Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 48 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 68  ... 最後
飲食版>kfc 燒雞炸雞 討論區!^^
Squall-Lucifer 01:14 PM 06-01-15
今天報紙有賣廣告了,但想起幾間KFC的冰粒都有陣臭魚"san"味,我就不敢再食KFC了
fami~yan 01:54 PM 06-01-15
大桶菇飯已試,好滿足
(=v=)b 12:05 AM 06-28-15
警告:pizza雞係地雷~唔好試~我已經陣亡~

甜醬沙律醬………乜醬都+晒落舊雞度~地獄廚神之作~唔只係味道問題~我食完個胃拿住拿住痛左2個鐘~

重複1次~pizza雞係地雷~唔好試~

陸奧 貴志 09:32 AM 06-28-15
PIZZA雞以前已經出過,招一早中左
鳳熾魂 08:35 PM 06-28-15
作者: (=v=)b:

甜醬沙律醬………乜醬都+晒落舊雞度~地獄廚神之作~唔只係味道問題~我食完個胃拿住拿住痛左2個鐘~

向勇者致敬\
david 06:33 AM 06-29-15

正常PIZZA味乜唔係蕃茄+芝士咩,點會有沙律醬O架...

話唔定係當年CCTVB堆美女廚神諗出O黎O既...
(=v=)b 07:40 AM 06-29-15
作者: 陸奧 貴志:
PIZZA雞以前已經出過,招一早中左
只因我無食過~

作者: david:

我都想知點解~
fami~yan 10:05 AM 06-29-15

作為一個掃雷兵,我今日都係會去試...
david 01:05 PM 06-29-15
作者: fami~yan:
燭君安好
哥薩克 01:28 PM 06-29-15

千島醬都係沙律醬黎
pizza都唔一定係茄醬
david 01:45 PM 06-29-15
作者: 哥薩克:
千島醬都係沙律醬黎
pizza都唔一定係茄醬
無錯O既,但千島醬呢O的係少數PIZZA先會有嘛,我呢邊有埋BBQ醬/泰式雞醬等等奇怪O野添,但只係云云PIZZA選擇中O既少數。

正常PIZZA底都係蕃茄+芝士無走雞O架啦。
(=v=)b 03:15 PM 06-29-15
帶定胃葯~
fami~yan 05:46 PM 06-29-15
帶定胃葯~
燭君安好
冇問題喎~正正常常~
不過唔覺得好食...好多種重味野塞晒入口,唔會再食
david 05:16 PM 06-30-15
冇問題喎~正正常常~
不過唔覺得好食...好多種重味野塞晒入口,唔會再食
鐵胃
headphoneman 05:26 PM 06-30-15
呢家KFC d雞難食左咁多,以前好好食的
鳳熾魂 08:46 PM 06-30-15
食番家鄉雞同燒雞 可能好DD特式野都係唔好預我
朔望~ 12:45 PM 07-01-15
仲想話去試下....
david 12:56 PM 07-01-15
作者: 朔望~:
仲想話去試下....
咪去試O下囉,話唔定又好似上次福袋雞咁,唔同鋪唔同日子去食個味都唔同O既
朔望~ 04:58 PM 07-09-15
已食

結論係 點左茄汁既辣雞
陸奧 貴志 09:13 PM 07-09-15
8號風球連三哥都唔開既情況下食左,好過上次既,不過個A套餐(平D o個個)跟d野少左....
亍 ◣ 09:57 PM 07-12-15
終於食左次pizza雞..........未食過可以試下係分開雞皮連醬食先,之後先剩食雞肉

不過都係說不出o既怪味

都係食番燒雞算.......
david 05:51 PM 07-13-15
作者: 朔望~:
已食

結論係 點左茄汁既辣雞
正常PIZZA點會有辣味...

果然係美女廚神O既傑作...
朔望~ 06:10 PM 07-13-15
當係辣味PIZZA觀感就FIT晒

但講真 就咁點茄汁食都做到依個效果
咁頹不如唔好出算啦...
fami~yan 06:02 PM 07-14-15
鐵胃
戰國BASARA2有個稱號我好鐘意...

鋼鐵的肝臟...
gsw 08:46 PM 07-17-15

今日終於有機會挑戰可能比明_/_將既壽司更劣食既PIZZA雞

同第一次推出既時候都完全唔同晒

雖然第一次都唔算好食,但又真係有陣PIZZA味既.

而家雞還雞 辣還辣 茄汁還茄汁

撻芝士可以完全冇味咁恐怖都有

我究竟食緊咩野
第一 ... 8 48 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 68  ... 最後

返回主題版面