Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  ... 最後
電視遊戲討論版>Bayonetta 1+2 ︱發售中 | Nintendo's Witch
bomber 10:48 AM 01-31-18
作者: 庵野迷:
唔好意思, 冇追POST.
本來想上Nintendo estore訂日版合集, 但太遲已滿額
想問港版合集的第1集係實體定DL?

有美日揀
感覺會跟日版多啲
因為地理環境問題

Sent from my iPhone using Gaforum
stephen1980 12:20 PM 01-31-18
其實行版都唔知係唔係1+2都係實體game
neo2046 11:50 AM 02-02-18
Bayonetta 1+2 Switch previews (lots of videos)
https://www.resetera.com/threads/bay...reviews.20385/
comeonjames 05:26 PM 02-02-18
https://ninten-switch.com/bayonetta-...switch-vs-wii-

由手機版發出
neo2046 01:44 AM 02-03-18
ベヨネッタ・ベヨネッタ2 WebCM
https://youtu.be/NrdtOC74uic
作者: :

neo2046 07:54 PM 02-06-18
Digital Foundry - Bayonetta 2 Nintendo Switch first look
https://youtu.be/B_dOIAfVHxo

作者: :
-720p in both modes, visual settings are identical, still no AA.
-docked is usually 10-20FPS faster than Wii U, still dips below 60FPS at the same stress points.
-undocked performance is better than Wii U but not as good as docked

BRA武藏 12:21 AM 02-07-18
想問2代有冇得好似1代咁
冇限續關?
ayane123 08:42 AM 02-07-18
作者: BRA武藏:
想問2代有冇得好似1代咁
冇限續關?
乜一代有得無限續關架咩?

我記得好似續一次扣一個唔知咩架喎

扣曬就無得續架喎
qwe 10:41 AM 02-07-18
聞說1+2實體版賣晒唔會再加貨,變成好多貨嘅限量版(但好似已經訂爆晒)
豪傑公子 11:09 AM 02-07-18
作者: neo2046:
Digital Foundry - Bayonetta 2 Nintendo Switch first look
https://youtu.be/B_dOIAfVHxo
老實講,行720p都做唔到穩60fps, 係幾失望...
阿聰 11:24 AM 02-07-18
有冇店舖仲有得訂日版1+2?
alien1020hk 12:19 PM 02-07-18
作者: qwe:
聞說1+2實體版賣晒唔會再加貨,變成好多貨嘅限量版(但好似已經訂爆晒)
我問過好多間都唔開訂...唯有等偷跑時 睇下買唔買到
X&Y 05:39 PM 02-07-18
我買日任ONLINE STORE剩特典+美任數位版算了
Terry仔 08:27 PM 02-07-18
作者: 豪傑公子:
老實講,行720p都做唔到穩60fps, 係幾失望...
哩一點我都好失望
wsx360 08:39 PM 02-07-18
唔望住個數字真係分到50fps同60fps ?

不過第3集應該要換game engine,最好用UE4
WiiU年代既game engine發揮唔到switch極限
lodoss 09:58 PM 02-07-18
作者: wsx360:
唔望住個數字真係分到50fps同60fps ?

不過第3集應該要換game engine,最好用UE4
WiiU年代既game engine發揮唔到switch極限
對我來講30fps都夠,
最緊要穩定順暢

有時夾硬做到60fps,
但唔穩定重衰
lunn 01:31 PM 02-12-18
響FB見到有人話已經偷跑
charcsc2000 01:35 PM 02-12-18
想問問...而加老任係咪咁賣???

美版 - 1+2實體 (1代是CODE)
日版 - 2代實體 (1代要另外買)
日版 - 豪版(實體1+2)
wsx360 01:46 PM 02-12-18
作者: charcsc2000:
想問問...而加老任係咪咁賣???

美版 - 1+2實體 (1代是CODE)
日版 - 2代實體 (1代要另外買)
日版 - 豪版(實體1+2)

仲要 日版2代實體 價錢 = 美版1代CODE+2代實體
陸奧 貴志 03:27 PM 02-12-18

咁買美版算,除非出唔到日文....
charcsc2000 03:57 PM 02-12-18

想問日版1代是否沒實體, 只有下載版???
hell & heaven 04:22 PM 02-12-18
作者: rinxlun:
響FB見到有人話已經偷跑
邊到偷?
其他FORUM都唔見有人講
lodoss 04:52 PM 02-12-18
作者: hell & heaven:
邊到偷?
其他FORUM都唔見有人講
剛才3點左右行過信和, 未見有
jikhak 06:54 PM 02-12-18
5知星期三或四有冇可能有
sugoteam 07:13 PM 02-12-18
應該香港可以過年前有得玩嘅,但我就要等 Nintendo Shop 發貨,冇法啦,起碼初五六至有得玩了

Sent from my iPhone using Gaforum
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  ... 最後

返回主題版面