Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 49 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 69 109  ... 最後
攻略及心得交流區>機動戦士ガンダム Gundam: Battle Operation 2 戰略基地
Hunter 01:53 PM 07-27-20
儲左160幾金幣, 諗住抽 STEP UP 第2彈抽到STEP4

第2弾:未所有MSが獲得できるSTEP UP!
STEP3では未所有の★★MS、STEP4では未所有★★★MSが必ず獲得できるSTEP UP抽選配給となります。

剩低果D 抽第4或第5彈STEP UP

第4弾:先行投入される新機体が必ず獲得できるSTEP UP!
STEP3及び4では、第4弾だけに先行投入される新機体が必ず獲得できるSTEP UP抽選配給となります。

第5弾:????
wing 03:17 PM 07-27-20
如果想拿下月白金章果3部登入獎勵機, 你別無選擇, 一定要抽爆第2彈.
Chris Redfield 06:46 PM 07-27-20
作者: Hunter:
儲左160幾金幣, 諗住抽 STEP UP 第2彈抽到STEP4

第2弾:未所有MSが獲得できるSTEP UP!
STEP3では未所有の★★MS、STEP4では未所有★★★MSが必ず獲得できるSTEP UP抽選配給となります。

剩低果D 抽第4或第5彈STEP UP

第4弾:先行投入される新機体が必ず獲得できるSTEP UP!
STEP3及び4では、第4弾だけに先行投入される新機体が必ず獲得できるSTEP UP抽選配給となります。

第5弾:????
講左第2彈D詳細咩?
就算係都到8月先抽
Hunter 01:21 PM 07-28-20
作者: Chris Redfield:
講左第2彈D詳細咩?
就算係都到8月先抽
未講, 純粹想抽D 未攞到既機

作者: wing:
如果想拿下月白金章果3部登入獎勵機, 你別無選擇, 一定要抽爆第2彈.
8月要玩GUNDAM EXTREME, 金章都未必攞到, 更唔好講白金章
wing 03:15 PM 07-28-20
未講, 純粹想抽D 未攞到既機

8月要玩GUNDAM EXTREME, 金章都未必攞到, 更唔好講白金章
mbon我唔啱玩
holsety 12:02 PM 07-30-20
我見baha有話領航員唔洗買mbon都有得免費下載?
Ginji 05:20 PM 07-30-20
[情報] PSN又出包了,鋼彈VS特典免費送。

https://www.ptt.cc/bbs/PlayStation/M...924.A.6BA.html

已經係過去式

忘記佢
安安 07:08 PM 07-30-20
等下月抽....

月尾pool想陰我
Chris Redfield 07:09 AM 07-31-20
部R渣渣勁到呢
Hunter 01:19 PM 08-03-20
120金抽哂STEP UP POOL
一部Z/ZZ系列機都無中, 多謝哂
KENSNAKE 05:29 PM 08-03-20
這種step up陷阱我中過一次,交過學費下次唔會中。
wing 02:23 PM 08-05-20
佢只係2/3星增加機率, 冇話Z/ZZ增加機率.
wing 02:24 PM 08-05-20
你地點打3分鐘重高?
pet3 01:39 PM 08-06-20
得4個快速鍵下

我只好把普射變成 nt 追擊
安安 06:04 PM 08-06-20
搏盡無悔

全抽卡碧尼
Chris Redfield 06:58 PM 08-06-20
30抽中左卡姐,都幾OP下

剩410coin睇下星期係咩機啦~
holsety 09:40 PM 08-06-20
卡碧尼 short cut 應該set邊兩個浮遊炮好?自護號係宇宙都唔係好識用浮游炮
wing 10:52 AM 08-07-20
作者: holsety:
卡碧尼 short cut 應該set邊兩個浮遊炮好?自護號係宇宙都唔係好識用浮游炮
我set左side做一個short cut, 咁樣再按一下rb就會轉做rear. 呢兩個用法類似, 我放埋佢地一齊.

另外果個short cut我set左做follow. 因為呢個用法同上面果兩個好大分別, 而且要好快咁即轉即用, 要俾個short cut佢.
wing 10:53 AM 08-07-20
用卡姐打成晚重高, 最快係3分+1秒, 頂佢
Hunter 11:34 AM 08-07-20
之前STEP UP 120金都抽唔中1部Z/ZZ機
估唔到昨日免費10抽中左部亞斯曼
不過唔係好識用

你地點打3分鐘重高?
我用強人2分50幾秒過左, 不過玩左20幾鋪先得
我簽名檔有片, 你有興趣可以望下, 不過無咩參考價錢就是了

另外見過有人用京寶凡2分鐘多d 就過左
wing 06:58 PM 08-07-20
之前STEP UP 120金都抽唔中1部Z/ZZ機
估唔到昨日免費10抽中左部亞斯曼
不過唔係好識用

我用強人2分50幾秒過左, 不過玩左20幾鋪先得
我簽名檔有片, 你有興趣可以望下, 不過無咩參考價錢就是了

另外見過有人用京寶凡2分鐘多d 就過左
咁勁 咩level 京寶?
KENSNAKE 09:36 PM 08-07-20
你地點打3分鐘重高?
陸戰FA 出生點高台由頭射到尾。主力飛彈仔射頭。
wing 09:55 PM 08-07-20
作者: KENSNAKE:
陸戰FA 出生點高台由頭射到尾。主力飛彈仔射頭。
依家我都未抽到, 呢個step up都抽唔中.
KENSNAKE 12:51 PM 08-14-20
哈瑪哈瑪感覺唔到係3星機級數。只係2星機性能。

官方機體設定真係難觸摸。
holsety 02:19 PM 08-14-20
外觀黨表示這機也不是三星外型
第一 ... 9 49 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 69 109  ... 最後

返回主題版面