Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 02-23-08, 04:03 PM   #101
jyeung1
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2005
champion road mode模式一開問

係米要玩完個一格
先可調配新抽中人去自己隊
jyeung1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-08, 04:26 PM   #102
fiendray
God of Gamer
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
引用:
作者: jyeung1 查看文章
champion road mode模式一開問

係米要玩完個一格
先可調配新抽中人去自己隊
贏左對方個隊(??)就可以在對方的隊員選人入來
ps.不過只看那一句日文介紹就係好難選中自己想要的人
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-08, 04:58 PM   #103
boys
Junior Member

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: fiendray 查看文章
1.畫面有兩種選擇
2.加速同大力推波都有
3.人行得慢,係你set point的問題
應該點加速?

(有120lv 左右既c兄,可以一齊玩的...^^)
希望大家玩時預我一份..
boys 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-08, 05:41 PM   #104
seed2005
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDseed2005
3DS Friend Code4038 6080 2757
我已經add晒大家
請各位add番我
seed2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-08, 06:16 PM   #105
Shahua
Junior Member

註冊日期: Feb 2008
今天終於買了Winning....
各位多多指教...
現在哥玩 亂鬥 online 中 = ="
晚點也post Code 來
我完全不會防守.. 大家有乜心得 = ="
Shahua 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-08, 07:31 PM   #106
Aqours
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2006
岩岩又玩左幾盤
發現唔識守既話
人地拎到波後
以最快速度點晒畫面上所有敵方球員
之後狂禁z係一個唔錯既策略
連續4場咁玩可以零封5星電腦
不過有d位最好拉人去迫/睇準機會落腳啦

同埋我覺得今集控球比率方面好緊要
因為個人覺得反擊戰術幾難用
唔似上集引晒電腦過黎再頹直線就ok...
反而係中後場猜多d波有助拉空防線
比起前面3-4條友交差走位易
Aqours 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-08, 09:11 PM   #107
WAL1

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: boys 查看文章
應該點加速?

click帶波球員前方...
加速中再推stick向上就係大力推波..
WAL1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-08, 09:14 PM   #108
WAL1

引用:
作者: 一一 查看文章
我尋晚試過用雞脾個方向制,佢同我插花
可能係我按錯制....今晚再試

PS=話時話,點解有人話Wii We畫面好過Ps2??我覺得好唔掂.... 定還是因為我以前玩Ps2用大水牛,家下玩Wii就用LCD的關係?? (Wii/Ps2都係用三色線in)

如果佢跑時..
你用stick推左/右..的確係插花..
用stick推下係急停..
向上係推波離腳..

可能你用lcd機玩...
用返普通電視..
球員樣..波衫波褲texture明顯sharp d同細緻d..
舊 02-23-08, 11:19 PM   #109
jyeung1
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: fiendray 查看文章
贏左對方個隊(??)就可以在對方的隊員選人入來
ps.不過只看那一句日文介紹就係好難選中自己想要的人
champion road mode
一格格玩分組賽
我個格未完
好似吾可以用個格拿來的球員

選入我隊Team入面
定有咩野要做
jyeung1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-08, 11:28 PM   #110
WAL1

唔係太明白你講乜....
得返來既球員係可以下場即用的..

btw..有冇人而家踢番場?
舊 02-24-08, 12:22 PM   #111
Aqours
Crazy Gamer

一search人打就彈51030出黎 ...
有無人係咁
同埋有無人e家打陣 ?
舊 02-24-08, 02:07 PM   #112
石光

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDzellight
XBox Live Gamertagzellight
我駁晒wifi....點解好似都係唔得咁ge?
我入到去wifi mode....剩係得第一行同最尾果行係click得...
但之後點?
好想同你地試下
石光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-08, 02:23 PM   #113
Smarties
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2003
OK, 我唔知今日WIFI 駁會唔會好似早兩日咁成日斷...
成個下晏開定響度等大家
如果add左我既請單聲, 要互 Add 至玩到的

Wii Code = 4052 7296 4409 7513
Smarties 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-08, 03:33 PM   #114
Aqours
Crazy Gamer

引用:
作者: Smarties 查看文章
OK, 我唔知今日WIFI 駁會唔會好似早兩日咁成日斷...
成個下晏開定響度等大家
如果add左我既請單聲, 要互 Add 至玩到的
add左你
舊 02-24-08, 03:36 PM   #115
Smarties

引用:
作者: 紫月  查看文章
add左你
如果玩....online 就見到我架勒

Wii Code = 4052 7296 4409 7513
舊 02-24-08, 03:38 PM   #116
Aqours
Crazy Gamer

引用:
如果玩....online 就見到我架勒
佢話friend未成立既
舊 02-24-08, 03:39 PM   #117
Smarties

引用:
佢話friend未成立既
但係我見到你online 喎....呢度全部人我都add哂的

舊 02-24-08, 03:41 PM   #118
石光

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDzellight
XBox Live Gamertagzellight
搞電
而家好想同人打...please add

石光/ダニエル/5198 1917 4928
石光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-08, 03:46 PM   #119
WAL1

我同你玩啦~~add me pls
舊 02-24-08, 03:56 PM   #120
Smarties

用龍門斬角球賽事特別刺激!!

舊 02-24-08, 03:56 PM   #121
Aqours
Crazy Gamer

引用:
但係我見到你online 喎....呢度全部人我都add哂的
做乜用龍門斬角球既
完全唔夠你打
舊 02-24-08, 03:57 PM   #122
Smarties

引用:
做乜用龍門斬角球既
完全唔夠你打
但係你贏喎~~~

舊 02-24-08, 03:59 PM   #123
Aqours
Crazy Gamer

引用:
但係你贏喎~~~
你玩野送左兩球比我

打電腦都唔係好覺
防守踢走人個波之後唔識追
舊 02-24-08, 03:59 PM   #124
Smarties

引用:
作者: 石光 查看文章
搞電

我都add左你了

舊 02-24-08, 04:00 PM   #125
Aqours
Crazy Gamer

引用:
作者: 石光 查看文章
搞電

added

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Wii] Winning Eleven PLAY MAKER [拉空入攝, 玩單擋, 玩長傳o既新Winning, 頭post 有訪問, 教學短片] Netnet 電視遊戲討論版 461 05-15-08 10:48 PM
[PSP] Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008 [已售] steve 手提遊戲機討論版 145 02-13-08 10:37 PM
[NDS] Winning Eleven DS Goal x Goal [日版已售] steve 手提遊戲機討論版 103 01-07-08 03:14 AM
有趣的Usoko maker Ho1982 ~清談館~ 23 12-09-07 03:49 PM
[NDS] Winning Eleven DS [已售] jojo007 手提遊戲機討論版 447 11-09-06 05:03 PM

現在的時間是 11:16 AM

手機版 | APP版