Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15 55  ... 最後
日本動漫畫討論版>「Fate/stay night [Unlimited Blade Works]」第22話「冬の日、遠い家路」丨ufotable制作 Vol.3
~Sau~ 12:07 AM 05-13-12
切嗣
メソウサ 12:45 AM 05-13-12
小山力也喊得好肉酸

但都有夠鬱...
the fool 02:27 AM 05-13-12
作者: windart:
母親節弒母
我肯定虛淵計過數

師傅最後笑了?!唔通她早知切嗣會這樣做?
(well,雖然我睇小說時都覺得咁做真有切嗣o既作風)
小說有沒有這樣的描寫?
切嗣最後喊果幕,雖然證明左佢仲係一個"人"(之後?好明顯壞掉了la),但我真的認為佢無資格喊!(因為他明知結果仲咁做)
leotam3 02:54 AM 05-13-12
作者: the fool:
我肯定虛淵計過數

師傅最後笑了?!唔通她早知切嗣會這樣做?
(well,雖然我睇小說時都覺得咁做真有切嗣o既作風)
小說有沒有這樣的描寫?
切嗣最後喊果幕,雖然證明左佢仲係一個"人"(之後?好明顯壞掉了la),但我真的認為佢無資格喊!(因為他明知結果仲咁做)
唔炸->會死仲多人,
而且佢已經為左其他人,殺左佢第一個鍾意既人/佢阿爸,
如果佢唔炸就則係否定晒佢之前做過既野, 所以只可以一路行落去
GN00508771 02:57 AM 05-13-12
好...好殘忍-.-唔理係老豆的決定(雖然係正確...) 還是在母親節呢日放送

還是應該話 不愧係宣揚 愛的戰士 虛淵
小嘉 04:25 AM 05-13-12
後半段好鬱
細路翔 09:52 AM 05-13-12
其實我睇原作時已經覺得依段回憶寫咁長好多餘(拖走
Gallardo 10:28 AM 05-13-12
唔信果炮可以炸得死幾多隻蜜蜂

不過, 做得殺手都預左要還
石原夏織 11:06 AM 05-13-12
一定係計左日期先播尼集
朔望~ 11:14 AM 05-13-12
好殘忍呀
查實等部機落左先炸都得姐
細路翔 11:15 AM 05-13-12
仲話係專家,有咩可能會無預計過所有狀況唔帶齊裝備就上飛機
利家 11:18 AM 05-13-12
作者: 朔望~:
好殘忍呀
查實等部機落左先炸都得姐
本來我都咁諗
但如果一有人出機
蜜蜂會有機會飛出黎
朔望~ 11:26 AM 05-13-12
作者: 利家:
本來我都咁諗
但如果一有人出機
蜜蜂會有機會飛出黎
其實應該老媽可以射爆機頭玻璃逃走 然後切嗣炸
反正佢駕駛倉未有事
如果到駕駛倉出事時先擊落都唔遲

不過都係算啦 睇故都係唔好駁故

又證明老豆寧可揀無情d都唔要揀冒多少少險
細路翔 11:31 AM 05-13-12
明明係職業殺手,有乜可能上飛機搵食會唔帶走佬工具

依段真係睇得出愛的戰士夾硬扭橋玩老豆
朔望~ 11:32 AM 05-13-12
作者: 細路翔:
明明係職業殺手,有乜可能上飛機搵食會唔帶走佬工具

依段真係睇得出愛的戰士夾硬扭橋玩老豆
所以佢都話自己要收山
Leaf 11:40 AM 05-13-12
竟然做三集

咁搞法黑b的過去係唔係只會用幾張硬照帶過唔睇原作係連佢真名係乜都唔知
Kinny Riddle 01:49 PM 05-13-12
作者: Leaf:
竟然做三集

咁搞法黑b的過去係唔係只會用幾張硬照帶過唔睇原作係連佢真名係乜都唔知
回憶得兩集咋。

我o係度唸,既然成架飛機都係喪屍,點解師父係一定要將佢降落o係人口密集既紐約?就算話自己打算逃出生天,大可以揀D了無人煙既偏僻沙漠等地方黎降落,然後打爛駕駛艙玻璃自己跳出去,最後先黎用自己D架生引爆架飛機都得o者。

到頭來虛淵係要咁夾硬兜個大圈黎整老竇。
Oscarzero 02:19 PM 05-13-12
大佬, 佢真係唔識楂飛機架...
野良猫 03:10 PM 05-13-12
為咗幫老豆變得更黑,師父要硬食哩場戲
鐵之侍 03:13 PM 05-13-12
要變成怎樣的大人呢……結果就是一個「差勁」的大人了……

初初看覺得真是很無情,但是看了一些分析後其實這結果根本不意外(如果不是切嗣的話倒還是有生還機會……)
imons 05:06 PM 05-13-12
所以切嗣同士郎講唔好做正義使者,
佢就係貫徹信念最後,
直到最後乜都冇晒.....
メソウサ 05:10 PM 05-13-12
作者: Oscarzero:
大佬, 佢真係唔識楂飛機架...
好耐之前自動導航已經可以飛到目的地
メソウサ 05:16 PM 05-13-12

leotam3 05:31 PM 05-13-12
作者: メソウサ:
好耐之前自動導航已經可以飛到目的地
而家升降好似仲要手動
係中途set左點行先可以用自動
メソウサ 05:43 PM 05-13-12

外道
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15 55  ... 最後

返回主題版面