Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 
電視遊戲討論版>Marvel's Spider-Man | 已售
野良猫 04:22 PM 09-07-18
操作上唯一缺點應該係迴避要禁圓,有時連得爽得擠禁唔切
holsety 04:37 PM 09-07-18
睇片,覺得唔伏,今晚去買。
IDGAF 04:37 PM 09-07-18
已取機,更新設定中(煩…)

有個FiGPiN 蜘蛛俠造型襟章做贈品,(店舖另外比,唔係包裝盒內的)
DLC內容The City That Never Sleeps個CODE就放係主機盒入面,
並不是放係GAME盒,如果要開箱check機要小心唔好飛咗張CODE紙走。

其他特典內容張CODE就放係GAME盒的。

部蜘蛛俠版主機同之前我買FF XV主機個質感類似,
都係有印花果面係光身,(感覺會幾易整花),其他部份就係磨沙。

同其他特別版主機比較下,
蜘蛛俠版主機個跟機手掣真係普通咗少少,
連一個同蜘蛛俠有關的印花都無,
除咗D按鈕係白色之外,同普通紅色手掣無乜分別,
而且果兩支白色analog stick絕對係敗筆位長用肯定會變成汗黃色…

安裝隻碟版GAME 43GB內容,顯示要成4X分鐘…

風間鈴木仁 04:38 PM 09-07-18
作者: 風間鈴木仁:
https://asia.playstation.com/cht-hk/...ls-spider-man/

香港官方網站

Marvel's Spider-Man

遊戲類型:動作
發售廠商:Sony Interactive Entertainment LLC.
發售日:2018年9月7日
開發廠商:Insomniac Games, Inc.
遊戲分級:評級待定
語音:英文
字幕:英文、繁體中文

PS4PRO 強化
官方沒有寫請問
PS4PRO 限定機幾錢 ? $ 3680 ?
PS4 珍藏版 $ 1188 首日已售罄 ?
PS4 普通實體版 $ 398。
holsety 04:38 PM 09-07-18
我都係剛轉Pro 機,洗曬d game先過data 10mins
jason 仔 06:01 PM 09-07-18
頭先係灣仔188買咗普通版,各版本睇落都多貨

都幾多人買呢隻,見好多人都拎住係手
忍者 06:20 PM 09-07-18
買左行版

唔知係咪因為部機個語言係SET左日文所以冇字幕....
Rance 06:47 PM 09-07-18
作者: 忍者:
買左行版

唔知係咪因為部機個語言係SET左日文所以冇字幕....
下,咁有無日文英文字幕?

Tapatalk を使用して私の F8332 から送信
風間鈴木仁 07:05 PM 09-07-18
作者: jason 仔:
頭先係灣仔188買咗普通版,各版本睇落都多貨

都幾多人買呢隻,見好多人都拎住係手
現在係特別程序 , 只有普通版 可以 walk in 買。

其他版本要落訂先有貨取,攞命。
IDGAF 08:06 PM 09-07-18
作者: mouseccy:
拎左機, 今晚返去有排抄返D野去新機
關於「PlayStation 4一年延長保用服務 x 1」
https://asia.playstation.com/cht-hk/...-spidermanps4/

想問下你部特別主機,跟機有無一張卡係用嚟延長保用服務?

今次買Spider-Man限定版主機就唔覺呢張卡,
但個主機包裝盒就有一行細字提到完咗基本果一年保養服務之後,
就會自動開始一年延長保用服務。

同時個包裝盒又有提到網上登記保養再延長多90日。
即係部Spider-Man主機最多可以有27個月保養?

但我記得上次我買FF XV版PS4主機的時候,
係另外有一張卡比你延長保用服務,唔知宜家係咪改咗?
今日CS又收咗工問唔到添…

鐵之侍 11:20 PM 09-07-18
延多彩蛋(熟原作和marvel越多越驚喜,連那個人都有客串)

不過感覺真是不會很長,收集要素有2個都完成了

對我這動作白痴正常都有點難,不過熟練真的延爽快
赤兵尉SETH 11:52 PM 09-07-18
難玩過Batman, 敵人攻擊得幾密
Normal比街邊大隻佬打三拳就力盡
11281984 11:57 PM 09-07-18
入左特典,用日版ac玩都用得番曬
但就係拿唔到個icon
有冇人知道方法日版拿到個頭像
野良猫 12:20 AM 09-08-18
作者: 赤兵尉SETH:
難玩過Batman, 敵人攻擊得幾密
Normal比街邊大隻佬打三拳就力盡
Normal都三拳,可能係固定傷害
我玩難都係三拳

都係要主力空中戰,捉人上空中再連
依家最鐘意係捉人上嚟打幾拳然後打包再掟落地

同埋掟人落街唔會真係掟,失敗man會自動打包
試過响天台打人掟落街將佢打包响大廈外牆
nds 12:33 AM 09-08-18
玩法重複。ps2>ps3>ps4
強化人間ですの~★ 01:09 AM 09-08-18

有無人幫手試下中英文版果句「地獄使者spiderman」係乜?
hlcw99 01:18 AM 09-08-18
DLC $198

好彩買左DELUXE 版.....
mrk 03:36 AM 09-08-18
現在係特別程序 , 只有普通版 可以 walk in 買。

其他版本要落訂先有貨取,攞命。
其他版本??有好多個實體版本咩??
我記得實體只有普版 同 限定版,
計埋主機限定版,最多咪只有3種版本(D美版除外)

PS:依家PS4 Pro HD install中!(暫時隻Game已更新到1.04ver,需要47.33GB,食容量位都勁大下!)
赤兵尉SETH 07:46 AM 09-08-18
作者: 野良猫:
Normal都三拳,可能係固定傷害
我玩難都係三拳

都係要主力空中戰,捉人上空中再連
依家最鐘意係捉人上嚟打幾拳然後打包再掟落地

同埋掟人落街唔會真係掟,失敗man會自動打包
試過响天台打人掟落街將佢打包响大廈外牆
玩到街上隨機出現班強國人, 攻擊快到好似玩忍龍咁
holsety 08:34 AM 09-08-18
真心鍾意向下迴避呢個動作w好流暢~
戰鬥系統十分隨心所慾
charcsc2000 10:42 AM 09-08-18
作者: hlcw99:
DLC $198

好彩買左DELUXE 版.....
sony 有沒寫錯價錢,普通版$398,dlc $198,豪華版$468?
但出面碟版得普通版,即係逼人買dl版?
風間鈴木仁 10:55 AM 09-08-18
官方沒有寫請問
PS4PRO 限定機幾錢 ? $ 3680 ?
PS4 珍藏版 $ 1188 首日已售罄 ?
PS4 普通實體版 $ 398。
作者: mrk:
其他版本??有好多個實體版本咩??
我記得實體只有普版 同 限定版,
計埋主機限定版,最多咪只有3種版本(D美版除外)

PS:依家PS4 Pro HD install中!(暫時隻Game已更新到1.04ver,需要47.33GB,食容量位都勁大下!)
作者: 風間鈴木仁 

https://asia.playstation.com/cht-hk/...ls-spider-man/

香港官方網站

發售廠商:Sony Interactive Entertainment LLC.

PS4PRO 強化

看看官網有3個實體版本。

官方沒有寫請問
PS4PRO 限定機幾錢 ? $ 3680 ? 我朋友昨晚已看到炒到$4000
PS4 珍藏版 $ 1188 首日已售罄 ? 我朋友昨晚已看到炒到$2000
PS4 普通實體版 $ 398。我朋友昨晚已看到炒到$428~438
真的瘋狂。旺角區。
MultiPASS 01:23 PM 09-08-18
玩左一晩,少少感想,
畫面係PS4上數一數二而且冇乜窒,
戰鬥臨場感十足而且好考即時反應不過唔太難,
呢隻多左好多男主嘅內心描寫同一眾角色互動,
繼GOW後又一近乎滿分之作。
mrk 02:01 PM 09-08-18
作者: 風間鈴木仁 

香港官方網站

PS4PRO 強化

看看官網有3個實體版本。

官方沒有寫請問
PS4PRO 限定機幾錢 ? $ 3680 ? 我朋友昨晚已看到炒到$4000
PS4 珍藏版 $ 1188 首日已售罄 ? 我朋友昨晚已看到炒到$2000
PS4 普通實體版 $ 398。我朋友昨晚已看到炒到$428~438
真的瘋狂。
好衰係個個$1188既PS4 珍藏版,
E3展後立刻開訂,
唔知係貨量勁少,定舖頭有心收埋唔收訂玩炒價!

PS:我最後入左普版$390(半個月前訂既!)
野良猫 02:04 PM 09-08-18
打據點仲未試過零發現完成,成日捉到最後幾個就俾人發現
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 

返回主題版面