Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-23-07, 11:04 PM   #101
Azusa
Game Master

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: holsety 查看文章
好似唔得
我試過我日版live有一千pt, 跟住我想在美版live街機場買隻lumines, 發現冇pt.....
照推斷, 你日版live = 日版account, o甘你點去到"美版live街機場"?
Azusa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-07, 11:04 PM   #102
ai.
God of Gamer
RELEASED

引用:
作者: holsety 查看文章
好似唔得
我試過我日版live有一千pt, 跟住我想在美版live街機場買隻lumines, 發現冇pt.....
point係跟a/c的
ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-07, 11:12 PM   #103
Azusa
Game Master

引用:
作者: AiStudio 查看文章
point係跟a/c的
我明了, 你的account始終是日本的....

如你想去美版街機場買o野請開一個美版account然後入points
舊 01-25-07, 04:51 PM   #104
瀨賀
Banned
我連長毛都夠膽射~

註冊日期: Aug 2002
PSN  IDJojONa
XBox Live GamertagJojONa
黃金星星番左貨喇, 限定( )都有.

Fans們快d出去啦~~
瀨賀 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-07, 04:56 PM   #105
Azusa
Game Master

早知唔訂啦, 我o個隻重未有消息...
舊 01-25-07, 05:15 PM   #106
肥仔
Game Master
食力坐館!!!

註冊日期: Apr 2004
[INTERVIRW]"進化"した「アイドルマスター」の魅力を,プロデューサーに聞いてみました
http://plusd.itmedia.co.jp/games/art...5/news003.html

舊 01-25-07, 05:22 PM   #107
肥仔
Game Master
食力坐館!!!

註冊日期: Apr 2004
2007年1月25日,Xbox360版発売でさらなる飛躍へ!『アイドルマスター』の軌跡
http://www.dengekionline.com/data/ne...19e93a41e.html

舊 01-25-07, 05:47 PM   #108
司狼神威
Game Master
我懶故我在

註冊日期: Jan 2003
XBox Live GamertagDerekLaw
引用:
作者: 瀨賀 查看文章
黃金星星番左貨喇, 限定( )都有.

Fans們快d出去啦~~
請問幾錢呀?

曹操會消滅之,孫權會讓人過之,劉備會引人隨之...
司狼神威 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-07, 06:57 PM   #109
Azusa
Game Master

引用:
作者: 司狼神威 查看文章
請問幾錢呀?
問咗答案係限定版不設零售, 價錢不詳
舊 01-25-07, 07:20 PM   #110
yankit
Junior Member

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDhitomiyankit
XBox Live Gamertagyan kit1
引用:
作者: 司狼神威 查看文章
請問幾錢呀?
灣仔東方188樓梯口果間有一盒存貨~~約$2400元~~抄價~~

舊 01-25-07, 08:05 PM   #111
瀨賀
Banned
我連長毛都夠膽射~

哇~~奸商... $2400!????

限定我今日六算入手左~~ 有興趣既夜d俾相大家睇
舊 01-25-07, 09:09 PM   #112
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
我都係買佐依個價

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-07, 09:09 PM   #113
yankit

引用:
哇~~奸商... $2400!????

限定我今日六算入手左~~ 有興趣既夜d俾相大家睇
咁就快d俾相大家睇喇 等大家得個
咁你要$1400嗎~~自已落單頂貨嗎
我今都係頂佐普通版約$400元
順更開過[XBox360] THE IDOLM@STER 攻略及心得交流區喇

舊 01-25-07, 09:13 PM   #114
yankit

引用:
作者: 廢人 查看文章
我都係買佐依個價
嘩!!!!又比奸商老點喇

舊 01-25-07, 09:13 PM   #115
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
2400............................

成部機........

話時話呢隻野街機點玩嫁

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-07, 09:15 PM   #116
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
del..

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-07, 09:17 PM   #117
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
引用:
作者: 廢人 查看文章
del..
咁都無咁跨

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-07, 09:22 PM   #118
瀨賀
Banned
我連長毛都夠膽射~

引用:
作者: yankit 查看文章
咁就快d俾相大家睇喇 等大家得個
咁你要$1400嗎~~自已落單頂貨嗎
我今都係頂佐普通版約$400元
順更開過[XBox360] THE IDOLM@STER 攻略及心得交流區喇
連呢個價都唔使添...

好...快d...
舊 01-25-07, 09:24 PM   #119
Peter Yu
慾の求道者

註冊日期: May 2002
PSN  ID好叻喎嗝時能非牆巧
XBox Live GamertagPeter789
未夠7點去到黃金星星已經賣晒
老闆娘話今日只有限定版, 價錢係!#))
聽日可能再有貨, 不過未必有限定版

╰ ╯

オレ様は20世紀の最後ゆうしゃだ!←しかもエロ
あずさをプロデュースできないアイマスは絶対に買いません
http://www28.cds.ne.jp/~cattail/maid.htm
武礼堂こやま基夫佐藤ショウジ堤抄子大暮維人山田秀樹ISUTOSHI萩原一至紺條夏生
琴義弓介飛龍乱前田千石尾崎未来艶々ゼロの者梅谷ケンヂ尾崎晶フエタキシ伊沢慎壱フクダーダ英丸はんざきじろうかるま龍郎
裏次郎西安
Peter Yu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-07, 09:33 PM   #120
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
引用:
作者: Peter Yu 查看文章
老闆娘話今日只有限定版, 價錢係!#))
聽日可能再有貨, 不過未必有限定版
呢個價都好靚啦
仲唔買

舊 01-25-07, 09:35 PM   #121
Peter Yu
慾の求道者

引用:
作者: AshleyYan 查看文章
呢個價都好靚啦
仲唔買

╰ ╯

http://www28.cds.ne.jp/~cattail/maid.htm
武礼堂こやま基夫佐藤ショウジ堤抄子大暮維人山田秀樹ISUTOSHI萩原一至紺條夏生
琴義弓介飛龍乱前田千石尾崎未来艶々ゼロの者梅谷ケンヂ尾崎晶フエタキシ伊沢慎壱フクダーダ英丸はんざきじろうかるま龍郎
裏次郎西安
舊 01-25-07, 09:39 PM   #122
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
引用:

唔知聽日幾銀

舊 01-25-07, 09:41 PM   #123
瀨賀
Banned
我連長毛都夠膽射~

引用:
咦...當時我o係星星喎, 老闆娘隔離果個就係我喇..

其實當時仲有一套(原本show出黎果套)...不過留左俾我...

(我!#))都唔使... )
舊 01-25-07, 09:42 PM   #124
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
第一次買齊野要3800 M$ \\\

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-07, 10:01 PM   #125
Peter Yu
慾の求道者

引用:
咦...當時我o係星星喎, 老闆娘隔離果個就係我喇..

其實當時仲有一套(原本show出黎果套)...不過留左俾我...

(我!#))都唔使... )

我無留意老闆娘隔離
見到無show出黎已經心知不妙
聽到賣晒問埋幾錢就掩面飛奔而去

╰ ╯

裏次郎西安

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[日,美]遊戲發售時間表(不定期更新) 神祕人1號 電視遊戲討論版 9 11-26-05 02:09 PM
[ETC]各公司的年賀状 neo2046 電視遊戲討論版 25 01-03-04 12:43 AM
[GBA]Tales of Phantasia圖片,8月1日發售 神祕人1號 手提遊戲機討論版 45 07-27-03 01:10 PM

現在的時間是 08:48 PM

手機版 | APP版