Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 33 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 53 93 143  ... 最後
日本動漫畫討論版>「仮面ライダーリバイス」第18話「バディの軌跡、炎と氷の奇跡」/Vol.16
ComeLOLoh 07:56 AM 03-22-15

鳳熾魂 12:03 PM 03-22-15
作者: rapperjohnny:

Mach dead heat vs Rider Chaser!
真係洗到好白
可唔可以唔好咁樣衰
有冇得做魔進
綾小路雷太 01:21 AM 03-23-15
23完食

睇而家個勢,可能CHASER洗白,跟手MAHA變黑......

咁又可以玩多廿集.....
鳳熾魂 08:39 AM 03-23-15
泊哥等魔進洗白之後仲有咩淨女又無啦,同腰帶先生一齊吧啦
其實隻F1只要心口唔咁樣向前,九十度屈番告下應該型好多
魔璃 09:57 AM 03-23-15
真系要學剛講返句 ... またドライブか

仲以為仁藤系最空氣既2號拉打, 估唔到仲有個更空氣既
fami~yan 11:26 AM 03-23-15
作者: 魔璃:

點同...魔法師係本身已經冇劇情,一二騎士都空氣
相比之下mach........
魔璃 11:43 AM 03-23-15
同埋已經feel倒有些少編劇怨氣
之前都仲系得666同長谷川圭一, 今集第一次用香村純子 ...

"又是drive"
"又是drive"
"又是drive"

今次唔踩爛高達模型盒已經好比面 a
Dangerous-boy 06:29 PM 03-23-15

但馬赫騎沒有野獸騎咁癈,起馬現在都KO過兩隻怪人;而野獸騎在成套巫騎中,都只係KO過一隻怪人咁大把(如沒記錯)
魔璃 08:36 PM 03-23-15
作者: Dangerous-boy:
但馬赫騎沒有野獸騎咁癈,起馬現在都KO過兩隻怪人;而野獸騎在成套巫騎中,都只係KO過一隻怪人咁大把(如沒記錯)
空氣唔一定同擊墜有關既
仁藤出場至到打白巫, 就算出黎搞笑都叫有存在感

阿剛 ...... 頭兩次出黎賣玩具廣告之後
佢既存在好似跳出左個世界線咁, 又唔系用黎推劇情, 變左一個講對白既紙板人, 依家變身就被打臉
鳳熾魂 08:43 PM 03-23-15
空氣唔一定同擊墜有關既
仁藤出場至到打白巫, 就算出黎搞笑都叫有存在感

阿剛 ...... 頭兩次出黎賣玩具廣告之後
佢既存在好似跳出左個世界線咁, 又唔系用黎推劇情, 變左一個講對白既紙板人, 依家變身就被打臉
其實我好想知剛點解咁憎佢地㗎點較好過睇泊哥
魔璃 08:46 PM 03-23-15
作者: 鳳熾魂:
其實我好想知剛點解咁憎佢地㗎點較好過睇泊哥
我都好支持剛架

不過Bandie話, Drive要賣玩具了
凍檸茶 08:47 PM 03-23-15
連chaser 都睇唔起佢
由手機版發出
鳳熾魂 09:02 AM 03-24-15
我都好支持剛架

不過Bandie話, Drive要賣玩具了
腰帶叔先正我都估到你改咁Ge名
其實魔進部車可唔可以唔洗白現家咁樣變番拉打方咪仲好
次期Cekehe 02:13 PM 03-24-15
相比仁藤,我又覺得剛好D喎,
初初見到佢覺得好煩,但睇睇下又習慣左,
而家每一集都好期待佢講果句浮誇既開場白~

追跡、撲滅、いずれも・・・マッハ!! 
仮面ライダー~~~マッハ!!
kakajit 04:36 PM 03-24-15
其實睇左23集我覺得問題係唔知D敵人想點
rapperjohnny 12:18 AM 03-27-15
幪面超人Chaser

Sito 12:40 AM 03-27-15
魔進型九倍
超合Game魂 12:52 AM 03-27-15
主角終於出黎
凍檸茶 09:30 AM 03-27-15
作者: Sito:
魔進型九倍
不能同意你更多
由手機版發出
烈海王 10:39 AM 03-27-15
作者: 凍檸茶:
不能同意你更多
由手機版發出
已經比想像中好,似係簡化版Fang Joker,把斧頭令我諗起幽遊白書嘅武威,加埋劇中特效表現同埋魔進性格表達,最後效果應該唔差,尤其有進之介F1 Form加核突貨車炮墊底
烈海王 10:42 AM 03-27-15
作者: 超合Game魂:
主角終於出黎
魔進成個角色由演員外形高大兼青靚白淨、外冷內熱嘅性格設定,同女主角若即若離嘅關係,仲要失埋憶,根本就係韓國偶像劇典型男主角
鳳熾魂 11:24 AM 03-27-15
作者: 烈海王:
已經比想像中好,似係簡化版Fang Joker,把斧頭令我諗起幽遊白書嘅武威,加埋劇中特效表現同埋魔進性格表達,最後效果應該唔差,尤其有進之介F1 Form加核突貨車炮墊底
配色覺得可以再好D
F1不知幾型好期待用心口撞爆人
鳳熾魂 11:37 AM 03-28-15
剛究竟會唔會黑化敵役睇佢地爭寵真係好開心
Dangerous-boy 07:38 PM 04-06-15
仲以為#24會俾Mach威威,點知Drive又走出嚟做架樑
f2light 08:10 PM 04-06-15
冇計
上集Drive用Formula砲消滅唔到核心
今次加埋Mach先得

近兩集疑問係博士話必殺Formula砲要Speed+Wild發動
宜加好似求其入Speed或Wild加另外一架Shift car都冇分別
第一 ... 33 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 53 93 143  ... 最後

返回主題版面