:
雷比爾將軍號
格納庫夠大
由手機版發出
我都忘記了⋯⋯
有火力有空間,仲唔係首選⋯

新亞加瑪啦
ZZ版,UC版同戰損版~~
由手機版發出
Squall-Lucifer 05:38 PM 12-18-15
阿加馬、阿加馬改、飛馬3
雖然主力艦都只會是拉。格林就是了
pet3 05:40 PM 12-18-15
自從機唔係任何大小都算一格之後

艦已經無咩用
qwe 06:19 PM 12-18-15
實用係一年戰爭後期自護架宇宙要塞艦, 但地球用唔到
偏好就一定阿爾比昂,但集氣都好弱...
Squall-Lucifer 06:22 PM 12-18-15
作者: qwe:
實用係一年戰爭後期自護架宇宙要塞艦, 但地球用唔到
偏好就一定阿爾比昂,但集氣都好弱...
那兩架叫多洛斯和多洛華
宇宙專用,原設定上是連姆賽都可以格納的(當然遊戲內就只能放MS和MA)
地上艦同級的話是X高達裡頭的地上大型戰艦(不是主角那隻),同樣都是8*3=24架搭載量
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後

返回主題版面