Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-12-12, 01:03 AM   #976
ouki
God of Gamer
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: konomi 查看文章
問題就係河森點解黑面唔做訪問先,
簽名會無人理?
台上反應差?(又唔係啦, 雖然肯定無kana搶風頭, 其實好正常..)
影相?(問題係佢已經第2次黎, 知道海外係咩情況...)
簽名籌混亂?
簽名會無人理? 得禁少人=.=可以點理
台上反應差? 上台已黑面應該唔關事
影相?有D禁GE事發生咩
簽名籌混亂?我諗E件事他唔知
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 01:04 AM   #977
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: ~蛙蛙~ 查看文章
其實氣走制作人冇好處
制作人唔黎好難帶到聲優黎
而且香港巿場唔大 俾面就話黎姐
所以簽名會最麻煩呢d野

如果真係人地講d難聽既說話(仲要人地聽到)咁就大q鑊

舊 03-12-12, 01:05 AM   #978
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: ouki 查看文章
佢老細黎點會唔知呀
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 01:06 AM   #979
brunhild
Crazy Gamer
選擇恐懼症

註冊日期: Sep 2007
引用:
河森係SATELIGHT老細黎
brunhild 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 01:07 AM   #980
ouki
戸松控

引用:
作者: 小嘉 查看文章
佢老細黎點會唔知呀
你做錯野會唔俾老細知....知都係知少少啦...冇咩理由會搞到他黑面
舊 03-12-12, 01:08 AM   #981
~蛙蛙~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: HenryAbyss 查看文章
唉,坦白講我都好真心多謝河森帶到香菜來香港

話說我地成班列哂隊歡送河森同香菜,點知跟住佢兩個唔行條路.....
原本我地已經講定一定要多謝河森先,都驚佢不爽
點知連行都唔行...
出面班人好似想食人咁 俾我都行d安全地方啦
走呢個後門我覺得大會好正確安排喎

簽名前都唔黑面 簽緊就黑 黑到簽完

引用:
你做錯野會唔俾老細知....知都係知少少啦...冇咩理由會搞到他黑面
http://www.gaforum.org/showpost.php?...&postcount=897
~蛙蛙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 01:08 AM   #982
ayumatt
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2006
講真個句
香菜今日都係就住就住..
話者係佢怕醜掛..
佢D反應唔係真係咁多><
所以真係唔知佢對香港既大家有咩印象
ayumatt 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 01:09 AM   #983
amn_dl811

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDamndl811
引用:
作者: HenryAbyss 查看文章
我見到有2包Pocky同一個蘋果
見到有個cosplay杏子既上台簽名真係堅正
我知最少三包喎...

舊 03-12-12, 01:09 AM   #984
迪安大叔
Crazy Gamer

註冊日期: May 2004
強烈希望下年杉田有份黎!
迪安大叔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 01:09 AM   #985
brunhild
Crazy Gamer
選擇恐懼症

註冊日期: Sep 2007
引用:
你真係覺得你班細玩完單野,老細真係會唔知?
老細平時唔周你姐
brunhild 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 01:10 AM   #986
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 小嘉 查看文章
館主訓足一星期街
香港有幾多人鐘意佢先得嫁

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 01:13 AM   #987
GundamMan
Insane Gamer

註冊日期: May 2005
我沒做大會個問卷,唔係話c3之前簽左3年約,今年係最後一年,下年都唔知搞唔搞咩??
個問卷重會問想請咩聲優?!!
GundamMan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 01:13 AM   #988
HenryAbyss
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2010
引用:
出面班人好似想食人咁 俾我都行d安全地方啦
走呢個後門我覺得大會好正確安排喎

簽名前都唔黑面 簽緊就黑 黑到簽完
可能係因為那班人簽名會前搞事掛,呢個我真係唔知,我入得場時已經係11:30
HenryAbyss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 01:13 AM   #989
skybard
Junior Member

註冊日期: Apr 2009
XBox Live Gamertagskymai
諗左好耐,作為C3裡SATELIGHT中的唯一一名香港STAFF,係咪應該發言....
不過呢幾日係C3被同為香港人不斷怒吼和糾纏,我開始明白我那些同事點解會係3日之內變得好怕香港人同覺得香港人好恐怖。
skybard 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 01:14 AM   #990
ouki
戸松控

引用:
作者: brunhild 查看文章
你真係覺得你班細玩完單野,老細真係會唔知?
老細平時唔周你姐
=.=你覺得呢....派簽名位那到有問題應該唔知都唔奇=.=
你話D細掛住搞花澤個邊叫都冇人理他就話姐
舊 03-12-12, 01:14 AM   #991
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
創聖show時我見河森講野時
台下都識做有比反應呀
不及花澤就是了

簽名情況唔清楚
不過河森都應該一早知聲優(仲要係後生女)會比製作人受歡迎ga

真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 01:15 AM   #992
konomi

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: ayumatt 查看文章
講真個句
話者係佢怕醜掛..
同藍藍比, 藍藍活潑健談好多, 今日仲不斷叫森田成一同主持好萌(琴日俾我地教壞晒佢)
konomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 01:15 AM   #993
HenryAbyss
Crazy Gamer

引用:
作者: amn_dl811 查看文章
我知最少三包喎...
可能係我記錯/眼殘
舊 03-12-12, 01:15 AM   #994
keijoey
Ultimate Gamer
桐乃 x MIX

PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
故事未開始, 結局已經可以預見

Divine gate (打蛋Gate): 174,720,000
Puzzle and dragon (ありがとうガンホー): 192,998,723

[3DS] 新絵心教室 pixiv
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 01:16 AM   #995
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: mikemike 查看文章
香港有幾多人鐘意佢先得嫁
相信只要係女都有人去睇,加上仲有seed牌音樂播放器

男既唔識會陰工好多

舊 03-12-12, 01:17 AM   #996
HenryAbyss
Crazy Gamer

引用:
作者: ayumatt 查看文章
講真個句
話者係佢怕醜掛..
坦白講呢個係EVOL show,係應該收斂d
舊 03-12-12, 01:18 AM   #997
ouki
戸松控

引用:
作者: skybard 查看文章
諗左好耐,作為C3裡SATELIGHT中的唯一一名香港STAFF,係咪應該發言....
不過呢幾日係C3被同為香港人不斷怒吼和糾纏,我開始明白我那些同事點解會係3日之內變得好怕香港人同覺得香港人好恐怖。
=.=我對他們好有禮貌

香港人好恐怖....大陸人仲好恐怖....想問你一樣野.....到底點解會搞成禁=.=.....
舊 03-12-12, 01:19 AM   #998
konomi

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: 真!DC 查看文章
創聖show時我見河森講野時
台下都識做有比反應呀
不及花澤就是了

簽名情況唔清楚
不過河森都應該一早知聲優(仲要係後生女)會比製作人受歡迎ga
所以9成9係因為簽名會問題啦...
果班大帝真係一粒老鼠屎搞衰一穫粥...
攪咩鬼簽名會啦, 明明今日會場秩序比預期中好, 無暴動, 好過台灣釘宮果次
konomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 01:19 AM   #999
HenryAbyss
Crazy Gamer

引用:
作者: skybard 查看文章
我只係不滿有伏兵
有伏兵都應該唔係關satelight事

不過當然其實咁少位的話最好就早d講啦
舊 03-12-12, 01:20 AM   #1000
a147852987

註冊日期: Jun 2010
引用:
幫我霸多個位 一齊訓
+1
座底早兩日去
a147852987 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
第六十屆澳門格蘭披治大賽(2013/11/09,11/10, 11/14-->11/17) ALEX CHOW GAF Racing Engine車迷討論區 400 11-24-13 08:44 AM
3/9~11 「C3 in HongKong 2012」開催決定|花澤香菜來港決定! Vol.2 money 日本動漫畫討論版 1000 03-06-12 09:17 PM
「C3 in HongKong 2011」開催決定 brunhild 日本動漫畫討論版 1000 02-28-11 12:32 AM
[PS3] FIFA 11 Club -"HongKong Eleven" 新隊友招募中!! fiendray 攻略及心得交流區 0 01-31-11 11:18 PM
2009 C3 in Hong Kong C3日本動玩博覽 (2009年4月24-26日) kog 收藏品討論版 172 05-04-09 06:58 PM

現在的時間是 07:35 PM

手機版 | APP版