Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 59 459 509 549 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 569  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
王蛇 02:17 AM 06-27-19
始源感覺都係唔多得....

天完連超必都多hit化真好
J+1 03:40 PM 06-29-19
...重點pp育成強化??

由手機版發出
亍 ◣ 07:49 PM 06-30-19
第一次過1千萬

J+1 12:10 AM 07-01-19
唔駛突移????

由手機版發出
王蛇 07:49 PM 07-09-19
今次高難有比翼都過到,不過要將傷害UP D技升到接近頂
亍 ◣ 08:01 PM 07-09-19
我用13號噢啦噢啦噢啦噢啦噢啦過...

clie 12:24 PM 07-13-19
次次都係用NONO對面未郁就全滅
LordofNightmare 03:44 PM 07-16-19
出埋大場,重要竟然有埋配音
亍 ◣ 09:11 PM 07-16-19
隻x3好似算值班練...鐵中二o個邊感覺得部射機支援力不錯,,,?
王蛇 02:33 AM 07-25-19
高難意外D最上最下敵人超必威力有點低,舊機沒底力都唔會爆可以過到
武藤遊戲 10:36 AM 07-25-19
http://hobbyjapan-shop.com/shop/g/g520890444/

水着都好貴ww
J+1 03:40 PM 07-25-19
Nc妮亞1c二珠一氣獻頭。。。。
由手機版發出
王蛇 07:34 PM 07-28-19
天空劍個部V型真係沒勁過,上修都係微妙
亍 ◣ 09:17 PM 07-28-19
古鐵都係上修無感
J+1 04:56 PM 07-31-19
嗚呀~~~~~~~~

由手機版發出
王蛇 06:54 PM 07-31-19
白騎真係勁到可以拯救古鐵嗎?

不過龍卷PA都幾勁,正式出機同龍卷斬艦刀時應該幾可怕
亍 ◣ 11:09 PM 08-01-19
點打暴走幽靈呢.....
王蛇 01:31 AM 08-02-19
作者: 亍 ◣:
點打暴走幽靈呢.....
個人用特急(有把HP改疾驅保險)改為配1-2部有反擊無效神速機+一氣,支援硬砍古鐵
1-2部原因是對方如果用機放前幫古鐵擋招就要多部機間接打爆佢

不過對方全迴避白騎放前就沒計
J+1 12:01 PM 08-02-19
...推滿命中嘅哈你路亞可以打中純白???
由手機版發出
王蛇 07:34 PM 08-02-19
作者: J+1:
...推滿命中嘅哈你路亞可以打中純白???
由手機版發出
白騎一回合式 過千迴避,要加多幾部有神速+感應先得
都幾難
GN00508771 08:18 PM 08-02-19
ROBOTICS;NOTES 期間限定參戰

嘩 呢個變化球真心估唔到
J+1 04:26 PM 08-03-19
最後都係玩暴幽互凸鬥快最安全。。。

推多7500運動性,配兩隻一氣,其中一隻係配曉隊長+300行動

由手機版發出
J+1 05:32 PM 08-07-19
見一堆gbf...會唔會係6星VPART活動?

由手機版發出
王蛇 02:31 AM 08-10-19
高難頗簡單,不過直接封ZERO,摩亞真是......

另外4機中 二部廢,一部普通有夠雷
亍 ◣ 07:06 AM 08-10-19
10傷無所謂,我用天威做輸出就得:haha:

另外隻星創對唔對付到暴走幽靈??一受傷就+500迴..
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 59 459 509 549 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 569  ... 最後

返回主題版面