Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-21-14, 08:27 PM   #1176
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
尾段係咁拖

不過下集會唔會儲番一集氣先變架(望响龍珠)
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-14, 09:23 PM   #1177
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
THIS WAY...

FOLLOW ME

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-14, 12:40 AM   #1178
怪人怪人
最低級亂鬥者

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDkaijintik
頂佢
等乜鬼,如果貓女呢個位一野ko岡多好
之後都是主角威能鬧劇

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-14, 06:14 PM   #1179
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 05-22-14, 09:06 PM   #1180
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
下集變身?咁下集點都要睇番一集....

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-14, 08:41 AM   #1181
money
◆.西野司命.◆

舊 05-24-14, 10:25 AM   #1182
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
選舉篇都動畫化
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-14, 11:05 AM   #1183
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
引用:
作者: J+1 查看文章
選舉篇都動畫化
由手機版發出
預左有,唔出奇
咁樣先似ending
二黎係蟻篇的延續
同埋選舉篇唔算長

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-14, 11:21 AM   #1184
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
引用:
作者: money 查看文章
嘩, 髮再生廣告咩
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-14, 01:46 PM   #1185
BOYBOYBOY
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2011
大岡算係高潮位,死谷爛谷好肉酸
拖足成集

舊 05-24-14, 11:04 PM   #1186
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
選舉篇都動畫化
由手機版發出
一定要動畫化埋啦!
之前死拖爛拖,個個星期追得咁辛苦,都係想老豆快d出場ge!
反而之後的黑暗大陸篇係打算出TV版,掟出OVA版呢?

PS:話說富奸個仔有份幫老豆畫埋,即係佢個仔都唔細啦?

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-14, 11:18 PM   #1187
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
選舉篇都動畫化
由手機版發出
千祈唔好做埋會長個仔就得

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-14, 02:46 AM   #1188
BOYBOYBOY
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2011
  • 1999年1月:冨樫義博與武內直子步入禮堂。
  • 2000年11月:夫婦有了一個兒子。
計盡14歲,唔係咁有才華丫嘛

舊 05-25-14, 10:06 AM   #1189
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: BOYBOYBOY 查看文章
  • 1999年1月:冨樫義博與武內直子步入禮堂。
  • 2000年11月:夫婦有了一個兒子。
計盡14歲,唔係咁有才華丫嘛
我信有架(打機方面)
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-14, 09:23 AM   #1190
YOSHIKI SNAKE
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
引用:
希索加新招,伸縮自如的頭髮?

舊 05-26-14, 10:23 AM   #1191
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: YOSHIKI SNAKE 查看文章
希索加新招,伸縮自如的頭髮?
岡黎啦
由手機版發出
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-14, 11:39 AM   #1192
J+1
望過黎呀!!!!!!

大型劇透自動[spoiler]啦
由手機版發出
舊 05-26-14, 04:35 PM   #1193
money
◆.西野司命.◆

舊 05-26-14, 04:44 PM   #1194
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
大型劇透自動[spoiler]啦
由手機版發出
幾年前既野點算劇透
都話除非改到哥利奴出黎既遮
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-14, 04:46 PM   #1195
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
睇開D啦,唔通傾龍珠改又要SPOIL肥布歐變瘦布歐咩...

舊 05-26-14, 04:47 PM   #1196
J+1
望過黎呀!!!!!!

算了,星期3前我唔入來好了....
由手機版發出
舊 05-26-14, 04:58 PM   #1197
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
無理由刺激的毛髮得上面,好有理由相信某些見唔到地方都激生

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-14, 05:03 PM   #1198
qhxu
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2008
引用:
搞笑漫畫日和
qhxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-14, 05:15 PM   #1199
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
就算你叫我唔好透我都拿揑唔到你透既定義係咩
睇完上面張圖仲有咩算透
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-14, 06:58 PM   #1200
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: 野良猫 查看文章
我信有架(打機方面)
我都信!(畫功黎自阿媽方面)

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[廣告 - RG] 【RG10 Red18】《末日以後 x 復刊以前》 Hunter x Hunter 2013同人枱曆! dollyly21 Cosplay同人MIX討論區 2 12-29-12 11:12 AM
[漫畫] [連載再開]富奸HUNTER×HUNTER 連載專區 Vol.3 money 日本動漫畫討論版 1001 04-23-10 05:49 PM
全職獵人Hunter X Hunter動畫漫畫問題 SAMLEE 日本動漫畫討論版 9 08-05-06 09:20 PM
一個Hunter X Hunter既問題(望有人回覆) 不死game神 日本動漫畫討論版 18 07-21-04 12:21 AM
[GBA]Hunter X Hunter新圖,4月24日發售 神祕人1號 手提遊戲機討論版 2 02-03-03 11:37 AM

現在的時間是 01:19 AM

手機版 | APP版