Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 39 439 489 529 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 549  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
ShinDou 10:18 AM 08-15-18
見今朝跌左兩次5百降臨以為佢放水俾人換,點知爆晒十支水都係4千5,爭5百,搞到要用3石買5支水,爆第1支就出5百降臨了,如果第1日開始刷應該p3都可以凸爆,而家少左個勁拳指添,雖然超易死

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
J+1 04:44 PM 08-15-18
原來5ch有流汁....
Ω七劍...

由手機版發出
ShinDou 05:40 PM 08-15-18
有冇技流出?唔係太廢既話多數爬

J+1 06:18 PM 08-15-18

由手機版發出
ShinDou 03:05 PM 08-16-18
嘩evol好神喎半血加5千行動,每turn又補好多血同攻命buff

Omg00q都勁,爬下先

ShinDou 03:11 PM 08-16-18
爬完得隻00q,好彩唔係中隻垃圾哈冇,本身有隻小器00q,得凸1,開唔晒技,不過攻人應該會易左

J+1 05:02 PM 08-16-18
哈姆有100%群抽,唔算太差,可以替換白nu
由手機版發出
ShinDou 06:23 PM 08-16-18
但哈冇既圍嘔得白機有用喎,而家好難用到純色陣打人,應該得鬥滅用得著,但個個都有白NU啦除左我之外 @@

無啦啦又有千7分人送分 @@ 反贏又加17 XD

今次BGM播EVOL OP正好多
ShinDou 11:08 PM 08-16-18
原來純白E MODE有機會1野屈死SPEC3,因為佢果幾下有機會咁岩打到佢低過10%開唔到不死 XD 本身純白多HIT每HIT扣得少都唔算細機會出到 XD

清完珠1691排88
ShinDou 06:37 PM 08-17-18
唔知D人係鐘意搵我試陣睇下守唔守到定咩,成日有好多高分人成千78分打我贏得幾分,反贏佢送番15分俾我,佢應該蝕好多下 @@

仲要有幾條友成日都狂送分俾我,明明之前次次都反贏佢

而家反反下已經1676排173 @@ 今星期應該保千7算唔衝了
J+1 06:41 PM 08-17-18
呢個禮拜冇咩大改動應該幾平靜
由手機版發出
J+1 07:42 PM 08-17-18
新稱號get,不過唔係好多人用...

由手機版發出
ShinDou 07:45 PM 08-17-18
達成人數93,百大都唔係個個有殺到萬5咁多 XD

我而家先就黎9千勝,守贏得千2 @@
J+1 07:57 PM 08-17-18
見過有一個防守唔知幾多次係
堅城的,呢個真係唔知有冇可能拎到
由手機版發出
ShinDou 08:00 PM 08-17-18
馮堅成係﹖
J+1 08:02 PM 08-17-18
冇cap 圖,應該係防守成功唔知幾多次.....不過如果掛得佢差唔多話比人知我係靠人哋送分?
由手機版發出
ShinDou 11:03 PM 08-18-18
又刷到個千9分人黎打,加成16 XD 佢個陣又係易過千7果D好多,唔明點樣咁高分都唔俾人洗 @@

清完珠1769排154 @@
ShinDou 11:20 AM 08-19-18
試左成3次先殺到個2千分人,見佢之前係咁打我,所以1刷到佢就打到贏為止 XD 我加成20分 @@ 佢唔知會扣幾多十分 @@

打SPEC3陣真係好講運氣
ShinDou 01:59 PM 08-19-18
進擊保底中盾XAN,而家先中完全冇用了 @@ 凸移植都費事晒了
ShinDou 10:01 PM 08-19-18
清完珠1818排187,嘩D人高分到,十大要2千1分 @@ 個個用SPEC3洗到好爽﹖

應該保到千7掛﹖唔爆水了,搭9再望下駛唔駛反擊
ShinDou 11:09 PM 08-19-18
有61石唔夠爬多次,最多STEP4得3倍,諗緊射唔射好 @@ 不過睇清楚EVOL冇減傷,唔知會唔會好易俾綺羅星同美少年果D盾陣秒殺 @@ D減傷又好難幫佢BUFF,因為最緊要保住隻號 @@

鬥雞完全冇見過人擺可能就係因為俾人秒左都郁唔到﹖應該成街都中但淨係見人擺OMG 00Q
亍 ◣ 11:10 PM 08-19-18
SPEC3 如果落不屈仲可以用朱雀閃死佢,如果落必中就冇諗過用咩打

呢輪d機係咁加命中,柒劍仲直接減100迴.....朱雀睇怕都玩唔得幾耐.....
亍 ◣ 11:12 PM 08-19-18
作者: ShinDou:
有61石唔夠爬多次,最多STEP4得3倍,諗緊射唔射好 @@ 不過睇清楚EVOL冇減傷,唔知會唔會好易俾綺羅星同美少年果D盾陣秒殺 @@ D減傷又好難幫佢BUFF,因為最緊要保住隻號 @@

鬥雞完全冇見過人擺可能就係因為俾人秒左都郁唔到﹖應該成街都中但淨係見人擺OMG 00Q
留石吧啦....又唔係絕對強...
ShinDou 11:13 PM 08-19-18
咁又係都係等勁機先算 XD 而家好似狂出OMG咁 @@
J+1 03:15 PM 08-20-18
唔玩奶??

由手機版發出
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 39 439 489 529 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 549  ... 最後

返回主題版面