Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 45 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 65 105 155  ... 最後
日本動漫畫討論版>「仮面ライダーリバイス」第18話「バディの軌跡、炎と氷の奇跡」/Vol.16
ComeLOLoh 01:07 PM 08-04-15
藍色個form件外套唔知係咪羽絨黎?
Jetlam 03:01 PM 08-04-15
悲報
泉政行(木場勇治)上個禮拜去世,R.I.P.
http://gift-co.net/pg134.html
http://ameblo.jp/izumi-masayuki/entry-12058059623.html
魔璃 03:05 PM 08-04-15
R.I.P.
f2light 03:08 PM 08-04-15
R.I.P.
SiEG~~ 04:22 PM 08-04-15
RIP.......
BRA武藏 06:15 PM 08-04-15
35歲咁後生…… R.I.P.
鐵之侍 06:17 PM 08-04-15
RIP……
Dangerous-boy 09:22 PM 08-04-15

R.I.P.
chunmanx 09:22 PM 08-04-15
OMG, very shocked
R.I.P.
dio21 09:53 PM 08-04-15
RIP ,一路走好
pierrekwok 11:46 PM 08-04-15
RIP
凍檸茶 11:58 PM 08-04-15
RIP
成套野最慘就係佢
杯具土怒羅 10:52 AM 08-05-15
木場RIP
wizard之後都無再追拉打,不過知道呢個消息都留返個言先
之前都係因為555而入過好一段日子既拉打坑⋯
Eternal Wind 02:05 PM 08-05-15
RIP....
0001 04:52 PM 08-05-15
作者: 次期Cekehe:
話說,暫時已知道既名人魂,好似一個中國名人都無......
會唔會中國名人係第二拉打專用呢?以日本人對三國誌既喜歡程度,
話唔定第二拉打全部都係用三國人物力量.......
咁可能有第三拉打....
Jetlam 10:42 PM 08-09-15
006真係高速收皮,既然佢冇咩作為當初就唔好話佢係幹部啦
金drive直接搶人件裝會唔會太強

聽有睇劇場版既人講,果d結尾1分鐘小劇場都係誤導人既...
Sito 10:46 PM 08-09-15
作者: Jetlam:
006真係高速收皮,既然佢冇咩作為當初就唔好話佢係幹部啦
金drive直接搶人件裝會唔會太強

聽有睇劇場版既人講,果d結尾1分鐘小劇場都係誤導人既...
今集op有個畫面,阿仔變左霧子嘅……
chunmanx 11:08 PM 08-09-15
算唔算係繼響鬼果個細妹後另一個過身的演員?
有冇人知kabuto個女主角點?
果時好似都話身體唔好唔做演員
Jetlam 11:19 PM 08-09-15
作者: Sito:
應該係霧子變阿仔?
雖然冇真正睇過套野,不過阿仔應該只係幻影黎
畢竟阿仔根本冇黎到現代,懷疑佢已經死左
Sito 11:23 PM 08-09-15
作者: chunmanx:
算唔算係繼響鬼果個細妹後另一個過身的演員?
有冇人知kabuto個女主角點?
果時好似都話身體唔好唔做演員
當時好似就話退出藝能界,但聽過之後有做下時裝雜誌model
ComeLOLoh 11:31 PM 08-09-15
作者: Sito:
係霧子變左阿仔…
希望新劇場版快d香港上畫。
鳳熾魂 11:33 PM 08-09-15
作者: Jetlam:
應該係霧子變阿仔?
雖然冇真正睇過套野,不過阿仔應該只係幻影黎
畢竟阿仔根本冇黎到現代,懷疑佢已經死左
咁樣應該都講到明佢係泊哥同霧子生啦
Jetlam 11:38 PM 08-09-15
作者: 鳳熾魂:
咁樣應該都講到明佢係泊哥同霧弓子生啦
有暗示囉,講阿媽平時唔點笑之類
不過係複製左個仔既108講既
鳳熾魂 11:46 PM 08-09-15
呢排都係睇Medic算
次期Cekehe 12:05 AM 08-10-15
我有朋友睇完新電影,據朋友所講......
電影的泊英治其實係蘿莉少女108號,真正的泊英治只係回憶中出場,而TV版的一分鐘小劇場中,泊英治回到過去改變歷史,根本接唔上電影版劇情......

第一 ... 5 45 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 65 105 155  ... 最後

返回主題版面