Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-13-11, 05:40 PM   #101
shodanng
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2007
係iOS平臺出game
日系公司應該收購或同歐美公司合作
日本既創意加歐美既技術
咁樣先係無敵

PC StarCraft 2:
Character Name: Dan, Character Code: 972

iOS Game Center
id: shodanng

add完我請揚聲你係邊位網友
因為唔想同邊位玩完都唔知
shodanng 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-11, 08:02 PM   #102
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: shodanng 查看文章
係iOS平臺出game
日系公司應該收購或同歐美公司合作
日本既創意加歐美既技術
咁樣先係無敵
或者學CRAPCOM咁同GAMELOFT爭山寨王O既美譽!

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-11, 11:57 AM   #103
david
The One

CRAPCOM對明偷明搶O既聲明:

引用:
"While Twisted Pixel did have discussions with our console game team about publishing 'Splosion Man' on game consoles, Capcom Mobile is a different division of Capcom with separate offices and as such, had no prior knowledge of any meetings between the console game team and Twisted Pixel. 'MaXplosion' was developed independently by Capcom Mobile. Nonetheless, we are saddened by this situation and hope to rebuild the trust of our fans and friends in the gaming community."

http://www.joystiq.com/2011/01/13/ca...ion/#continued
一貫大公司口吻,毫無悔意,不知所謂!

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-11, 02:06 PM   #104
飛燕
God of Gamer
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
asphalt6爆機
後面要取5星真係好難

主要是要1下都唔炒…但我開緊400+ km/h

用遠視點解決畫面太快的問題
但是iphone得個3.5吋mon,前路好難睇

幾時先有大mon ip

BFBC2視點太差,畫不下去
FOV太細,轉身易頭暈、又不知自已身在哪裡
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-11, 02:57 PM   #105
Kaede楓
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 飛燕 查看文章
asphalt6爆機
後面要取5星真係好難

主要是要1下都唔炒…但我開緊400+ km/h

用遠視點解決畫面太快的問題
但是iphone得個3.5吋mon,前路好難睇

幾時先有大mon ip

BFBC2視點太差,畫不下去
FOV太細,轉身易頭暈、又不知自已身在哪裡
ip轉大mon的話retina display個效果就會細左
要大mon不如考慮下ipad2啦
Kaede楓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-11, 03:47 PM   #106
snowman
┌───────┐
Ben 10

註冊日期: Jun 2002
打爆了crimson gem saga, 有點空虛
唔知仲有冇類似玩下呢
snowman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-11, 03:57 PM   #107
飛燕
懺悔不用等

引用:
作者: Kaede楓 查看文章
ip轉大mon的話retina display個效果就會細左
要大mon不如考慮下ipad2啦
用10吋機打車game扭機時好易撞到人
亦好考手力XD
ipad2暫時有流言指重係用舊mon
舊 01-14-11, 04:55 PM   #108
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
用10吋機打車game扭機時好易撞到人
亦好考手力XD
咁同攞塊板嚟影相一樣, 係攞苦嚟辛~

好以Chopper 2咁, iPad做mon而個iphone做controller, 咁玩好過。

肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-11, 04:58 PM   #109
飛燕
懺悔不用等

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
咁同攞塊板嚟影相一樣, 係攞苦嚟辛~

好以Chopper 2咁, iPad做mon而個iphone做controller, 咁玩好過。
遲下可能會見到steering wheel for ipad
一個wheel stand
舊 01-14-11, 10:44 PM   #110
肉羊哩咖
griffin611

引用:
遲下可能會見到steering wheel for ipad
一個wheel stand
在下曾經整咗件用Wii駄加機瞉背捭3GS用嘅; 但係而家用iPod Touch, 又唔啱用啦~

http://www.flickr.com/photos/39540847@N02/3638769954/

舊 01-14-11, 10:47 PM   #111
ycyleo
Game Master

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDycyleo07
XBox Live Gamertagycyleo
唔知有無人玩隻age of zombie
琴日dl左黎玩都幾好玩

直播網(有同我打EXVS隨時入鏡,請注意):
http://zh-tw.twitch.tv/ycyleo
ycyleo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-11, 02:09 AM   #112
無題
Game Master

註冊日期: May 2004
FORMAT唔小心同步左冇哂D APP...有冇得救...
DL過係咪要比過哂D錢...?

兩個月亮証明了平行線不會有交會點,縱使距離多近依然是沒有交雜。人們天真的傷信幻想只是變成永恆的妄想。

IRiS,mIu與喬的迷思~

IC:霧里ななか
無題 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-11, 02:11 AM   #113
八仙果
youtube 頻道

Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

引用:
作者: 無題 查看文章
FORMAT唔小心同步左冇哂D APP...有冇得救...
DL過係咪要比過哂D錢...?
用同一個 account 可以 download 過,
除非那個 app 已經下架。

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-11, 02:22 AM   #114
無題
Game Master

DL過就OK唔會要比過錢?
咁都好D ORZ不過要搵返哂自己 D過咩APPS都係問題...

兩個月亮証明了平行線不會有交會點,縱使距離多近依然是沒有交雜。人們天真的傷信幻想只是變成永恆的妄想。

舊 01-15-11, 02:27 AM   #115
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
引用:
DL過就OK唔會要比過錢?
咁都好D ORZ不過要搵返哂自己 D過咩APPS都係問題...
DL過就唔駛再比錢 不論你DL果時係FREE定要錢都一樣
煲機小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-11, 02:36 AM   #116
無題
Game Master

有D FREE既時候DL冇record都唔知點搵返出黎|||

舊 01-15-11, 02:41 AM   #117
12號四分衛
Game Master

註冊日期: Jan 2006
XBox Live Gamertagqbgabe12
引用:
有D FREE既時候DL冇record都唔知點搵返出黎|||
check番email
12號四分衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-11, 11:01 AM   #118
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
iTunes Store入面click右上角個account名會有版account info,有purchase history
依家好似free app冇email通知啦喎
App Store最初期update都email通知真係好煩

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-11, 12:58 PM   #119
happy_heha
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2006
3DS Friend Code5112 3383 0804
ワイワイ!ゲーム販売店
限定期間Free!!

NDS Pokemon Black/White FC: heha~/1506 1329 9068
Wii Games FC
Wii大亂鬥 FC: heha~/2578 2298 3238
Wii Mario Kart FC: heha/5412 9990 2045
happy_heha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-11, 01:16 PM   #120
飛燕
懺悔不用等

動作車Game Splite/Second 0.99

試完好雷唔好買…

此篇文章於 01-15-11 03:09 PM 被 飛燕 編輯。
舊 01-15-11, 03:22 PM   #121
布甸
Game Master
遊民一族

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDarashi-ck
XBox Live Gamertagarashick360
引用:
作者: happy_heha 查看文章
ワイワイ!ゲーム販売店
限定期間Free!!
Get !!

舊 01-15-11, 05:46 PM   #122
ksing
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDKSxxTC
XBox Live Gamertagksing
引用:
作者: 布甸 查看文章
Get !!
點解我搵唔到呢隻GAME嘅?

舊 01-15-11, 05:52 PM   #123
delkong
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDdelkong
XBox Live Gamertagdelkong
引用:
作者: ksing 查看文章
日本a/c 我search 到

舊 01-15-11, 06:00 PM   #124
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
引用:
作者: ksing 查看文章
好似得日本STORE有
好彩有A/C
煲機小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-11, 07:33 PM   #125
肉羊哩咖
griffin611

EDF 出咗, 介紹價US$1.99, 自稱超任版, 待確定~

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[MOB] iPhone/iPod Touch/iPad 全方位綜合遊戲討論區 vol.3 奇蹟少年J 手提遊戲機討論版 1008 05-17-11 03:12 PM
[主題公園] Apple iPod/iPhone + iTunes 討論區 V (iPhone OS 3.0 Update已經推出) Metal Gear NT 影音館 1002 06-19-09 10:53 PM
Nikon 開發 iPhone / iPod touch 個人相簿 八仙果 照相館 1 12-29-08 08:02 PM
[主題公園] Apple iPod/iPhone + iTunes 討論區 IV (iPhone Software 2.1 / iTunes 8 / 七彩 iPod nano) Metal Gear NT 影音館 1001 10-04-08 01:18 PM
[主題公園] Apple iPod/iPhone + iTunes 討論區 III (3G iPhone 8GB US$199, 16GB US$299) Metal Gear NT 影音館 1020 06-11-08 12:50 AM

現在的時間是 01:28 AM

手機版 | APP版