Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  ... 最後
日本動漫畫討論版>古味直志「ニセコイ」総合THREAD 丨監督:新房昭之 シャフト制作
pet3 09:21 AM 02-06-14
作者: money:
援交女墮落吧
香菜寺大勝利\0.0/
leungky1 07:33 PM 02-09-14
身材特寫太有趣了

情人節果然很多悲劇~
Kinny Riddle 04:18 PM 02-16-14
小松未可子出道唔係好耐,只聽佢配過少女同蘿莉角色,今次配男人婆鶇完全聽唔出係佢把聲。(之前HEROMAN未睇過,所以冇乜印象佢演男聲係點樣)
leungky1 04:51 PM 02-16-14
開始普普通通咁你來我往
難怪要加人……
money 02:14 PM 02-19-14
ClariS4月16日発売予定
10thシングル タイトル未定 限定版 
TVアニメ「ニセコイ」後期OPテーマ 1,500円(本体価格)
9844 02:57 AM 02-20-14
依套既中漫係咪得台版?仲有冇地方齊套、雲起得散期、話斷貨
Kinny Riddle 04:55 PM 02-23-14
鶇かわいい
被主角除衫後萌度激增。

就算小野寺冇出場也冇注意到。

為佢著上女校服同髮飾既千棘GJ

對小松未可子另眼相看了,完全捕捉到鶇既外剛內柔。

另外,唔知原作係咪咁編排,不過覺得兩人跌入泳池有D向亂馬1/2致敬。
leungky1 05:59 PM 02-23-14
點解大家都會對三樓跳落泳池表現咁淡定……

有感情地輕聲真係好勁
小松把男聲亦都算幾新鮮

BD標明左最少4首ED,但仲未捨得轉……
Kewellma 06:23 PM 02-23-14
作者: leungky1:
點解大家都會對三樓跳落泳池表現咁淡定……

有感情地輕聲真係好勁
小松把男聲亦都算幾新鮮

BD標明左最少4首ED,但仲未捨得轉……
吐槽點不是這裡吧? 點解決鬥拿火箭炮機關槍出黎
Coquelicot 06:33 PM 02-23-14
作者: Kewellma:
因為
佢係殺手

leungky1 06:42 PM 02-23-14
作者: Kewellma:
動漫世界神擦彈就算啦

不過兩集前又的確見識過室內海洋
亍 ◣ 10:01 PM 02-23-14
做咩呢套會變成後宮....定係我一開始已經有誤會
石主乙個 09:49 AM 02-24-14
作者: 亍 ◣:
好明顯你一開始就誤會左
呢套係唔賣肉既後宮
小嘉 09:53 AM 02-24-14
呢套不嬲係後宮漫黎
Kinny Riddle 08:22 PM 02-24-14
作者: 亍 ◣:
我反而好想知道你點解會認為呢套唔係後宮?動畫化官網出街不久第一個畫面就係四個女仔,點會唔係後宮?
shooter 09:36 PM 02-24-14
我都唔知係後宮。

一直以為故仔講佢由唔鐘意變為鐘意金髮。
小嘉 09:38 PM 02-24-14
樂而家漫畫連載都仲係對小寺野一心一意

佢無意識咁攻陷晒D女
石主乙個 07:07 PM 02-25-14
個後宮係假像, 作者個心一直o係金髮度
money 10:04 PM 02-27-14

Kinny Riddle 04:22 PM 03-02-14
鶫ちゃんかわいすぎ

攻略完畢,已經翻唔到轉頭。

除左大小姐同當事人樂之外,基本上其他人都即刻知道佢既心情。(但就偏唔講 XD )

新ED係咪魔法少女小野寺失戀後變成魔女既魔女結界啊?
J+1 04:42 PM 03-02-14
又多左把匙....
由手機版發出
money 09:15 PM 03-05-14

leungky1 12:32 PM 03-09-14
就結果而言好刺激嘅溫泉冒險之旅

原來音樂上幾集已經換左人
好似夾番D
事丫娃些 01:49 PM 03-09-14

第9話エンドカード:なもり
Kinny Riddle 04:09 PM 03-09-14
子安好陰毒既靠害。XD

鶫身材太好,連老師都忍唔住要摸翻兩手。

之前既玩啤牌,小野寺同大小姐完全唔識poker face笑死。

有人可以整翻個小野寺連續由喜變哀既動畫gif嗎?實在太好笑了。

近排發覺新房好鐘意畫由角色頭上拍角色180度回轉既鏡頭,通稱シャフト•ターン
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  ... 最後

返回主題版面