Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 球會討論區

主題工具 顯示模式
舊 04-26-08, 09:51 PM   #1001
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
依場波輸硬有D唔順
平時都無

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-08, 09:53 PM   #1002
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
TOPIC:
[英超倒數3]紅魔過橋被煽極刑,衛冕對兩韋靠自己

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-08, 09:53 PM   #1003
Lukas
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2006
大檸樂, 今均真係傷左道氣 (連續兩場聯賽失分+歐聯唔明朗)
維迪今個月又時運底

朗肥又傷傷地, C7的狀態更加係一個謎

不過,今場有一點值得安慰既係, 施維施達狀態好似唔錯 布朗你真係要檢討下

Lukas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-08, 10:01 PM   #1004
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

引用:
作者: Lukas 查看文章
大檸樂, 今均真係傷左道氣 (連續兩場聯賽失分+歐聯唔明朗)
維迪今個月又時運底

朗肥又傷傷地, C7的狀態更加係一個謎

不過,今場有一點值得安慰既係, 施維施達狀態好似唔錯 布朗你真係要檢討下
依個情況下,我情願放棄歐聯

歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
舊 04-26-08, 10:07 PM   #1005
FOKKIT
God of Gamer
Banned

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: mario0606 查看文章
依個情況下,我情願放棄歐聯
我都有同感...下場求其踢算,輸左把就....

Dexter
My Favorite Drama
FOKKIT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-08, 10:12 PM   #1006
KCT
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
韋斯咸都已經打風流波
韋根我諗到最後一場都已經護級成功
最後兩場驚都未驚過

KCT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-08, 10:13 PM   #1007
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

引用:
作者: FOKKIT 查看文章
我都有同感...下場求其踢算,輸左把就....
不過問題係再輸既話,士氣又跌

歡迎曼聯迷進入討論

舊 04-26-08, 10:16 PM   #1008
FOKKIT
Banned

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: KCT 查看文章
韋斯咸都已經打風流波
韋根我諗到最後一場都已經護級成功
最後兩場驚都未驚過
波係圓既....
所以唔好咁老定
引用:
不過問題係再輸既話,士氣又跌
贏,可能打到筋疲力盡
輸,打擊士氣

Dexter
My Favorite Drama
FOKKIT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-08, 10:22 PM   #1009
『庭』
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDmagoting
XBox Live GamertagARTing

連續幾場咁真係好難搞

唔好一個禮拜後4大皆空就得
『庭』 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-08, 10:25 PM   #1010
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

引用:
作者: 『庭』 查看文章

連續幾場咁真係好難搞

唔好一個禮拜後4大皆空就得
紅魔聯賽試過連續3場失分未?
不過我覺得「知恥近乎勇」(唔知有無打錯)

相信下場會反底

歡迎曼聯迷進入討論

舊 04-26-08, 10:26 PM   #1011
HFK
Banned

註冊日期: Dec 2007
引用:

相信下場會反底
好消息算唔算R10入波
HFK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-08, 10:33 PM   #1012
fatraymond
期待~~

註冊日期: Sep 2002
今場輸左有D唔順氣
球PK真係睇唔清,但最後兩球比人護空門真係灰
仲有係N17真係好獨食
1:1後有球打快攻二打一
只要佢唔推波而橫傳比C7就空晒
咁都仲要死推
上半場又係咁

舊 04-26-08, 10:33 PM   #1013
西野村中一條河
Game Master

註冊日期: May 2002
抵輸
其實一開始個陣留力得黎ok

布朗-李奧-維迪-豬維豬
蘭尼-卡域克-安達臣-費查-傑斯
-----------朗尼--------------

到維迪傷

夏格-李奧-布朗-豬維豬

跟住換傷朗尼

夏格---李奧---布朗----豬維豬
-----------c朗--------------

問題黎啦
,黎個時候佢竟然換安達臣
蘭尼-卡域克-奧沙-費查-傑斯

真頭同車路士講....「你攻我啦...我主守啊」
學意式戰術應該學晒,唔好學一半....人地打防守會盡量hold波
穩守+控制中場+押上
留力都唔係咁留....出奧沙+費查.....點hold...
大家主力都係五五波
但60分鐘重出後備後備黎留力....唉...

舊 04-26-08, 10:39 PM   #1014
fatraymond
期待~~

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 西野村中一條河 查看文章
抵輸
其實一開始個陣留力得黎ok

布朗-李奧-維迪-豬維豬

到維迪傷

夏格-李奧-布朗-豬維豬

跟住換傷朗尼

問題黎啦
,黎個時候佢竟然換安達臣
蘭尼-卡域克-奧沙-費查-傑斯

真頭同車路士講....「你攻我啦...我主守啊」
學意式戰術應該學晒,唔好學一半....人地打防守會盡量hold波
穩守+控制中場+押上
留力都唔係咁留....出奧沙+費查.....點hold...
大家主力都係五五波
但60分鐘重出後備後備黎留力....唉...
應同
換A8完全係O咀
真係唔明點解換佢...
就算換完我仲以為係想O22打右邊,比番H4搶中場
點知又唔係,呢一個換人真係唔係唔知費SIR想點....
同埋換得太快,搞到有咩事無得再變
加上個時其實係五五波,根本無必要咁換
反而留低一個名額仲可以睇情況換唔換埋T32

舊 04-26-08, 10:45 PM   #1015
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
anyway...
講過...今場輸左又唔係世界末日...
中途去一轉地獄...識終站上返天堂就得...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-08, 10:46 PM   #1016
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

引用:
作者: Busconcamp 查看文章
anyway...
講過...今場輸左又唔係世界末日...
中途去一轉地獄...識終站上返天堂就得...
引用:

相信下場會反底
我有講既,無人聽姐

歡迎曼聯迷進入討論

舊 04-26-08, 10:54 PM   #1017
西野村中一條河
Game Master

註冊日期: May 2002
引用:
作者: fatraymond 查看文章
應同
換A8完全係O咀
真係唔明點解換佢...
就算換完我仲以為係想O22打右邊,比番H4搶中場
點知又唔係,呢一個換人真係唔係唔知費SIR想點....
同埋換得太快,搞到有咩事無得再變
加上個時其實係五五波,根本無必要咁換
反而留低一個名額仲可以睇情況換唔換埋T32
係,我都以為佢會轉左去右後
點知見夏格重係右後

我覺得輸唔係問題
但黎d時候,六十幾分鐘,換安達臣(hold)出去
應該換返一個有咁上下能力既球員入黎
好似史高斯/泰維斯/夏格
中場搶唔到,前線把握低,焗晒係後面

近幾場...太細膽啦

舊 04-26-08, 11:21 PM   #1018
『庭』
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDmagoting
XBox Live GamertagARTing
引用:
作者: 西野村中一條河 查看文章

近幾場...太細膽啦
人愈接近成功就愈怕輸番

曼聯打守波根本就格格不入

呢2場打守波, 仲要輸埋中場, 可能打番控球在腳仲好啦
『庭』 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-08, 11:23 PM   #1019
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

引用:
作者: 『庭』 查看文章
人愈接近成功就愈怕輸番

曼聯打守波根本就格格不入

呢2場打守波, 仲要輸埋中場, 可能打番控球在腳仲好啦
所以黎兩場可能會放番黎踢
或許有意想不到的驚喜

歡迎曼聯迷進入討論

舊 04-27-08, 12:23 AM   #1020
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
今場波真係抵輸...

輸心態, 一開始已經擺明想守和就算...
如果唔係對方送禮, 可能一球都入唔到...

另外N17做唔到野...有球波3打3佢走去浪射...我想爆粗
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-08, 01:19 PM   #1021
CCemi

註冊日期: Dec 2003
我都好同意換奧沙係輸波既最大關鍵
係果時跟本唔洗咁快換走安達臣
佢當時既攻守都一定好過奧沙
而且係中路比到車仔既威脅更大
真係唔明點解要咁換
唯一可能....留安達臣週中出場

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧