Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 07-06-14, 02:04 AM   #1376
Gashapon™
God of Gamer

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: BOYBOYBOY 查看文章
都係靠個人能力,希望4年後更好啦
換左個教練先喇
Gashapon™ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-14, 02:05 AM   #1377
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: kawai 查看文章
可能早領先的關係,比利時無想像中難打

第一球有d運,但希古思雖然無態都仲有射手本色,後防都好咗唔少,希望狀態繼續上升

天使千其要無事下場復出
無左天使,球王都沉左...
好多時美斯都係搵佢尼交
佢可以帶動到唔少攻勢
前面果兩件走動好少好難俾波佢地
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-14, 03:14 AM   #1378
BOYBOYBOY
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: Gashapon™ 查看文章
換左個教練先喇
的確好廢,最後幾分鐘先換前鋒出黎沖

舊 07-06-14, 04:00 AM   #1379
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

又出恩迪~好危險~
話說真馬特無啦啦入左冷宮既~?

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-14, 04:22 AM   #1380
BOYBOYBOY

洛賓咁爆法頂唔頂到90分鐘@@"

舊 07-06-14, 04:42 AM   #1381
BOYBOYBOY

狂攻左差唔多救左大半
個龍門好神

此篇文章於 07-06-14 04:46 AM 被 BOYBOYBOY 編輯。
BOYBOYBOY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-14, 04:48 AM   #1382
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

換亨打出黎接高波啦~

舊 07-06-14, 04:48 AM   #1383
okabe

引用:
作者: BOYBOYBOY 查看文章
洛賓咁爆法頂唔頂到90分鐘@@"
擔心VP多過洛賓
洛賓踢足咁多場,場場都有氣有力踢足全場
舊 07-06-14, 04:52 AM   #1384
okabe

引用:
作者: (=v=)b 查看文章
換亨打出黎接高波啦~
唔駛咁快出佢,照睇踢到80分鐘左右都咬唔入時
雲高爾先會谷一下,VP體能上未必頂到成場

史生上場入左波之後,今場明顯有番D態
起碼罰球同長傳都到位
舊 07-06-14, 04:54 AM   #1385
BOYBOYBOY

對面都守得好
一次反擊就爭D入

舊 07-06-14, 05:53 AM   #1386
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

痴線~咁多球都唔入~vps你返後備坐啦~

舊 07-06-14, 05:59 AM   #1387
okabe

引用:
作者: (=v=)b 查看文章
痴線~咁多球都唔入~vps你返後備坐啦~
體能問題喇!見佢成身濕哂
史生斬俾佢果腳平時既佢點會射唔到...

世盃真係多神龍
舊 07-06-14, 06:03 AM   #1388
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: okabe 查看文章
體能問題喇!見佢成身濕哂
史生斬俾佢果腳平時既佢點會射唔到...

世盃真係多神龍
75已經應有該出亨特拿啦~
痴線~個龍上晒身~勁到呀~

舊 07-06-14, 06:27 AM   #1389
零式
Banned

註冊日期: Jan 2003
咁樣12碼好驚wo…

舊 07-06-14, 06:31 AM   #1390
assy
Game Master

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDweh2cat
哥斯達打得好

舊 07-06-14, 06:34 AM   #1391
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
荷蘭我覺會出局
哥斯KEEPER勁D
不過荷蘭換門

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-14, 06:39 AM   #1392
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

史奈達3球柱+橫眉~入到1球就唔洗驚啦~

舊 07-06-14, 06:40 AM   #1393
零式
Banned

唔敢睇

舊 07-06-14, 06:48 AM   #1394
VICT
什麼超有趣的?

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDvictorleung213
mvp
雲高爾...
龍門都換
又真係比佢贏左

舊 07-06-14, 06:48 AM   #1395
okabe

引用:
作者: DC 97 查看文章
荷蘭我覺會出局
哥斯KEEPER勁D
不過荷蘭換門
雲高爾尼下真係神
尼個時間換龍
最後真係靠 Krul守得到
舊 07-06-14, 06:49 AM   #1396
零式
Banned

贏左啦

舊 07-06-14, 06:49 AM   #1397
拉基亞斯
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2012
100%捉路依個找卡數神經刀真係痴線,果然係傳說中碼王
拉基亞斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-14, 06:49 AM   #1398
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
好彩無心臟病
曼聯來季

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-14, 06:52 AM   #1399
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: assy 查看文章
哥斯達得好

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-14, 06:52 AM   #1400
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
雲帥換龍、告魯爾五球都捉到路
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 01:51 AM

手機版 | APP版