Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-29-14, 02:57 AM   #1126
無題
Game Master

註冊日期: May 2004
智利真係SOSAD爆

兩個月亮証明了平行線不會有交會點,縱使距離多近依然是沒有交雜。人們天真的傷信幻想只是變成永恆的妄想。

IRiS,mIu與喬的迷思~

IC:霧里ななか
無題 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-14, 02:57 AM   #1127
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
嬴施薩1個人
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-14, 02:57 AM   #1128
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
王者巴西們連射12碼都霸氣過人.............

舊 06-29-14, 02:58 AM   #1129
lwl
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
門楣同門柱救巴西一命

舊 06-29-14, 02:58 AM   #1130
大覺屋師真
The One

3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
等我仲想叫巴西你返屋企啦>O<
不過下場應該講得

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-14, 02:59 AM   #1131
assy
Game Master

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDweh2cat
智利

舊 06-29-14, 03:00 AM   #1132
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
智利9號真黑仔!

巴西龍門打到有信心、有火!巴西十二碼執返身彩都因他!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-14, 03:01 AM   #1133
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
等我仲想叫巴西你返屋企啦>O<
不過下場應該講得
不過尼場咁都執得番...隨時6下6下入決賽
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-14, 03:03 AM   #1134
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
嬴施薩1個

韋利安盡得濟我算
侯克你都係收啦

中間仲要低波

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-14, 03:06 AM   #1135
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
聖.祖里奧施薩
智利雖敗猶榮

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-14, 03:18 AM   #1136
如月釋臣
Ultimate Gamer
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
好野巴西出線

12碼超緊張

智利雖敗猶榮

P.S:有巴打睇低俗講波團嗎?

此篇文章於 06-29-14 03:21 AM 被 如月釋臣 編輯。
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-14, 03:26 AM   #1137
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
好唔想依隊巴西贏…
由手機版發出
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-14, 03:56 AM   #1138
BOYBOYBOY

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: mario0606 查看文章
好唔想依隊巴西贏…
由手機版發出
下隊哥倫比亞或者烏拉圭 55波仲有得上4強

舊 06-29-14, 04:13 AM   #1139
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
侯克下場可唔可以唔出...完全唔知佢作用係乜,好廢

依個時候當然係懷念一下3R時代的巴西好了
依隊完全冇組織O既係乜隊...
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-14, 04:31 AM   #1140
小嘉
The One

世界波...
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-14, 04:33 AM   #1141
Gashapon™

註冊日期: Dec 2003
占士場場都有貨派
Gashapon™ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-14, 04:40 AM   #1142
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
之前完全估唔到這場會精彩過上場
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-14, 04:49 AM   #1143
BOYBOYBOY

引用:
作者: Gashapon™ 查看文章
占士場場都有貨派
連續3場都入波都知佢唔野少 仲要2助攻KO日本
今鋪仲要世界波

舊 06-29-14, 04:57 AM   #1144
DevilElvis
The One
還我香港!!

3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: BOYBOYBOY 查看文章
連續3場都入波都知佢唔野少 仲要2助攻KO日本
今鋪仲要世界波
球會踢緊邊隊?

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-14, 04:59 AM   #1145
Gashapon™

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
球會踢緊邊隊?
摩納哥舊年係波圖打包
Gashapon™ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-14, 05:09 AM   #1146
DevilElvis
The One
還我香港!!

3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
入兩球,希望佢班波可打爆巴西E隊cheap波

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-14, 05:14 AM   #1147
BOYBOYBOY

呢班波D傳停帶射勁到呢
好似知會頂比佢後上一腳就入左

烏拉圭無阿蘇完全第2隊黎

舊 06-29-14, 05:20 AM   #1148
Gashapon™