Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 03-08-09, 12:34 AM   #101
如月釋臣
Ultimate Gamer
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
岩岩回來,今晚個meeting過得比預期中好~
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-09, 12:35 AM   #102
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 牛仔‧骨 查看文章
請問你是誰...
我係沙皮!!!
我係有份打PSP 屠龍果個女仔 = =

舊 03-08-09, 12:36 AM   #103
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
夏天搵次meeting搞船p吧~~~~
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-09, 12:36 AM   #104
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: Seppie 查看文章
我係沙皮!!!
我係有份打PSP 屠龍果個女仔 = =
forgive him
佢經常性失憶

舊 03-08-09, 12:37 AM   #105
The One
業餘歌手

引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
交俾你

舊 03-08-09, 12:37 AM   #106
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
唔駛著泳衣既就考慮下啦

舊 03-08-09, 12:37 AM   #107
Diana

但會貴d喎... ...
舊 03-08-09, 12:38 AM   #108
The One
業餘歌手

引用:
一人250應該ok

舊 03-08-09, 12:38 AM   #109
滅龍士
God of Gamer
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: lauchai 查看文章
一人250應該ok
值唔值先?
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-09, 12:40 AM   #110
如月釋臣
狡朱~~~~

引用:
貴就預左,最緊要好玩
p.s:我甚少出海玩
舊 03-08-09, 12:41 AM   #111
The One
業餘歌手

引用:
作者: 滅龍士 查看文章
值唔值先?
哎呀!
睇你想睇d乜囉

舊 03-08-09, 12:41 AM   #112
牛仔‧骨
Game Master

註冊日期: Jul 2007
引用:
forgive him
佢經常性失憶
都係果句只係認得你同中大,雷太

引用:
唔駛著泳衣既就考慮下啦
同意

舊 03-08-09, 12:42 AM   #113
The One
業餘歌手

引用:
作者: 牛仔‧骨 查看文章
都係果句只係認得你同中大,雷太

同意
增肥啦你

舊 03-08-09, 12:45 AM   #114
牛仔‧骨
Game Master

引用:
增肥啦你
你應該知我心口咩事咖
除左上衣我驚嚇親人

舊 03-08-09, 12:45 AM   #115
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005

引用:
作者: 宮本俊 查看文章
十點鐘散左水,意外地冇乜人,但因為驚落雨關係都係加了錢
至於d野食就........
你頭先又話唔上網

野食唔算最差既,至少燒出黎都叫食得入口

引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
只是3小時嗎?
對啊,只有三小時

引用:

人數,交通,地點,價錢同玩o既時間完全比上次退步
不過整體都ok,6/10
兩位大大,下次o係就腳又可以玩得耐o既地方攪聚就perfect

因為要搬去有瓦遮頭o既房度燒同食
只係天公不造美者... 我其實好其待下雪可以引d hockey 棍上黎俾沙皮去燒網球

引用:
回~~
今日都ok既
以一個減肥人士, 好唔好食我都係唔食得多架喇....所以冇咩感覺

hea玩左幾鋪2g,
雷太不斷借d二劈我lor >
引用:
佢係一個賤人嘛
引用:
下次我一定報仇
只係偷襲左幾腳者 .....最多下次in-game俾妳劈返啦
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-09, 12:45 AM   #116
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
值唔值先?
點為之 = 值呢

舊 03-08-09, 12:47 AM   #117
滅龍士
MHWs↓

Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
引用:
哎呀!
睇你想睇d乜囉
睇都係好濕碎o者,係o個下先係戲肉嘛
舊 03-08-09, 12:47 AM   #118
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章

只係天公不造美者... 我其實好其待下雪可以引d hockey 棍上黎俾沙皮去燒網球

只係偷襲左幾腳者 .....最多下次in-game俾妳劈返啦
係lor我叫下雪出馬佢唔肯wor
好失望>|||||

你條友下次企O係度俾我劈番夠本
一係我用散彈fea 你!!!

舊 03-08-09, 12:49 AM   #119
Diana

但要看多小人,因為我去親每個人夾(最小果次)$350,撞正期五六日要成450,
船上有野食,有滑水玩,有d會有香蕉船,
舊 03-08-09, 12:50 AM   #120
牛仔‧骨
Game Master

引用:
但要看多小人,因為我去親每個人夾(最小果次)$350,撞正期五六日要成450,
滑水真係可免了,應該無人識玩,香蕉船真係有興趣

舊 03-08-09, 12:51 AM   #121
綾小路雷太

引用:
係lor我叫下雪出馬佢唔肯wor
好失望>|||||

你條友下次企O係度俾我劈番夠本
一係我用散彈fea 你!!!
拿講句公道說話~ 最後個位搵支hockey棍就難d...
但係連引個網球黎都唔肯的話.....

係啦, 知啦, 乖~ 唔駛驚, 哥哥一定企定定俾妳魚肉
舊 03-08-09, 12:51 AM   #122
滅龍士
MHWs↓

引用:
睇落有少少肉赤
舊 03-08-09, 12:52 AM   #123
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
一個二個都甩哂
咩feel又唔去...
so sad
通左幾晚頂,我出到黎個樣都嚇死人
今晚又要搞埋D手尾

對大家唔住

舊 03-08-09, 12:52 AM   #124
綾小路雷太

引用:
食個隻定玩個隻?

p.s. 冇妳同藍妹係度, 大家靜好多
舊 03-08-09, 12:52 AM   #125
如月釋臣
狡朱~~~~

引用:
價位都ok高

論壇跳轉

現在的時間是 01:45 PM

手機版 | APP版