Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-16-08, 12:58 PM   #101
Jamie
God of Gamer
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
引用:
作者: Oop 查看文章
340入手

估唔到...
估唔到一日內見晒三位未來美女
其實這個於PS2 REMAKE時已經修正過
但當然是少了某人

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-08, 01:18 PM   #102
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
想問下

美版有無聲氣呀

dq d日文完全搞唔掂

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-08, 03:27 PM   #103
Oop
Crazy Gamer
狩友

註冊日期: Jan 2006
Wii U IDwiioop
3DS Friend Code1848 1613 6261
PSN  IDoop2oop
XBox Live Gamertagoopoopoop
引用:
作者: jamsquare 查看文章
想問下

美版有無聲氣呀

dq d日文完全搞唔掂
4嘅美版就仲要等多兩個月
5呢...真係仲未有聲氣

舊 07-17-08, 01:41 AM   #104
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001

引用:

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-08, 09:01 AM   #105
蒲公英
~Freedom~

註冊日期: Oct 2003
我想問問一開始係隻船已經同哂所有人講野
再游蕩左幾分鐘都冇反應....我係咪做漏左d咩
我記得以前等到咁上下會有event的....點算呀

舊 07-17-08, 09:22 AM   #106
AMONtheBrave
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 蒲公英 查看文章
同船長之後同老豆講多次就OKOK

舊 07-17-08, 09:27 AM   #107
咖哩魚蛋
Crazy Gamer
Chiyuu

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDkalubibi
XBox Live Gamertagkalubibi
引用:
作者: 蒲公英 查看文章
正版應該不會有這情況, 正常係同所有人講哂野就得, 如果講哂野都仲未得, 咁可能,同你係玩緊 版有關

我昨晚看過幾個論壇, 得知 版會有這現象

此篇文章於 07-17-08 09:34 AM 被 咖哩魚蛋 編輯。
咖哩魚蛋 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-08, 09:44 AM   #108
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
出面唔知有冇缺貨既情況呢
我要星期六先可以出到去買…
希望到時唔會冇晒貨啦

舊 07-17-08, 11:57 AM   #109
蒲公英
~Freedom~

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 咖哩魚蛋 查看文章
正版應該不會有這情況, 正常係同所有人講哂野就得, 如果講哂野都仲未得, 咁可能,同你係玩緊 版有關

oh~原來係咁~唔該哂

舊 07-17-08, 12:04 PM   #110
Oop
Crazy Gamer
狩友

引用:
作者: 咖哩魚蛋 查看文章

嘩,好正
又有哩啲「特別待遇」

真係「正 立見」

舊 07-17-08, 04:12 PM   #111
司狼神威
Game Master
我懶故我在

註冊日期: Jan 2003
XBox Live GamertagDerekLaw
最近忙到完全忘記左佢
沙田有冇貨呀? 我今既約左人係沙田~唔想出旺角

曹操會消滅之,孫權會讓人過之,劉備會引人隨之...
司狼神威 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-08, 04:39 PM   #112
牧場仔仔
Junior Member

註冊日期: Aug 2006
引用:
作者: Oop 查看文章
嘩,好正
又有哩啲「特別待遇」

真係「正 立見」
呢個問題已經解決左喇

舊 07-17-08, 11:26 PM   #113
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
買左即試,一玩就停唔到手,DQ5的戰鬥音樂仍然係DQ系列中最正的

此篇文章於 07-18-08 12:10 AM 被 龍寶寶 編輯。
龍寶寶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-08, 11:48 PM   #114
司狼神威
Game Master
我懶故我在

沙田冇~傷心~應該要星期六先得閒出去買了,希望到時仲買到啦

舊 07-19-08, 01:00 AM   #115
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: AMONtheBrave 查看文章
同船長之後同老豆講多次就OKOK
老豆>船長>老豆>船長>老豆>船長>老豆>船長>老豆>船長>老豆>船長................
15分鐘都唔知做乜
之後關機

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-08, 01:25 AM   #116
Oop
Crazy Gamer
狩友

好正

雖然我玩得好慢,haha

舊 07-19-08, 02:28 AM   #117
6402oen
╮(╯o╰)╭

旺角/九龍城出面仲有冇貨?
我聽日先有時間

├┏╋┓┏┛─┃┃┗━┓─┤
 ├┃┃┃┗┓─┗╋┓─┗┓┤   【発売日】   :5月21日(金)
 ├┃┗╋━┛─┏┛┗━┳┛┤   【希望小売価格】:各2,000円
 ├┗━┫───┗━━┳┛─┤           (税抜価格1,905円)
 └──┗━━━━━━┛──┘
6402oen 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-08, 02:35 AM   #118
失業中年漢
Game Master
真係失業啦:(

註冊日期: May 2002
引用:
作者: 6402oen 查看文章
旺角/九龍城出面仲有冇貨?
我聽日先有時間
先達仲有2間有
大約350

舊 07-19-08, 02:35 AM   #119
失業中年漢
Game Master
真係失業啦:(

註冊日期: May 2002
引用:
作者: mikemike 查看文章
老豆>船長>老豆>船長>老豆>船長>老豆>船長>老豆>船長>老豆>船長................
15分鐘都唔知做乜
之後關機
http://www.tanteifile.com/diary/2008..._02/index.html

你一定係中左呢招喇

舊 07-19-08, 01:10 PM   #120
monkeylove
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDMonKeY_0830
XBox Live GamertagMonkey0830
引用:
作者: 炸彈馬騮 查看文章
如果D老翻人因為咁玩唔到就好了

XBOX360 GAMER TAG : Monkey0830
monkeylove 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-08, 05:43 PM   #121
frankiechung

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 炸彈馬騮 查看文章
先達仲有2間有
大約350
信和 many shop sell <$350
frankiechung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-08, 06:31 PM   #122
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
四個幾鐘已經玩到老豆戰死,今集好似短左咁

舊 07-20-08, 01:35 AM   #123
shadowkenny1982
Junior Member

註冊日期: Mar 2008
今日信和330入手
仲要入埋DQV機殼,DQSLIME袋 AND DQ NDS筆
哈哈~~來一個DQV大收購
shadowkenny1982 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-08, 01:59 AM   #124
司狼神威
Game Master
我懶故我在

接女友前先達$328 入手,正準備女友收工之際......女友打黎要ot,搞到我即刻可以玩,正

舊 07-20-08, 12:11 PM   #125
AMONtheBrave

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: shadowkenny1982 查看文章
今日信和330入手
仲要入埋DQV機殼,DQSLIME袋 AND DQ NDS筆
哈哈~~來一個DQV大收購
幾錢幾錢
因間去買

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 日本/外國 遊戲雜誌 綜合情報 神祕人1號 電視遊戲討論版 1061 01-05-10 05:31 PM
[DATA] Worldwide Million Selling Software (史上最高遊戲銷量換新主) 神祕人1號 電視遊戲討論版 14 02-05-09 12:10 PM
[Wii] Dragon Blade: Wrath of Fire neo2046 電視遊戲討論版 29 10-19-07 02:48 AM
我的雙截龍系列 - 等待更新中 - 八仙果 電視遊戲討論版 51 03-27-06 03:32 PM

現在的時間是 12:18 PM

手機版 | APP版