Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 01-17-13, 02:24 PM   #101
rapperjohnny
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDRapperJohnny

今日新出既Ninja Defuse片,盾監獄真係好恐怖片主某d隱身既位真係唔知點解d人睇唔到最神奇係酒bar嗰度,竟然咁多敵人都冇一個留意到佢
rapperjohnny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-13, 02:34 PM   #102
fmwp167

註冊日期: Nov 2008
PSN  IDfmwp167
引用:
作者: rapperjohnny 查看文章

今日新出既Ninja Defuse片,盾監獄真係好恐怖片主某d隱身既位真係唔知點解d人睇唔到最神奇係酒bar嗰度,竟然咁多敵人都冇一個留意到佢
班友真係好搞笑....
個女仔扎聲好好聽 ABBY~~

引用:
作者: wir 查看文章
唔知點解join 唔到你個party, 所以無invite 到

tac-45 個2 shots kill 距離好遠, 57 同佢無得比
但係又有另一個問題...用tac-45 會慣左aim down sight

tac-45 彈少, hip fire 又無咁準
近距離抽把手槍出黎, 好多時都係hip fire 亂射一輪
呢方面又係57 比較好

點解無wildcard 俾你裝兩把sub weapon 呢...
今集手槍好玩過以前好多
可能因為我開左LOCAL玩...而且又滿晒BOT...1 VS 9
下次MESSAGE我丫麻...

TAC 45 彈少同HIP FIRE 無咁準...係好事...
因為如果佢多彈...HIP FIRE準...咁就會OVER POWERED啦...
同理FIVE SEVEN 如果多彈仲要殺傷力大...就唔平衡了...
所以我覺得今集BO2 D平衡真係做得幾好...
fmwp167 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-13, 02:38 PM   #103
fmwp167

今早連左去外國玩...
得兩格...但係遇唔到高手...
所以試玩SHOTGUN...
哇...爽到呢...場場殺20幾30個...
第一次感覺到SHOTGUN好好玩...

不過真係睇對手...
我根本完全無用腦玩...
不停死衝都贏到...
真係無言...

原來SHOTGUN不用HEADSHOT...
咁又真係唔難升...

================================

之前話想玩飛刀...玩斧...
今早試左陣打BOT...難到爆...
要係ONLINE用...似乎仲難過玩狙...
舊 01-17-13, 02:52 PM   #104
Chris Redfield
God of Gamer
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
用SMG衝最怕撞到SG,十次起碼輸七次

另外有個問題:iPad dl左個Elite app,入去改左class upload埋,但番到去ps3話import唔到,有冇方法解決?

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link

此篇文章於 01-17-13 03:11 PM 被 Chris Redfield 編輯。
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-13, 03:47 PM   #105
fmwp167

引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
用SMG衝最怕撞到SG,十次起碼輸七次

另外有個問題:iPad dl左個Elite app,入去改左class upload埋,但番到去ps3話import唔到,有冇方法解決?
我用理論上最勁果枝r870時
都不是經常可以做到1 shot kill
有時ads都要三槍
以我的表現,如果係對香港玩家
應該會死得好惨
哈哈

無i pad所以未用過個apps
可以上外國網search 下solution
但官網elite果個應該無問題
舊 01-17-13, 04:18 PM   #106
wir

註冊日期: Apr 2011
引用:
作者: fmwp167 查看文章
我用理論上最勁果枝r870時
都不是經常可以做到1 shot kill
有時ads都要三槍
以我的表現,如果係對香港玩家
應該會死得好惨
哈哈

無i pad所以未用過個apps
可以上外國網search 下solution
但官網elite果個應該無問題
r870 差唔多槍槍都one shot kill 喎...

你個距離好遠...?
wir 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-13, 05:03 PM   #107
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:

我360版一樣import唔到, android手機 or ipad改完都係唔得. 廢的

相薄

此篇文章於 01-17-13 05:05 PM 被 大覺屋師真 編輯。
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-13, 05:05 PM   #108
クリス.レッド

Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
我360版都係唔得, android手機 or ipad都係唔得. 廢的
咁即係有得睇冇得改

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-13, 10:28 PM   #109
fmwp167

引用:
r870 差唔多槍槍都one shot kill 喎...

你個距離好遠...?
兩個可能性
一,可能因為兩格
二,我廢
舊 01-18-13, 12:12 AM   #110
クリス.レッド

剛Prestiege2完咩武器冇,試下把R870
一下死真係好爽同SMG用法差唔多但可以更近
遠既敵人換把FIVE-SEVER出黎射仲好,2-3槍死

艦娘老婆list

小弟打機直播link

此篇文章於 01-18-13 12:14 AM 被 Chris Redfield 編輯。
舊 01-18-13, 12:28 AM   #111
wir

引用:
剛Prestiege2完咩武器冇,試下把R870
一下死真係好爽同SMG用法差唔多但可以更近
遠既敵人換把FIVE-SEVER出黎射仲好,2-3槍死
學上次遇到個勁人咁用overkill

shotgun+ sniper rifle

唔駛理中距離都好似玩無雙咁大殺三方
舊 01-18-13, 12:33 AM   #112
fmwp167

引用:

Ein兄好像都有咁玩過
舊 01-18-13, 12:35 AM   #113
fmwp167

到底FAL是否太勁?
殺人真係快到
舊 01-18-13, 07:27 AM   #114
クリス.レッド

引用:

等遲D高D lv有多D槍可以一試 不過當然要熟左SG同SR先啦

Johnny,對耳機真係唔錯聲夠正,方向又好~好易知邊度有槍戰,bass又夠~
等下次一team時先試mic~

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 01-18-13, 10:07 AM   #115
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
引用:

我而家用狙都係配SMG
支連射手槍升爆哂冇得再升

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-13, 03:43 PM   #116

引用:
Johnny,對耳機真係唔錯聲夠正,方向又好~好易知邊度有槍戰,bass又夠~
等下次一team時先試mic~
買左拿?
不過你下次玩時試下轉鎗game mode,睇下你有咩感覺,我自己試過覺得差過正常mode,尤其個bass,震到好唔舒服
舊 01-18-13, 04:04 PM   #117
クリス.レッド

引用:
作者: rapperjohnny 查看文章
買左拿?
不過你下次玩時試下轉鎗game mode,睇下你有咩感覺,我自己試過覺得差過正常mode,尤其個bass,震到好唔舒服
未習慣下就咁game mode都令我有d嘔心感,今晚試一兩鋪shooter mode先

琴晚每次打之前既lobby都要除低休息陣

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 01-18-13, 04:11 PM   #118

引用:
未習慣下就咁game mode都令我有d嘔心感,今晚試一兩鋪shooter mode先

琴晚每次打之前既lobby都要除低休息陣
我依家每次用都會放條手巾仔係頭頂先戴earphone,就咁戴戴得耐頭痛XD
舊 01-18-13, 04:18 PM   #119
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
Tranzit捱到53波. (連續三日冇熄機, 放工返到家打一陣
發覺其實正常嘅話4x波左右就要靠jetgun打. 因為如果你唔好彩抽唔到max ammo, 就算比你full ammo嘅raygun加支LMG(皆已upgrade), 加埋玩glitch無敵位等d敵人堆埋咁上下先打, 子彈都係緊緊夠
到左50開始就直頭一round都唔夠用, 一定要拉火車->用jetgun殺一堆->繼續拉等jetgun cold down( overheat支槍會無左) ->用jetgun殺一堆 -> loop.......極度痛苦XD 唔怪得youtube見人打到70波就跳熔岩自殺end game

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-13, 10:02 PM   #120
fmwp167

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
Tranzit捱到53波. (連續三日冇熄機, 放工返到家打一陣
發覺其實正常嘅話4x波左右就要靠jetgun打. 因為如果你唔好彩抽唔到max ammo, 就算比你full ammo嘅raygun加支LMG(皆已upgrade), 加埋玩glitch無敵位等d敵人堆埋咁上下先打, 子彈都係緊緊夠
到左50開始就直頭一round都唔夠用, 一定要拉火車->用jetgun殺一堆->繼續拉等jetgun cold down( overheat支槍會無左) ->用jetgun殺一堆 -> loop.......極度痛苦XD 唔怪得youtube見人打到70波就跳熔岩自殺end game
根本是一個無盡地獄吧?
舊 01-18-13, 10:14 PM   #121
Echo01
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2012
E排手制壞佐無玩...見上面JOHNNY兄post KYR speedy D片, 我又po下

http://www.youtube.com/watch?v=rHoXPQPfK94

對CAMPER既玩法, 娛樂性十足
Echo01 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-13, 10:47 PM   #122
wir

可惜今晚無得玩

仲要維護到聽朝...
舊 01-18-13, 10:51 PM   #123
クリス.レッド

引用:
可惜今晚無得玩

仲要維護到聽朝...
維護咩丫?

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 01-18-13, 10:57 PM   #124
wir

引用:
維護咩丫?
hkpsn 維護

black ops 2 個server status 都係得defcon 2, 部份地區玩唔到
舊 01-18-13, 11:03 PM   #125
クリス.レッド

引用:
hkpsn 維護

black ops 2 個server status 都係得defcon 2, 部份地區玩唔到
可能我早on,仲玩緊

艦娘老婆list

小弟打機直播link

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Call of Duty Black Ops 2 (已售) ahleung 電視遊戲討論版 882 09-21-13 01:17 PM
[多機種] [PS3/XB360] Call of Duty: Black Ops 討論區 LKC 攻略及心得交流區 372 06-29-11 01:56 PM
[多機種] Call of Duty 5 imgahou 電視遊戲討論版 394 01-12-11 11:16 PM
call of duty 2 α+β PC電腦遊戲討論版 1 10-31-05 10:16 PM
Call of Duty 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 55 10-09-04 11:58 AM

現在的時間是 03:53 AM

手機版 | APP版