Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-23-17, 12:22 AM   #11151
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: ShinDou 查看文章
蘭花係咩﹖

大馬沙有純白秒佢好易,問題係點樣保住純白係秒到佢前唔死,大積加都係YF29燒,大激勵哥我就淨係GB擋到佢

清完珠1691排69 @@
咪mf綠毛囉
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-17, 08:54 AM   #11152
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
風歌配大激勵哥既話最穩陣都係GB等幾TURN再踢死佢

用純白都得但危險D太易死
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-17, 09:35 AM   #11153
h0023874
Junior Member

註冊日期: Dec 2017
引用:
風歌配大激勵哥既話最穩陣都係GB等幾TURN再踢死佢

用純白都得但危險D太易死
但係有風歌,GB會唔會秒唔到激勵哥﹖

最怕打中激勵哥但唔秒,扣左血發哂癲....
h0023874 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-17, 09:41 AM   #11154
ShinDou

佢唔雙LIFE既話夠攻有風歌都秒

雙LIFE既話殘血大激勵哥開晒技GB等幾TURN開必中都100%,就算有死BUFF機都好似60%以上,未試過殺唔到大激勵哥,通常係我D死BUFF廢得濟唔夠對面果D勁,俾人地隻GB屈番死

大激勵哥開晒技要開直擊先打得穿GB,扣萬幾度,GB你開1次腳先再慢慢儲珠應該冇問題夠快補得番

此篇文章於 12-23-17 09:44 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 12-23-17, 09:58 AM   #11155
h0023874

引用:
佢唔雙LIFE既話夠攻有風歌都秒

雙LIFE既話殘血大激勵哥開晒技GB等幾TURN開必中都100%,就算有死BUFF機都好似60%以上,未試過殺唔到大激勵哥,通常係我D死BUFF廢得濟唔夠對面果D勁,俾人地隻GB屈番死

大激勵哥開晒技要開直擊先打得穿GB,扣萬幾度,GB你開1次腳先再慢慢儲珠應該冇問題夠快補得番
唔該,我轉頭試下
舊 12-23-17, 10:01 AM   #11156
ShinDou

岩岩先75萬拎4星V PART,唔打上去了

不過肩冇乜用,得甲同耐性揀,俾GB既話耐性冇用啦,即係揀甲 @@

MAIN 1370甲,SUB 559甲,CRI DAM 9.4%,運動178,HP217

好彩甲同CRI DAM都加好多 @@ 唔係中晒D冇用既野

頭先起身見出左LV8大佬仲有半血所以打1野就算走去衝多5萬上75萬先,點知岩岩衝完隻大佬就死 @@ 等出LV9,呢間房好似仲打得快過我上星期果間

此篇文章於 12-23-17 10:07 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 12-23-17, 10:06 AM   #11157
h0023874

引用:
岩岩先75萬拎4星V PART,唔打上去了

不過肩冇乜用,得甲同耐性揀,俾GB既話耐性冇用啦,即係揀甲 @@

MAIN 1370甲,SUB 559甲,CRI DAM 9.4%,運動178,HP217

好彩甲同CRI DAM都加好多 @@ 唔係中晒D冇用既野
正喎,岩哂GB用

我中埋哂D無聊能力,非洲人生
舊 12-23-17, 10:29 AM   #11158
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
4星parts我係全刷加狀態異常,而家刷左兩件4星上到+70%...最盡應該+80%以上....(3星盡大概+6%,4星暫時最高8.5%)

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 12-23-17 10:31 AM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-17, 03:14 PM   #11159
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
新大器NU...
會唔會係N26的通行證

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-17, 03:32 PM   #11160
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
一齊攻擊....無野下話

舊 12-23-17, 03:35 PM   #11161
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
引用:
作者: GN00508771 查看文章
新大器NU...
會唔會係N26的通行證
唔係通行證, 係鬥雞屈啫
btw 150石連補底中得2隻大沙中唔到v 我既account次次pickup補底都中唔到要既野, 閣下係咁大曾加又係咁今次都係咁
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-17, 03:42 PM   #11162
Crazy Gamer

90石,ssb同nu各1
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-17, 03:49 PM   #11163
yorkyork

註冊日期: May 2010
命中迴避去到130喇,
出年唔知幾時會到200
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-17, 03:59 PM   #11164
ShinDou

命回130唔算好高,之前大激勵哥都270啦

不過呢隻NU真係屈到核爆,打人1下周圍4隻1齊普攻,唔止扣得多仲要送好多珠喎,支援攻擊唔知係點,即係幫人反擊﹖

普攻又帶直擊又補血又扣行動,有6千輕減罩

出D咁既機真係冇問題﹖

不過GB應該都有得打

次次都係我冇石果陣先出勁野,又係得個睇字,得39石,岩岩爬山又跌死

已經見到課長凸爆左隻白NU,仲有凸爆大馬沙,DESTROY,天意,白優子 XD

以為好難,結果都贏到佢 XD 隻白NU食左3次GB臭腳先死,不過頭2次冇CRI到得萬零,如果CRI到扣到2萬幾應該兩腳死

此篇文章於 12-23-17 04:14 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 12-23-17, 04:18 PM   #11165
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
如果佢帶住隻大積加或者哈利路亞一齊攻擊點頂先...
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-17, 04:26 PM   #11166
ShinDou

唔駛頂,搵砲灰,我都係用死BUFF送死 XD 1開波殺左大馬沙先,佢擺左隻大馬沙出黎,純白都未郁,佢已經俾YF29屈死左

最緊要爭取時間俾GB起腳,白NU周圍D機死咁D就冇咁大威脅,同埋唔係咁多機打得入GB,係得果幾隻,殺到D打得入既機先基本上贏得架喇

同埋佢1定要擺十字陣,佢擺咁多進攻型既機1齊攻擊但通常進攻型果D都好易死,我反而覺得仲蝕
舊 12-23-17, 04:31 PM   #11167
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
可以先下手為強,用射閣秒左大積加同超兵先
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-17, 05:01 PM   #11168
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
不過隻野重未OMG化, 即係會有一個更變態既版本
奸你真係...
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-17, 05:29 PM   #11169
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

呢隻應該試下用o係鬥滅...

引用:
作者: qqabc 查看文章
不過隻野重未OMG化, 即係會有一個更變態既版本
奸你真係...
唔怕我仲有3隻射倉存中

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 12-23-17 05:31 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 12-23-17, 08:35 PM   #11170
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

中boss用落唔錯,可以auto打到150萬.....不過都係要睇大boss.....要等多幾個鐘lvl 13出現,,,,

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-23-17, 10:42 PM   #11171
ShinDou

鬥滅實勁啦,打1下另外4隻1齊打喎 XD 本身招必都有D力水又行得快
舊 12-23-17, 11:14 PM   #11172
Crazy Gamer

唔得,企中線兩三下就死,中線一定要搵坦,同埋lv11開始冇尅屬嘅只扣到10。
不過可以好容易出必殺就真嘅

此篇文章於 12-23-17 11:28 PM 被 LordofNightmare 編輯。
舊 12-23-17, 11:34 PM   #11173
h0023874

真係痂線,駛唔駛出D咁既機啊

唔抽對戰睇黎完全唔駛玩

越來越覺得係官方想勸退我呢D卒仔.....
舊 12-23-17, 11:37 PM   #11174
ShinDou

D白NU開始識用3珠果招必,果招必原來都好大力,俾佢兩野秒左GB @@ 冇抽到既話黎緊真係好難鬥雞了,又或者要有DESTROY疾燒佢
舊 12-24-17, 12:17 AM   #11175
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
好耐冇見到咁嘅畫面ww

J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 02:51 AM

手機版 | APP版