Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 348 398 438 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 458 498 548  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
LordofNightmare 02:01 AM 12-24-17
正式試咗, 原來OK得, 唔記得咗攻擊成功會回血~~~~
ShinDou 08:34 AM 12-24-17
作者: J+1:
好耐冇見到咁嘅畫面ww

應該好快會唔見咁多藍,因為D人試完知冇得打見你有白NU根本唔會開打 XD

如果有大激勵哥既話應該仲打到 既﹖

諗諗下而家成街DESTROY,普通機好似裝雙RESIST仲好,搏唔中疾燒

而家YF29耐性57.1% XD
ShinDou 03:12 PM 12-24-17
聖誕飛得隻17水著妹,而家黎講好廢了,雖然出果陣都唔係話好勁

今次活動橙飛7張保1隻新奶,記得每日都換飛先夠7張 XD
qqabc 03:14 PM 12-24-17
夠我盾ディスヌフ廢?
ShinDou 03:17 PM 12-24-17
1樣咁廢姐,盾黑妹反而鬥雞初頭都威左好耐下,又可以屈射回 XD
qqabc 04:06 PM 12-24-17
作者: ShinDou:
今次活動橙飛7張保1隻新奶,記得每日都換飛先夠7張 XD
全部舊野來, 無新奶架
h0023874 04:07 PM 12-24-17
抽到好舊果個女主角水著大器,大器當中佢都算最廢果批
ShinDou 04:28 PM 12-24-17
作者: qqabc:
全部舊野來, 無新奶架
見佢話聖誕衣裝以為係新野,原來係上年D聖誕奶 @@

我之前都中過雙人版大器主角,應該都係差唔多廢 XD
6078 07:19 PM 12-24-17
聖誕飛中主角3P大器:0
而家仲有無用?
ShinDou 07:48 PM 12-24-17
好似古鐵後鬥雞已經冇見過3P主角咁濟 XD

叫做有分身有罩咁囉,但冇YF29命回咁高又BUFF又行得快又擋 XD

諗番呢隻GAME D課長真係好有米,出3P主角果陣又係成街凸爆晒,應該話個個活動D勁野都係凸爆晒 @@
亍 ◣ 08:06 PM 12-24-17
我仲有用3p架,帥傻速攻都要用佢再動起手生5珠.....不過留意佢必殺第2發先會全力....
亍 ◣ 08:13 PM 12-24-17
係唔係多左500氣力飛????
dragonar226 08:16 PM 12-24-17
event蛋item會出
ShinDou 08:26 PM 12-24-17
1次派5百張氣力飛咁正﹖活動14抽﹖
dragonar226 08:34 PM 12-24-17
都要你抽得中先得,不過雙葉都有幾個人post抽中
個機率應該實際過中上次個改造資材
亍 ◣ 10:05 PM 12-24-17
不過5隻有4隻垃圾...1隻係2p主角大器..其實都係垃圾
ShinDou 10:54 PM 12-24-17
停手了,1729排241,多左好多千7分人,應該係因為成街有白NU係咁洗上去 XD

而家我連YF29都唔避了,避埋真係唔駛打都似,太多白NU @@
J+1 10:15 AM 12-25-17
真係8bit
都係日版岩男把聲順耳過美版
0:28 半格彈

LordofNightmare 12:59 PM 12-25-17
等用豆鎗射佢幾十萬出嚟
J+1 03:02 PM 12-25-17
Fx ...仲有new comer
ShinDou 03:13 PM 12-25-17
原來已經出左個POOL

隻筆頭堅屈喎,身後1格攻命CRI 50% UP 受傷減25%,行動5百UP,另外全體攻命耐25% 行動250UP,自己命回擋率100%UP 行動900UP 加1萬血,普攻分身罩甲冇效再補30%血 @@

做乜成日出筆頭﹖筆頭D機係咪全GAME最多﹖

呢排營運係咪痴左線狂出神機仲要出咁密,定係想個個廢鬼事鬥雞算,咁多屈機野 @@ 呢隻野用起上黎分分鐘屈過白NU,如果有大力清場技配呢隻用可能1野秒到白NU @@

得69石又係得個睇字,不過呢隻基本上我冇可能有石抽到,上次ALLIN3次爬山抽GB抽到0石,之後夠111就爬3子不過唔中,就算唔爬應該都會俾白NU呃左去射,點都唔會有石抽筆頭,筆頭呢D又係課長用既機 @@
LordofNightmare 03:41 PM 12-25-17
唔係特甲,大聖杯生存力始終都係差啲
ShinDou 03:49 PM 12-25-17
捱到俾MAP砲機出到1兩下招已經好夠,攻加成75%既大器既大力MAP砲,應該得風歌頂到

而家D白NU都唔會配MAP砲,全部都係配大馬沙 大積加 古鐵之類反擊又差唔多直擊既機,另外再加DESTROY GB 大激勵哥果D咁
dragonar226 03:50 PM 12-25-17
剩係為左企佢後面部機+50%攻命CRI同500速都巳經值
射閣食呢個BUFF出個必大部份機都馬上變塵.......
ShinDou 03:54 PM 12-25-17
有呢隻盾筆頭同射閣下再出D死BUFF特登俾白NU斬死送珠用黎俾射閣下出招應該打到白NU隊,如果對面有GB就落埋GB

不過都係得個諗字 XD

呢隻會唔會係營運而家知隻白NU出事太屈機想補獲即刻出多隻神機俾人應對﹖@@
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 348 398 438 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 458 498 548  ... 最後

返回主題版面