Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 07-17-12, 04:21 PM   #976
鬼哥是god
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2012
引用:
作者: kawaiibaba 查看文章
http://youtu.be/RljAj163ZGY

升格片, 我得咗啦~~~~~~~
恭喜!
鬼哥是god 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-12, 04:21 PM   #977
kawaiibaba

註冊日期: Feb 2012
引用:
作者: DavidH 查看文章
恭喜哂隊友
引用:
作者: 小備兵 查看文章
恭喜哂。。。。
多謝兩位隊友

舊 07-17-12, 04:22 PM   #978
DavidH
Insane Gamer
ケロ⑨

註冊日期: Aug 2011
引用:
作者: 鬼哥是god 查看文章
轉色有難度?
紅色一副就無,...比半副你要唔要(步兵敦)
為了明日

舊 07-17-12, 04:35 PM   #979
gafstar
psv

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDkevinmask
引用:
http://youtu.be/RljAj163ZGY

升格片, 我得咗啦~~~~~~~
弓喜!!

引用:
作者: Norm 查看文章
昇格記念片...冇咩睇頭
http://youtu.be/HGq2dZOEugg

其中一場昇格戰,反而有趣...
http://youtu.be/5GS_p2HduCU
弓喜!!

SRW omega :116599105

此篇文章於 07-17-12 04:38 PM 被 gafstar 編輯。
gafstar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-12, 05:03 PM   #980
stevenfan
Ultimate Gamer
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
引用:
堅推

點解魏國無堅推deck
場場都要考技術
混元+特攻號都係堅推

stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-12, 05:07 PM   #981
DavidH
ケロ⑨

引用:
作者: stevenfan 查看文章
混元+特攻號都係堅推
人腳詳細希望

舊 07-17-12, 05:16 PM   #982
kawaiibaba

引用:
人腳詳細希望
玩堅推不如玩紫
神術大進軍, 決起漢號雙令, 憂戰, 逆境等等

紅的魏礎都算堅推類?

舊 07-17-12, 05:23 PM   #983
DavidH
ケロ⑨

我都係為左咁姐

純紅色暫時覺得只有魏武打到堅推既感覺~

我又唔係真想堅推嬴證既
就算有咁既欲望,都可以拎張舊IC出黎過下癮

此篇文章於 07-17-12 05:30 PM 被 DavidH 編輯。
DavidH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-12, 05:30 PM   #984
stevenfan
貧窮神附身

引用:
人腳詳細希望
http://3594t3.akesta.com/deck/GI002_..._GIG002_GIG008

stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-12, 05:32 PM   #985
DavidH
ケロ⑨

感謝大大

聽日去開下暴勇特攻宿星窿先

舊 07-17-12, 05:46 PM   #986
石原夏織

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
機略都係推
不過我最近成日比人推爆
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-12, 05:49 PM   #987
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
我都成日比人推爆

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-12, 05:58 PM   #988
小備兵

註冊日期: Mar 2012
引用:
感謝大大

聽日去開下暴勇特攻宿星窿先
上次對過雲散眼,剎神,特攻號令,霸求都好難對付
小備兵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-12, 06:05 PM   #989
石原夏織

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
我都成日比人推爆
大大唔同lv又唔同講法
舊 07-17-12, 06:06 PM   #990
GUSTAV
The One
poor

戰術正確控兵不足

舊 07-17-12, 06:07 PM   #991
石原夏織

對皇帝咋
舊 07-17-12, 06:10 PM   #992
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: 画伯 查看文章
對皇帝咋
打霸者

舊 07-17-12, 06:11 PM   #993
石原夏織

引用:
打霸者
征霸巨巨唔好玩啦
舊 07-17-12, 06:13 PM   #994
GUSTAV
The One
poor

d霸者好勁 :

舊 07-17-12, 06:27 PM   #995
石原夏織

係囉。。好勁不過証都少過我姐係我仲勁
我明既
舊 07-17-12, 08:00 PM   #996
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
今日我都比臥龍亂J秒殺左
反又反唔到, 喝停又冇用, 全琮燒又唔死對面仲要知昇成場企後面, 我都唔知可以點打
引用:
作者: gafstar 查看文章
可以先喝停諸諸ma?
引用:
點喝....
佢企到勁後開兩下弓先開始推埋黎
引用:
當亂j係後場時
兩邊上得5得+死守
引用:
作者: 魔靈娘 查看文章
卧龍有遠弓
企係自城門應該可以射灑2邊
掛2次射埋對面城都應該ok
引用:
大大
幾多c
引用:
個場我仲諗住佢掛馬掛槍我有大喝有計傾
點知佢掛弓我真係冇諗過, 咁就收左皮

20.5C / 22C not sure
引用:
打counter 可以嗎?/頭7士氣殺弓
可以嗎?
引用:
點COUNTER? 有咩COUNTER位?
頭7士氣我有咩本錢殺對面?
就算開幕比你殺到你點守剩番既70C?
引用:
你來咗咁耐, 你有無睇po架....L帝係玩最大路個副雞掠, 以前係大水WARA/霸求巴能喎.
一路都講緊大會喎
引用:
我就5知先問ar 大大
請問大大用馬單用什麼ar 霸求防護?
我講緊大會唔係馬單喎
你係咪誤會左?
引用:
作者: 小備兵 查看文章
LEO哥大會果副就肯定無得打。

開幕夏侯死龜在欄後, 基武又壓人唔住, 移動力又低, 死哂成隊可能先R到一下

中段對面一路掛夏侯亂撃, 基本已經可以收咭入城

此篇文章於 07-17-12 08:04 PM 被 6eo 編輯。
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-12, 08:09 PM   #997
6eo
美波様!

引用:
決神 全突有邊個唔係加速號令ar?
馬單霸求/狼顧

引用:
堅推
點解魏國無堅推deck
場場都要考技術
我覺唔係堅推既, 兵力控制要好

打魏一向打控場/反計/機動力架啦, 想要高武硬打一係打雙號令夾隻一與囉

引用:
其實,...我上週見過 Lok~ (勇個副霸求馬單) jap 咗 海賊王聖竜(人馬臥龍).
都係要加速, 不過係兵法個加速.
唔計開幕, 成場得1次機會
舊 07-17-12, 08:13 PM   #998
6eo
美波様!

呢排個個都升格, 可喜可賀

引用:
玩堅推不如玩紫
神術大進軍, 決起漢號雙令, 憂戰, 逆境等等
紅的魏礎都算堅推類?
礎.... 你打下就知
得6.5c 4隻打好難推...

引用:
我都係為左咁姐

我又唔係真想堅推嬴證既
魏武都堅推?
引用:
作者: 画伯 查看文章
機略都係推
不過我最近成日比人推爆
我唔識推, 成日比人推爆就有
我機略淨係識笠水
引用:
戰術正確控兵不足
老實講, 係
舊 07-17-12, 08:19 PM   #999
kawaiibaba

#999, 等新版~~~~

舊 07-17-12, 08:30 PM   #1000
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

lunch偷打一勝二敗
放工打三連升証

下次都係放工先慢慢打
另外諗緊樂進定劉曄轉番支細弓,而家對面打鬥大力好被動....
上到黎又唔會成日比你mark到位看破
引用:
我都係為左咁姐

我又唔係真想堅推嬴證既
つ馬鈞

引用:
呢排個個都升格, 可喜可賀

礎.... 你打下就知
得6.5c 4隻打好難推...

魏武都堅推?

我唔識推, 成日比人推爆就有
我機略淨係識笠水

老實講, 係
魏武堅推泊車赤青赤無誤(?)

此篇文章於 07-17-12 08:32 PM 被 maxwaver 編輯。
maxwaver 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM
三國志大戰討論區 Vol.47回 wayne123789 街機心得交流討論區 1004 05-08-12 03:16 PM
三國志大戰討論區 Vol.46回 Norm 街機心得交流討論區 1020 04-20-12 03:08 PM
三國志大戰討論區 Vol.IL LR猫 街機心得交流討論區 1005 03-05-12 11:48 PM

現在的時間是 02:20 AM

手機版 | APP版