Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-03-13, 12:48 PM   #1151
~繪~
Crazy Gamer
SONY哥哥

註冊日期: Mar 2005
Nintendo Switch IDSW-8478-3947-6670
引用:
作者: 代官 查看文章
聽日係INF團?
視乎各位弟兄進度

聽日星期日龍冠團,旺角加勒比海,1300-1900
請自行報名,四人或以上成團

1)~繪~
2)
3)
4)
5)
6)

舊 08-03-13, 01:08 PM   #1152
luminezxa
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDlumine913
引用:
作者: gun2506 查看文章
可以去連線那邊看看是NAT哪種TYPE...TYPE3就請跟這個網頁開放PORT..

若果TYPE 2或TYPE1仍然這樣...

可能是ROUTER是個爛貨...
PSV版,我連上我部手機WIFI(4G)都係出同一個問題
但係上PSN 上網果D全部都無問題

關唔關日ACC 行GAME問題?

用PS3個AOC通訊又玩唔玩到?(呢個未試)
luminezxa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-13, 01:16 PM   #1153
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
我日acc行機行game都冇問題...再check router吧.........

手機wifi應該更唔穩定吧..........

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-13, 02:33 PM   #1154
捲毛老爺
God of Gamer

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
晚上有冇 hard 團
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-13, 03:51 PM   #1155
simonc
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2005
新玩女巫
帶3隻90lvnpc 打迷之森
都可以被隻王炸死
看來用聯網去檢骨了

舊 08-03-13, 04:32 PM   #1156
sagitis

註冊日期: Feb 2012
引用:
作者: 捲毛老爺 查看文章
晚上有冇 hard 團
我想入hard 團, 岩岩歐巴桑lvl 50
sagitis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-13, 09:15 PM   #1157
PENHOL
呆呆羽

註冊日期: Feb 2009
299買左美版連畫冊,
某Game書話美版不可和行連線,

但網上的人都話無問題, 請問有無人試過美版和日版連線??
PENHOL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-13, 10:37 PM   #1158
LEDIV

註冊日期: Feb 2004
現在有無人打hard 最後條龍, 已有9 粒石!
ledivcps

舊 08-03-13, 10:38 PM   #1159
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

唔add friend 係唔係搵唔到人???

lvl 60得4粒珠....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-03-13, 10:42 PM   #1160
LEDIV

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
唔add friend 係唔係搵唔到人???

lvl 60得4粒珠....
add 我一起打吧. 打足夠9粒石開最後條龍打

舊 08-03-13, 10:52 PM   #1161
Viper II
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
仲有冇人打hard 龍?

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-13, 10:55 PM   #1162
LEDIV

引用:
作者: Viper II 查看文章
仲有冇人打hard 龍?
你係唔係打?

舊 08-03-13, 10:57 PM   #1163
Viper II
↘みもりんっ

XBox Live GamertagViper II DNA
入唔到

舊 08-03-13, 10:58 PM   #1164
LEDIV

一係我昭開party add 你先

此篇文章於 08-03-13 11:03 PM 被 LEDIV 編輯。
LEDIV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-13, 11:05 PM   #1165
小嘉
The One

求打HARD龍團

PSN: ykhnet

一個人打唔掂
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-13, 11:08 PM   #1166
Viper II
↘みもりんっ

係LEDIV間房
你add ledivcps

舊 08-03-13, 11:08 PM   #1167
LEDIV

引用:
作者: 小嘉 查看文章
求打HARD龍團

PSN: ykhnet

一個人打唔掂
我開o左room, 你入我team 打, 而家有2 個人

ledivcps

舊 08-03-13, 11:10 PM   #1168
小嘉
The One

引用:
作者: LEDIV 查看文章
我開o左room, 你入我team 打, 而家有2 個人

ledivcps
已申請
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-13, 11:16 PM   #1169
JoJo

註冊日期: May 2002
Wii U IDGiogioLeung
PSN  IDGiogioLeung
XBox Live GamertagG i o g i o
引用:
作者: PENHOL 查看文章
299買左美版連畫冊,

熟識個本game書嘅讀友都知道
佢地講嘅野係不能盡信

此篇文章於 08-04-13 08:54 AM 被 JoJo 編輯。
JoJo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-13, 09:07 AM   #1170
sagitis

Unhappy

引用:
作者: 小嘉 查看文章
已申請
miss 左
引用:
作者: PENHOL 查看文章
299買左美版連畫冊,

早一個星期買美版連畫冊 $349,

日本畫冊好似系硬皮
舊 08-04-13, 09:47 AM   #1171
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

點入rm架....馬房選第2個搵人,過一排就好似timeout彈出,,,,

=============

另,,,好難中防火防冰防石化防即死道具......而家仲用緊條lvl 40防火防石.........

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-04-13, 10:08 AM   #1172
~繪~
Crazy Gamer
SONY哥哥

Nintendo Switch IDSW-8478-3947-6670
嗯....即係無戲唱?

引用:
作者: ~繪~ 查看文章
視乎各位弟兄進度

聽日星期日龍冠團,旺角加勒比海,1300-1900
請自行報名,四人或以上成團

1)~繪~
2)
3)
4)
5)
6)

舊 08-04-13, 10:43 AM   #1173
sagitis

引用:
作者: ~繪~ 查看文章
嗯....即係無戲唱?
見好多版聚通常一星期前卜定,而且GAF有兩個dragon crwon 攻略及心得交流主題 吾集中好難照喚人出來

不如搞個版聚

自己整個角色由NORAML 打到INFERNO.記住 要升定LVL
舊 08-04-13, 11:20 AM   #1174
~繪~
Crazy Gamer
SONY哥哥

引用:
作者: sagitis 查看文章
見好多版聚通常一星期前卜定,而且GAF有兩個dragon crwon 攻略及心得交流主題 吾集中好難照喚人出來

不如搞個版聚

自己整個角色由NORAML 打到INFERNO.記住 要升定LVL
其實我已經lv93兼爆埋inferno,
之後配點只係影響到食肉會再加多幾多血,
無人應機到頭來即係繼續食自己

舊 08-04-13, 11:48 AM   #1175
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

名可以打漢字??剛剛見有個女魔術師叫"肉"

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Dragon's Crown / ドラゴンズクラウン l PS5 Switch 完全版未定 待機 武藤遊戲 電視遊戲討論版 937 11-03-17 11:18 AM
[多機種] Dragon's Crown 玩家收集區 (ドラゴンズクラウン) 留名 P.1 (#1) 八仙果 攻略及心得交流區 964 08-05-14 10:17 PM
放 psv :dragon crown 我係我 買賣專區 2 07-30-13 09:51 PM
快放行版Psv dragon crown LEDIV 買賣專區 1 07-27-13 08:58 PM
售 Dragon's Crown 特典畫冊 矢吹丈 買賣專區 0 07-25-13 06:05 PM

現在的時間是 01:13 AM

手機版 | APP版