Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 07-26-13, 03:26 AM   #101
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code4081 6920 1571
PSN  IDReiYaw
XBox Live Gamertag360已丟
引用:
作者: 我係我 查看文章
想問下psv版日服psn既save可唔可以過落ps3版港服到用?
另外ps3版4人打果陣會lag嗎? psv 4人lag到我玩唔落,,,
都順 試過同一男女法一隊都無咩特別drop frame
可能四個一齊放暴風雪會lag掛

reiyaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-13, 04:08 AM   #102
我係我
God of Gamer
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
引用:
作者: reiyaw 查看文章
都順 試過同一男女法一隊都無咩特別drop frame
可能四個一齊放暴風雪會lag掛
結果忍唔住手買埋
隻psv版放返出去算
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-13, 05:09 AM   #103
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
請問有PS3朋友連機時hang嗎?
FREDDY@o@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-13, 05:57 AM   #104
涅吉.水母
Insane Gamer
地下&アイドル住人

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code2019 9684 7465
PSN  IDOonegaxxoO
XBox Live Gamertagnegaxx
引用:
作者: FREDDY@o@ 查看文章
請問有PS3朋友連機時hang嗎?
試過一次 拔線都無效
涅吉.水母 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-13, 08:42 AM   #105
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
lv12 巫師打迷之森 魔眼 係咪太早, d npc 唔識配合係淨d. 摸唔到果背打
杖的攻擊力同int都影响魔攻嗎

此篇文章於 07-26-13 09:24 AM 被 holsety 編輯。
holsety 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-13, 08:47 AM   #106
醜小鴨
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2003
想問下我而家打到去要打9粒野的進度,果9粒野係邊度打的?
我而家一出村佢就隨機咁同我傳送去一個迷宮度,有a,b路線,係咪應該選b路打?
同埋發覺現在迷宮d怪勁左,之前帶d npc入去基本上自己行埋一邊等佢地打就ok,但而家d npc係入去送死的…
醜小鴨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-13, 08:51 AM   #107
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
引用:
作者: 醜小鴨 查看文章
想問下我而家打到去要打9粒野的進度,果9粒野係邊度打的?
我而家一出村佢就隨機咁同我傳送去一個迷宮度,有a,b路線,係咪應該選b路打?
同埋發覺現在迷宮d怪勁左,之前帶d npc入去基本上自己行埋一邊等佢地打就ok,但而家d npc係入去送死的…
B路線,你隊人親手殺死隻boss就有得拎
你逃走/隻怪逃走/event幫手殺就無得拎
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-13, 08:56 AM   #108
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

XBox Live Gamertagpandahahaha
精靈一開始點用,出力好低

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-13, 09:30 AM   #109
AthrunZala
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: 涅吉.水母 查看文章
點樣入手?
AthrunZala 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-13, 09:36 AM   #110
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: Pandahahaha 查看文章
精靈一開始點用,出力好低
執箭係咁射
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-13, 09:47 AM   #111
wang2009hk
Game Master

註冊日期: Nov 2009
3DS Friend Code2750 1121 2042
PSN  IDWang2008hk
XBox Live Gamertagwang2007hk
引用:
作者: 我係我 查看文章
想問下psv版日服psn既save可唔可以過落ps3版港服到用?
另外ps3版4人打果陣會lag嗎? psv 4人lag到我玩唔落,,,
正常手法只可以psv日服過到ps3日服
過存檔時要登入psn上/下載
(是有不正常的方法可以日服存檔轉到港服...)

舊 07-26-13, 10:09 AM   #112
BlackWing
World Order
↘本氣度0

有無fighter試過招"カバーアライズ"個加攻效果包唔包括fighter自己?
舊 07-26-13, 10:20 AM   #113
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: BlackWing 查看文章
有無fighter試過招"カバーアライズ"個加攻效果包唔包括fighter自己?
加攻擋完有藍火應該就係有效果

舊 07-26-13, 10:35 AM   #114
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

XBox Live Gamertagpandahahaha
引用:
作者: 小嘉 查看文章
執箭係咁射
有冇咩skill一定學?
而家lv 10 用連射,毒箭,爆風(好似唔覺有),背打,箭上限,同小刀
係米應該學晒d箭技先?

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-13, 10:40 AM   #115
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
作者: Sar8 查看文章
加攻擋完有藍火應該就係有效果
thanks,咁開隻fighter試下先
舊 07-26-13, 11:06 AM   #116
mouseccy
Game Master
老鼠仔

註冊日期: May 2010
PSN  IDMOUSECCY
引用:
作者: wang2009hk 查看文章
正常手法只可以psv日服過到ps3日服
過存檔時要登入psn上/下載
(是有不正常的方法可以日服存檔轉到港服...)
不正常手法指用SAVE EDITOR??
mouseccy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-13, 11:08 AM   #117
小嘉
The One

引用:
而家lv 10 用連射,毒箭,爆風(好似唔覺有),背打,箭上限,同小刀
係米應該學晒d箭技先?
連線叫有d用,不過只係用快d箭

我學左叉箭同精靈魔法
完全唔覺有用
道具無學唔知

最有用應該係踢腿
舊 07-26-13, 11:14 AM   #118
AthrunZala
Crazy Gamer

大家ONLINE打完迷宮
第一時間要SAVE, 試過一出黎去GUILD就HANG機

有冇人打到死神?
ONLINE打D人好似唔識睇日文, 係無聖像GE時候係咁打...
舊 07-26-13, 11:19 AM   #119
wang2009hk
Game Master

註冊日期: Nov 2009
3DS Friend Code2750 1121 2042
PSN  IDWang2008hk
XBox Live Gamertagwang2007hk
Cool

引用:
作者: mouseccy 查看文章
不正常手法指用SAVE EDITOR??
是的,但這兒不適合說這個030

舊 07-26-13, 11:23 AM   #120
小嘉
The One

引用:
作者: AthrunZala 查看文章
大家ONLINE打完迷宮
第一時間要SAVE, 試過一出黎去GUILD就HANG機

有冇人打到死神?
ONLINE打D人好似唔識睇日文, 係無聖像GE時候係咁打...
係要點左火既聖像

D人火把又唔執
又要拉走你等你執唔到
舊 07-26-13, 11:26 AM   #121
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

PSN  IDhigurash66442088
有npc男法師,我就全程都睇唔到自己係邊

引用:
係米應該學晒d箭技先?
單打唔學踢腳點打
早知改名做KIM

引用:
作者: 小嘉 查看文章
連線叫有d用,不過只係用快d箭

我學左叉箭同精靈魔法
完全唔覺有用
道具無學唔知

最有用應該係踢腿
精靈魔法打魚仔必用

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-13, 11:32 AM   #122
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
目前最大不滿就係打緊果時無得hot key講野咁

搞到我想放多Dブロントさん語錄都唔得
時はすでに時間切れ

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-13, 11:36 AM   #123
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

PSN  IDhigurash66442088
我就嫌唔可以自己較色,搞到我呢d用elf既,或者果堆大波女法師係咁撞

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-13, 11:45 AM   #124
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
琴日同隊人打章魚
又唔識裝火藥,又唔識射大炮
真係搭沉船

舊 07-26-13, 11:57 AM   #125
AthrunZala
Crazy Gamer

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
目前最大不滿就係打緊果時無得hot key講野咁

搞到我想放多Dブロントさん語錄都唔得
時はすでに時間切れ
可以係城GE START MENU到SET 方向上+4個形狀button ge hot ket
方法:係ITEM咁左右方向制

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] ヴァニラウェア作品攻略區 武藤遊戲 攻略及心得交流區 1943 05-21-24 02:15 PM
[多機種] Dragon's Crown / ドラゴンズクラウン l PS5 Switch 完全版未定 待機 武藤遊戲 電視遊戲討論版 937 11-03-17 11:18 AM
[多機種] SUPER Street Fighter IV 系列討論區 Vol.3 八仙果 攻略及心得交流區 257 06-07-14 08:21 AM
[多機種] SUPER Street Fighter IV 討論區 Vol.2 八仙果 攻略及心得交流區 1753 06-05-14 06:23 PM

現在的時間是 06:34 PM

手機版 | APP版