Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-24-17, 02:01 AM   #11176
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
正式試咗, 原來OK得, 唔記得咗攻擊成功會回血~~~~
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-17, 08:34 AM   #11177
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: J+1 查看文章
好耐冇見到咁嘅畫面ww

應該好快會唔見咁多藍,因為D人試完知冇得打見你有白NU根本唔會開打 XD

如果有大激勵哥既話應該仲打到 既﹖

諗諗下而家成街DESTROY,普通機好似裝雙RESIST仲好,搏唔中疾燒

而家YF29耐性57.1% XD

此篇文章於 12-24-17 11:00 AM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-17, 03:12 PM   #11178
ShinDou

聖誕飛得隻17水著妹,而家黎講好廢了,雖然出果陣都唔係話好勁

今次活動橙飛7張保1隻新奶,記得每日都換飛先夠7張 XD

此篇文章於 12-24-17 03:16 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 12-24-17, 03:14 PM   #11179
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
夠我盾ディスヌフ廢?
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-17, 03:17 PM   #11180
ShinDou

1樣咁廢姐,盾黑妹反而鬥雞初頭都威左好耐下,又可以屈射回 XD
舊 12-24-17, 04:06 PM   #11181
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
引用:
作者: ShinDou 查看文章
今次活動橙飛7張保1隻新奶,記得每日都換飛先夠7張 XD
全部舊野來, 無新奶架
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-17, 04:07 PM   #11182
h0023874
Junior Member

註冊日期: Dec 2017
抽到好舊果個女主角水著大器,大器當中佢都算最廢果批

此篇文章於 12-24-17 04:32 PM 被 h0023874 編輯。
h0023874 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-17, 04:28 PM   #11183
ShinDou

引用:
作者: qqabc 查看文章
全部舊野來, 無新奶架
見佢話聖誕衣裝以為係新野,原來係上年D聖誕奶 @@

我之前都中過雙人版大器主角,應該都係差唔多廢 XD
舊 12-24-17, 07:19 PM   #11184
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
聖誕飛中主角3P大器:0
而家仲有無用?

舊 12-24-17, 07:48 PM   #11185
ShinDou

好似古鐵後鬥雞已經冇見過3P主角咁濟 XD

叫做有分身有罩咁囉,但冇YF29命回咁高又BUFF又行得快又擋 XD

諗番呢隻GAME D課長真係好有米,出3P主角果陣又係成街凸爆晒,應該話個個活動D勁野都係凸爆晒 @@

此篇文章於 12-24-17 07:52 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 12-24-17, 08:06 PM   #11186
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
我仲有用3p架,帥傻速攻都要用佢再動起手生5珠.....不過留意佢必殺第2發先會全力....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-17, 08:13 PM   #11187
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

係唔係多左500氣力飛????

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-24-17, 08:16 PM   #11188
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
event蛋item會出
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-17, 08:26 PM   #11189
ShinDou

1次派5百張氣力飛咁正﹖活動14抽﹖
舊 12-24-17, 08:34 PM   #11190
dragonar226

都要你抽得中先得,不過雙葉都有幾個人post抽中
個機率應該實際過中上次個改造資材
舊 12-24-17, 10:05 PM   #11191
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

不過5隻有4隻垃圾...1隻係2p主角大器..其實都係垃圾

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-24-17, 10:54 PM   #11192
ShinDou

停手了,1729排241,多左好多千7分人,應該係因為成街有白NU係咁洗上去 XD

而家我連YF29都唔避了,避埋真係唔駛打都似,太多白NU @@
舊 12-25-17, 10:15 AM   #11193
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
真係8bit
都係日版岩男把聲順耳過美版
0:28 半格彈

此篇文章於 12-25-17 11:40 AM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-17, 12:59 PM   #11194
Crazy Gamer

等用豆鎗射佢幾十萬出嚟
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-17, 03:02 PM   #11195
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
Fx ...仲有new comer
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-17, 03:13 PM   #11196
ShinDou

原來已經出左個POOL

隻筆頭堅屈喎,身後1格攻命CRI 50% UP 受傷減25%,行動5百UP,另外全體攻命耐25% 行動250UP,自己命回擋率100%UP 行動900UP 加1萬血,普攻分身罩甲冇效再補30%血 @@

做乜成日出筆頭﹖筆頭D機係咪全GAME最多﹖

呢排營運係咪痴左線狂出神機仲要出咁密,定係想個個廢鬼事鬥雞算,咁多屈機野 @@ 呢隻野用起上黎分分鐘屈過白NU,如果有大力清場技配呢隻用可能1野秒到白NU @@

得69石又係得個睇字,不過呢隻基本上我冇可能有石抽到,上次ALLIN3次爬山抽GB抽到0石,之後夠111就爬3子不過唔中,就算唔爬應該都會俾白NU呃左去射,點都唔會有石抽筆頭,筆頭呢D又係課長用既機 @@

此篇文章於 12-25-17 03:33 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 12-25-17, 03:41 PM   #11197
Crazy Gamer

唔係特甲,大聖杯生存力始終都係差啲
舊 12-25-17, 03:49 PM   #11198
ShinDou

捱到俾MAP砲機出到1兩下招已經好夠,攻加成75%既大器既大力MAP砲,應該得風歌頂到

而家D白NU都唔會配MAP砲,全部都係配大馬沙 大積加 古鐵之類反擊又差唔多直擊既機,另外再加DESTROY GB 大激勵哥果D咁
舊 12-25-17, 03:50 PM   #11199
dragonar226

剩係為左企佢後面部機+50%攻命CRI同500速都巳經值
射閣食呢個BUFF出個必大部份機都馬上變塵.......
舊 12-25-17, 03:54 PM   #11200
ShinDou

有呢隻盾筆頭同射閣下再出D死BUFF特登俾白NU斬死送珠用黎俾射閣下出招應該打到白NU隊,如果對面有GB就落埋GB

不過都係得個諗字 XD

呢隻會唔會係營運而家知隻白NU出事太屈機想補獲即刻出多隻神機俾人應對﹖@@

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 11:45 PM

手機版 | APP版