Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 13 413 463 503 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 523 563  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
ShinDou 10:53 PM 05-27-18
埋單1793排46,都係上唔到去,最盡上到千8排十幾,之後無啦啦連輸幾場同埋俾低我1百既人洗番落黎,之後掛住反D低分既就上唔到了 @@
ShinDou 10:27 PM 05-28-18
而家個個都係等人訓晒先清珠﹖D人都唔反既,可能等我再打高分D先洗落黎 @@ 1479排第1 @@ 仲有1珠,1陣先反
LordofNightmare 11:04 PM 05-28-18
星期頭打連勝
J+1 11:53 AM 05-29-18
一路都係星期六先開工啦

====

開始最後一次遊擊....
由手機版發出
J+1 05:06 PM 05-30-18

由手機版發出
亍 ◣ 08:12 PM 05-30-18
左擁右抱

咁快mk2

ShinDou 08:19 PM 05-30-18
快出仲好啦,佢出多幾隻MARK1同大器到時出MARK2又食唔到,而家早出MARK2唔駛儲MARK1 XD
J+1 01:49 PM 05-31-18
系統有得up了
由手機版發出
J+1 05:10 PM 05-31-18
早左鐘開番
由手機版發出
ShinDou 05:14 PM 05-31-18
冇清鬥雞珠蝕晒,今日忙到咩game都冇清

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
J+1 06:03 PM 05-31-18
提示,戰艦要賣一隻再買,不過唔好急住lv up....
由手機版發出
J+1 06:21 PM 05-31-18
做晒任務多粒限突同F主角機(最原始嗰部)
由手機版發出
ShinDou 06:48 PM 05-31-18
好似中左BUG,MISSION寫有野拎但拎唔到,明明有個紅色1字,但禁晒3版都唔見有野拎
J+1 07:11 PM 05-31-18
可能初心任務都當係任務

3P白鎗又係神機....
由手機版發出
ShinDou 07:24 PM 05-31-18
點解你咁快拎得晒初心任﹖有個要鬥雞RIVAL對戰,今朝1起身已經清左 @@

白3P唔加血喎,又冇免秒,應該1下縮退就秒架喇喎技都開唔到 @@ 白紫克分分鐘新古普攻都秒到佢萬幾血﹖之前試過新古反白多3都扣到萬幾兩萬既

DX冇乜用,不過奇怪點解月光砲打唔到分身﹖咁照法點分都死啦 XD

阿路加MARK2竟然唔出大器,可能收埋OMEGA先出

今次個POOL又可以慳番,儲儲下已經226石了,等下個月NEW COMER先算 XD

睇黎30石而家多數係出番復刻﹖
J+1 07:26 PM 05-31-18
作者: ShinDou:
點解你咁快拎得晒初心任﹖有個要鬥雞RIVAL對戰,今朝1起身已經清左 @@
嗰頁每日清頭5個之嘛...下面嗰堆事旦揾個打就好...
由手機版發出
ShinDou 07:33 PM 05-31-18
原來係咁 THANKS XD
J+1 07:35 PM 05-31-18
>應該1下縮退就秒架喇喎

旁邊有號就10傷啦....而家左新古,右3P真係坦左兩條線...之後都係一路嘅課題,如何令號死得慢D.....
由手機版發出
ShinDou 07:43 PM 05-31-18
係喎,我冇號,不過12妹同ERICA夾佢都做到號既作用,雖然好易死,不過淨係夾到1隻,我多隻3P都冇用喎 @@ 同埋3P冇新古咁大力

要號死慢D都係前後減傷夾佢架啦,最勁咪忍者,不過都唔係難殺,我覺得而家鬥雞你砌到隊好易秒到人既嚇人等少D人打你仲好 @@
ShinDou 09:59 PM 05-31-18
而家守贏輸都有得睇番打成點,好正 XD 原來而家個陣守得贏全凸爆UC3連星威龍3妹,不過唔知係咪佢唔識攻 @@ 28TURN贏

第1次打白3P,佢十字陣中間3P,上號,下威龍,前盾筆,後織姬,全凸爆,1開波計錯數竟然俾佢打得中仲要好高命中,俾佢秒左UC有3隻殘血以為輸得,點知之後贏到仲要4隻都冇死 XD 好險,不過秒完號威龍都係1珠就秒到3P XD

清完珠1633排13,好似少左人打上去,上星期好似已經成堆千78﹖

ERICA AI正常番之後難打左好多,打隻凸爆都磨好耐,但又唔想晒限凸勁果少少,唔凸了等勁機先食

嘩,岩岩守贏果場磨左人187TURN,條友係盾筆BUFF OMGOD,威龍,大射馬沙,3妹

我死剩新古ERICA,好似真係好堅喎ERICA而家 XD
ShinDou 11:27 PM 05-31-18
大佬係華沙哥CB即係好快會出俾人抽啦﹖

X D歌真係冇得輸,不過故事輸晒 XD
ShinDou 07:42 AM 06-01-18
Erica真係好堅,原來屈得死號

睇番我個陣原來9成係俾號新古屈死,不過我擺唔到屈得番新古既陣,由佢了

ShinDou 01:15 PM 06-01-18
打打下又覺得3p其實幾勁,就算用唔到黎守用黎攻都好喎,不過要2隻omg,淨係爬到2次,爬下先

ShinDou 01:25 PM 06-01-18
2次山03p,兩隻阿路加mark2,1dx 1紅機

睇番冇特登set低3p,係我黑,為鬥雞抽3隻都冇用,真係要留石等下次new comer了,不過上次美少年都冇乜用,下次都唔知勁唔勁,可能又變番爬山先出神機

J+1 01:34 PM 06-01-18
下游唔未見3p.. 上面通常點配???
由手機版發出
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 13 413 463 503 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 523 563  ... 最後

返回主題版面