Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後
日本動漫畫討論版>北条司作品討論區丨エンジェル・ハート 2ndシーズン 10月25日連載開始
POISON 07:29 PM 06-16-05
作者: NTBOY:
果條傻仔
果條傻仔可能係鐘意件校服搭惠香呢個組合
NTBOY 10:40 AM 06-17-05
作者: ttsssp:
果條傻仔可能係鐘意件校服搭惠呢個組合
女生校服+香=穿裙的男生
更能突顯佢惡趣味

100post
POISON 02:01 PM 06-17-05
女生校服+香=穿裙的男生
更能突顯佢惡趣味

100post
作者: RYO第四期的話:
這是因為他每星期注射女性荷爾蒙
今次如有機會,下妨看其下身,應有的東西還存在的

RYO自己証實佢係...............
z_plus 05:10 PM 06-17-05
上一頁NTBOY兄提及的City Hunter Complete DVD Box有相睇。
photos linked from avwatch

付屬Figure

NTBOY 05:35 PM 06-17-05
作者: z_plus:
上一頁NTBOY兄提及的City Hunter Complete DVD Box有相睇。
photos linked from avwatch
http://www.watch.impress.co.jp/av/docs/20050617/aniplex1.jpg[/img]
付屬Figure
http://www.watch.impress.co.jp/av/docs/20050617/aniplex2.jpg[/img]
竟然靚過我屋企d海賊版
(好正ar~唔好理個Figure先, 個盒真係好靚)
本Art of CH又係原畫集?

z_plus兄, 請問你有冇AH animation d圖ar
NTBOY 05:38 PM 06-17-05

RYO自己証實佢係...............
其實我覺得RYO真係幾變
可能佢睇男扮女裝的香多
所以後來RYO鐘意人妖
POISON 07:34 PM 06-17-05
City Hunter Complete DVD Box唔知幾錢呢

其實我覺得RYO真係幾變
可能佢睇男扮女裝的香多
所以後來RYO鐘意人妖
係AH度表演左親吻人妖
NTBOY 08:10 PM 06-17-05
City Hunter Complete DVD Box唔知幾錢呢

係AH度表演左親吻人妖
放棄吧¥105,000

其實CH劇場版RYO對人妖仲恐佈...
NTBOY 08:22 PM 06-17-05

出左+冇錢+送CD
POISON 08:23 PM 06-17-05
放棄吧¥105,000

其實CH劇場版RYO對人妖仲恐佈...
有咩??
邊個劇場版先??

再問
CH成套碟幾錢
以前問人借來睇過 從此做左fans
NTBOY 08:32 PM 06-17-05
有咩??
邊個劇場版先??

再問
CH成套碟幾錢
以前問人借來睇過 從此做左fans
劇場版 '97 「・・・・」
CITY HUNTER[Good Bye My Sweet Heart]
這套人妖戲份好重下
我買海賊版共$7xx TV CH1,2,3&91但冇左一兩集
劇場版共六套, 都買左幾百瓜...
NTBOY 08:36 PM 06-17-05
人妖大戰海怪 vs

POISON 08:38 PM 06-17-05

出左+冇錢+送CD
乜野黎架??邊度有得買先
人妖大戰海怪 vs
睇唔到
有冇其他方法?
NTBOY 08:40 PM 06-17-05
乜野黎架??邊度有得買先

睇唔到
有冇其他方法?
上面本野等你毒發身亡先買la

人妖大戰海怪 vs
round 2

POISON 08:51 PM 06-17-05
上面本野等你毒發身亡先買la

人妖大戰海怪 vs
round 2
講乜先
真係好唔掂咩??

人妖大戰海怪??
好似睇過
海怪敗北
NTBOY 08:59 PM 06-17-05
講乜先
真係好唔掂咩??

人妖大戰海怪??
好似睇過
海怪敗北
我買左X(上面本係Z, 夾埋係X,Y,Z. 係CH完全版之三, 仲有#1~32)
我本X係畫冊(同北条司本畫集一樣)
http://www.hojo-tsukasa.com/perfect/index.html

無記好似做過依套(其實全部都有)
POISON 09:12 PM 06-17-05
我買左X(上面本係Z, 夾埋係X,Y,Z. 係CH完全版之三, 仲有#1~32)
我本X係畫冊(同北条司本畫集一樣)
http://www.hojo-tsukasa.com/perfect/index.html

無記好似做過依套(其實全部都有)
無記有咩??

我記得係已前既ITV睇過
NTBOY 09:20 PM 06-17-05
無記有咩??

我記得係已前既ITV睇過
當然! 在無記1991年做TV版(all)
有錯請指証
之後97,99都有做
中間仲有乜就唔知

我記得上年無記做過 '99 「緊急生中継!?凶悪犯冴羽最期」
koumaou 09:49 PM 06-17-05
如果冇儲開完全版,本Vol. Z其實唔買都冇所謂
成本都係舊漫畫(兩篇City Hunter短篇,兩篇Cat's Eye 講「老鼠」),
最大價值可能係Get Wild 隻CD
NTBOY 09:53 PM 06-17-05
作者: koumaou:
如果冇儲開完全版,本Vol. Z其實唔買都冇所謂
成本都係舊漫畫,最大價值可以係Get Wild 隻CD
隻CD得Get Wild一隻歌?
koumaou 09:56 PM 06-17-05
隻CD得Get Wild一隻歌?
係呀,得一個track,連卡拉OK 版都冇
呢本好鬼後悔買左空運版,早知買AH 15好過 Orz
NTBOY 10:08 PM 06-17-05
作者: koumaou:
係呀,得一個track,連卡拉OK 版都冇
呢本好鬼後悔買左空運版,早知買AH 15好過 Orz
日版AH#15有應募玩
koumaou 10:12 PM 06-17-05
推薦一個站,資料好齊:

http://www.netlaputa.ne.jp/~arcadia/
NTBOY 10:16 PM 06-17-05
thx~
I hv a good site ,too~
http://www.angeluscity.fr.st/
z_plus 01:40 AM 06-18-05
竟然靚過我屋企d海賊版
(好正ar~唔好理個Figure先, 個盒真係好靚)
本Art of CH又係原畫集?

z_plus兄, 請問你有冇AH animation d圖ar

冇AH圖呀,sorry。

e?返到o黎兩條link的圖改o左ge?
估計可能製品版及figure圖唔公開得住,搞到avwatch要改圖。
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後

返回主題版面